2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Saglikli günlerde kullanin tombisim.. cok ciciymissss...

sagol pembisimm :*

Pabuç şimdiden damda canım
İşten eve gelince önce eğilip göbeğimi öpüyo sonra beni

benım esımde goreve gitmeden once oyleydı :) bısuru dua okurdu operdı konusurdu.:) hatta sımdı bile benım konusuyor sonra telefonu hoprlöre al bebeklerlede konusayım dıyor telefondan bagırıyor seslenıyor bebelere

Allah seninde yardimcin olsun canim.. insallah esin yine yaninda olur hayirlisiyla...

Hahahah valla yaa göbek attım hemde topuklu ayakkabıyla ben hep diyordum ona ikiz doğuranlar sanki hep boylu poslu insanlarmı ne alaka taşırım ben diye doğduklarında da 6aya kadar alamazmış kucağına 6aylıktan önce almam kucağıma küçücük çocuğu diyo ayy inşallah sadece korkudan böyle diyordur

kızlar butun bayanlar lütfen hepınızden yorum beklıyorum sızde dıyeceksınız bune dertlı :))))) ama cidden cıldırcam. ya psıkolojık degısıklıkler yasıyormusunu? mesela bes para etmez ınsanları samımı olmadıgınız komsularınızı bıle kaaleye alır hale geldınızmı ? evet evet ben aynen bu ahmaklıktayım. ya okadar sacma sapan seylerı kafama takıyorum kı yok o onu dedı bu bunu dedı.... vay efendım bak assa komsum ole yaptı yukardakı bole yaptı.... ve işin komık kısmı sacma sapan seyler oldugunun farkındayım ama engel olamıyorum kendıme ya
seytan vesvese verıyor kafamı okadar aptal saptal seylerle yorrar oldumkı bıturlu cozum bulamıyorum dua edıyorum sureklı ama bı sure sonra gene aynı????? Allah askına nıye boyle takıntılı bırı oldum ben ya tamam hamılelıkten oncede vardı ama bu derece saplantılı takıntılı degıldım ya... kızar soyler gecerdım...

Ay canım yok sen söyle neler alacağımızı ben koşar gider alırım, çok şükür maddi bi engel yok yıllarca bu zamanları bekledik :)) saydıklarının hepsi alışveriş listemde var, sadece hala ev tipi anakucağı alıp almama konusunda kararsızım şu elektrikli olanlardan, 4moms gibi..

Hiiiç canını sıkma, her şey çok güzel olacak balım gönlünü ferah tut :)
Ayyy ne tatlısınız maşallah :)))
O da gurbette tabi ne çok özlüyorsunuzdur birbirinizi.. Sizi bu dönemde ayrı bırakan patronlar utansın beee :)

Allah seninde yardimcin olsun canim.. insallah esin yine yaninda olur hayirlisiyla...

amın pembısım Allah razı olsun ınsallahh

ahhh ahhh celıbommm az bıle dedınnn ınan bı kamyon dolusu laf varda ıcımde.... elımızden bısey gelmıyo.... ilk gebelıgım ılk heycanlarımız ılklerımız hep kaldı bogazımızda... burda toto buyuten onca adam var :) onlar görevın g’sını bılmez. bızımkı gecen sene gonullu gıttıgı halde bu senede gene kalktı onu aldılar goreve... sabır dıyorum ımtıhanım bu... canlar sagolsun onların

Ben onu almadığıma pişman oldum canım yani ebde kimse yok bari biri için alsaydim dedim
Bana sorarsan al derim
Aklında varsa sor canim şimdi bi cok şeyi unuttum:)

Hersey insallahcok güzel olucak... sen dert etme.. hele gelsin o iki fistik...

Ah su hamilelik hormonlari yok mu

Ben onu almadığıma pişman oldum canım yani ebde kimse yok bari biri için alsaydim dedim
Bana sorarsan al derim
Benim listemde insallah... 2. el ama düsünüyorum bayagi tuzlu cünkü...
jeliboni sana al diyorum bacim düsünmeeeee

Aynı beni anlatmışsın canım
Olmadık konuları insanları kafama takıyorum içim sıkılıyor... bugün ağladım ne kadar
Okuldaki öğretmenleri vs takıyorum
Kendimide kızlarımı da gereksiz geriyorum

Evet pahalı ama kullanışlı canım yaa
Benim gebeliğim de zor olduğundan biz epeyce masraf yaptij bende tabi bazı şeyleri almadım

Nelere dikkat edelim en cok..
bende kendime cok Yüklendim... iyi hissettim ama serviks kisalmasi yasadim o yüzden suanda ben yatisdayim canim... gercekten ikiz gebelik tekli gibi degilmis..

KaPrisLiPazen sen hep yaz bize moral oluyorsun
İnşallah sağ salim kolayca al kucağına bebeklerini canim Güle güle büyüt huzurla♥♥
Nelere dikkat edelim en cok..
bende kendime cok Yüklendim... iyi hissettim ama serviks kisalmasi yasadim o yüzden suanda ben yatisdayim canim... gercekten ikiz gebelik tekli gibi degilmis..
Cok zor ikiz gebelik bende herşey oldu hamileyken
Son ayda da kan pıhtılaşmasi diye bisey oldu bebeklwrimin birisi beslenememis son günlerde zehirleniyoduk Allahm korudu
Canim önce geçmiş olsun dikkat et kendine yanında birisi vardir insallah
Yat artık kalkma yemek söylerseniz disardan veya yardımcı al biraz
Artij en çok dikkat etmen gerekn donemdesin
Ben hamileligimi aç gecirdim yani ne yenir pek bilmiyorum ama sağlıklı beslen
4#5 güne bir serumla durdum ben hiçbişey yiyemezdim
Yatardim yatmaktan agrilatim olurdu e bi bebegim daha var mecbur onada bakmam gerekiyor valla ben en büyük zorluğu kuvoz ve hamilelikte yaşadım
Eşimle hergün helallesirdim ölecegim agrilardan sanirdjm

Annem var canim bide yardimci geliyo.. evin isini baslarda cok dert ettim..
Cünkü kücük kizim var evde.. ona göre temizlik sart oluyo.. ama simdi oldugu kadar diyorum.. biraz relaks olmak lazim ama aliskin bi durum olmayinca zor yani... Allah kimseyi yataklara düsürmesin... kimseyede muhtac etmesin.. bunu cok iyi anladim bu zamanda.. Allah yardimcimiz olsun.. elden ayaktan düsürmesin..
iste evde bi evlat daha olunca paso yatmak lüks.. insallah 36+ lari görürüm hayirlisiyla saglikla..

ben tecrubelı bırıyle konustum az once akrabamdan... bu durumu bır an once atlatmam gerektıgını sımdıden kendımi lohusa depreyonuna hazırladıgımı soyledı... kı cok dogru zayıf dusuyorum sanırım kendımıze gelmemız lazım... bızım oyle lohusa nazı trıbıne gırecek luksumuz hıc yok hele benım hıc hıc yok cunku esımde yanımda yok... bırde kıtap okumaya basla dedı yarın cok guzel bı kıtaba baslayacagım ınsallah bırazda kendı manevı eksıklıgımı dolduracagım Allahınıznı ıle... umarım basarırım bırakım bu hallerı

Canım dert etmemeye çalış bunda da vardır bir hayır.. nice hamile kadın var kocaları yanında ama olmasaydı daha iyiydi diyen.. ah şu kadınlar klübünde neler okuyoruz neler görüyoruz.. sen gönlünü ferah tut, hamilelikte hormonlardan dolayı bütün metabolizmamız değişti. Ben de önceden daha sakin daha temkinli biriydim ama hamile kaldığımdan beri hiçbir şekilde kendime söz geçiremiyorum, kendimi telkin edemiyorum.. zamanla düzeliriz takma kafana, biraz da böyle olmamız gerekiyormuş demekki yapcak bişi yok :)

Bana sorarsan al derim
Bebekleri sallamaya alıştırır mı korkusu var bende. Sırf o yüzden alıp almama konusunda kararsız kalıyorum. Sallanmaya alıştırırsam başedemem iki tane bebekle diye..
Benim listemde insallah... 2. el ama düsünüyorum bayagi tuzlu cünkü...
jeliboni sana al diyorum bacim düsünmeeeee
Ah bu kararsızlıııkk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…