• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hastanenin prosedürü spinalmiş. İstersem ekstra epidural ağrı kesici yaptırabiliyormuşum. Geçen ay komşum doğum yaptı benim hastanede, bi sıkıntı yaşamamış memnundu.. Sadece spinal bir iki gün baş ağrısı yapıyormuş onu bi çok kişiden duydum

Anladim canim.. daha doktorum henüz bunlari konusmadi benimle.. sizleri merak ettim aceba söz konusu oldumu diye ve nasil bi yol cizdi .. bide hangi haftada aliriz falan dedimi hic sana? Kimi 36 da aliyormusta... ama neden ki? Hani bi problem olmadigi sürece 38 de alsa nolur ki? o_O

HAYIRLI CUMALAR KIZLAR :KK200::anneadayı:

Allah bu günün yüzü suyu hürmetine bebelerimizin gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta kucagimiza almayi nasip etsin... :KK200:
Bisey sorucam sizlere.. doktorunuz sezeryan mi diyo hep?
Amin canım günaydın :dua: hayırlı cumalar :dua:
Biz daha hiç konuşmadık Doğum hakkında dr umla bakalım yarın sabaha randevu aldım unutmazsam sorarım :anne: ben gerçi zaten sezeryan istiyorum maçam normal doğumu yemiyo :olamaz::KK48:

Anladim canim.. daha doktorum henüz bunlari konusmadi benimle.. sizleri merak ettim aceba söz konusu oldumu diye ve nasil bi yol cizdi .. bide hangi haftada aliriz falan dedimi hic sana? Kimi 36 da aliyormusta... ama neden ki? Hani bi problem olmadigi sürece 38 de alsa nolur ki? o_O
Canım iki gün önceki randevumda yeni doktorumla konuştum bunları. Benim tek yumurta ikizi olduğu için 34-37.haftalar arası durumuma bağlı olarak sonlandıracakmış gebeliği. Benimkiler tek kese ve tek plasentadan beslendiği için en en en maksimum görebileceğim hafta 37’ymiş.
Senin ki çift yumurta olduğu için 38 olur bence neden olmasın ki.. bir dahaki kontrolün ne zaman? O zaman detaylıca konuşursun doktorunla. Ben bebeklerin sünnet işini bile konuşmuştum eski doktorumla :D

Amin canım günaydın :dua: hayırlı cumalar :dua:
Biz daha hiç konuşmadık Doğum hakkında dr umla bakalım yarın sabaha randevu aldım unutmazsam sorarım :anne: ben gerçi zaten sezeryan istiyorum maçam normal doğumu yemiyo :olamaz::KK48:

:-) hayirlisi olsun güzelim..
bakalim senin pitirciklar nasillar ... yarin ultrasonda elinde mendil halay cekiyor olmasinlar :halay::KK70:

Teşekkürler hepimiz inşallah.. Bebeklerin arasında zar var mı? Ona göre değişir zorluk durumu..

Yok canım beklemiyorum başladım artık ufak ufak. O da kendine geldi zaten, bebek odasının duvar kağıtları yapıldı dün. Bugün gidip perdesini aldık taçtan.. fırsat buldukça alıyorum artık bişeyler. Sendeki hazırlıklar nasıl?
Günaydın canım ben İstanbul alışverişinden sonra durdurdum alışverişi zaten fırsatım yoktu bide pek bişey kalmadı alınacak, şuan mobilyayı beklemedeyim 15güne gelecek çok heyecanlıyım :KK200::KK51:

Canım iki gün önceki randevumda yeni doktorumla konuştum bunları. Benim tek yumurta ikizi olduğu için 34-37.haftalar arası durumuma bağlı olarak sonlandıracakmış gebeliği. Benimkiler tek kese ve tek plasentadan beslendiği için en en en maksimum görebileceğim hafta 37’ymiş.
Senin ki çift yumurta olduğu için 38 olur bence neden olmasın ki.. bir dahaki kontrolün ne zaman? O zaman detaylıca konuşursun doktorunla. Ben bebeklerin sünnet işini bile konuşmuştum eski doktorumla :KK70:

Tabi senin durumun farkli canim.. ama güzel aydinlatmis doktorun... cok sagol detayli yazdigin icin..
ne? Sünnet mi? MasaAllah yani.. onu bile ayarladin he :-) en mantiklisi aslinda dogumdan hemen sonra... ve cok daha kolay saglikliymis..

benim 2 hafta sonra nasipse bidaha kontrolüm.. detayliya giricem insallah yine.. ama o bu ayin sonunda insaAllah saglikla göreyimde o günleri.. 30. hafta ilk hedef... sonra insaAllah 34... sonra ayyyy insaAllah 38 olsunnnn amin amin amin...

Günaydın canım ben İstanbul alışverişinden sonra durdurdum alışverişi zaten fırsatım yoktu bide pek bişey kalmadı alınacak, şuan mobilyayı beklemedeyim 15güne gelecek çok heyecanlıyım :KK200::KK51:
Günaydın dünürümm..
benim mobilyalar 12 ocakta gelecek daha çok var.. Odası mobilya koymak için hazır hale geldi, komple boşaltı duvar kağıtları değişti, odada büyük bir dolap varsı ahşap renkli, onun yüzeyini beyaz folyo ile kapladık gelecek olan mobilyalara uyumlu oldu. 15 gün sonra perdeleri gelecek.. bir tek halısı ve avizesi kaldı. Onları da bi uygun olduğumuzda alırız.
Oda hazırlığı dışında park yatağını aldım yatakodasına kurduk, bazı kıyafetlerini battaniyelerini filan aldı annem. Baktı biz harekete geçemiyoruz annemle babam el attı olaya :) ben de gidip ufak tefek ihtiyaçlarını aldım burun aspiratörü filan gibi..
ablamla bi haftasonu çıkıp senin istanbul alışverişi gibi büyük bi alışveriş yapıp bitiricez kısmetse :))

Tabi senin durumun farkli canim.. ama güzel aydinlatmis doktorun... cok sagol detayli yazdigin icin..
ne? Sünnet mi? MasaAllah yani.. onu bile ayarladin he :-) en mantiklisi aslinda dogumdan hemen sonra... ve cok daha kolay saglikliymis..

benim 2 hafta sonra nasipse bidaha kontrolüm.. detayliya giricem insallah yine.. ama o bu ayin sonunda insaAllah saglikla göreyimde o günleri.. 30. hafta ilk hedef... sonra insaAllah 34... sonra ayyyy insaAllah 38 olsunnnn amin amin amin...
Evet canım yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. Ama bir kaç doktorla görüştüm doğumun 7. Günü yada 21. Günü olmasını önerdiler. Bebeğin tüm bağırsak fonksiyonlarının geliştiğinden emin olmak için...
almanyada iki defa mı ayrıntılıya giriliyor canım? Ultrasonda bebekler içiçe geçmiş haldeler o halde basıl görcekler ki tüm organları.. biz bebeklern yüzünü görebilirsek seviniyoruz hemen bir sürü foto alıyoruz :))

Şaka maka az kaldı doğuma.. benim de ilk hedef 30 :) yirmili haftaları bitirsek biraz daha rahatlayacağım, sonra hedef dediğin gibi 34. Sonra da hastane çantasını kapının yanına koyup evde beklemece :D

Günaydın dünürümm..
benim mobilyalar 12 ocakta gelecek daha çok var.. Odası mobilya koymak için hazır hale geldi, komple boşaltı duvar kağıtları değişti, odada büyük bir dolap varsı ahşap renkli, onun yüzeyini beyaz folyo ile kapladık gelecek olan mobilyalara uyumlu oldu. 15 gün sonra perdeleri gelecek.. bir tek halısı ve avizesi kaldı. Onları da bi uygun olduğumuzda alırız.
Oda hazırlığı dışında park yatağını aldım yatakodasına kurduk, bazı kıyafetlerini battaniyelerini filan aldı annem. Baktı biz harekete geçemiyoruz annemle babam el attı olaya :) ben de gidip ufak tefek ihtiyaçlarını aldım burun aspiratörü filan gibi..
ablamla bi haftasonu çıkıp senin istanbul alışverişi gibi büyük bi alışveriş yapıp bitiricez kısmetse :))

Mutlaka foto bekliyorum jelibonimmmmmm... böyle ilk oda hazirlamalari pek bi severimmm...
isimler belli oldumu simdi?
Bu arada hastane süsü hediyesi vs gibi seyler yaptircakmisin?

Hahahah :KK71::halay: anaları oynak kızlarda oynak olacak :KK70:şuan tek duam sağlıklı bir şekilde kilo almış olmaları 850-900 gr bile olsalar keşke

InsaAllah almislardir annesi... sen gecenin 2 sinde puding yicende o minnoslar kilo almicak he? :KK70: Yarin insallah iki cikolatali pudingi tombik görürüsün insallah :KK70:

Günaydın dünürümm..
Ahh dünürcüğüm çok sevindim çok heyecanlı şeyler gerçekten ben duvara bişey yapmıcam sanırım halısını mobilya geldikten sonra kalan yere göre halledilecem. Avize hiç beğenemiyorum niyeyse.. annenle baban iyi yapmışlar bence :)) ben cinsiyetlerini öğrendiğimden buyana her avm ye gidişimde bir iki parça almadan dönemedim eve :)) bu arada burun aspiratörünü hangi marka aldın kaça aldın?

Evet canım yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. Ama bir kaç doktorla görüştüm doğumun 7. Günü yada 21. Günü olmasını önerdiler. Bebeğin tüm bağırsak fonksiyonlarının geliştiğinden emin olmak için...
almanyada iki defa mı ayrıntılıya giriliyor canım? Ultrasonda bebekler içiçe geçmiş haldeler o halde basıl görcekler ki tüm organları.. biz bebeklern yüzünü görebilirsek seviniyoruz hemen bir sürü foto alıyoruz :))

Şaka maka az kaldı doğuma.. benim de ilk hedef 30 :) yirmili haftaları bitirsek biraz daha rahatlayacağım, sonra hedef dediğin gibi 34. Sonra da hastane çantasını kapının yanına koyup evde beklemece :KK70:

Yok bu ilk detayli degil canimsin.. 3. olucak insaAllah.. serviks kisalmasindan sonra tekrar bi gitmistim gercekten icim rahat olmasi icin..
detayliya her ay gel, yada istedigin zaman gel diyo üniversite hastanesi.. ordakiler tanidik benim :-) torpilliyim anlayacagin :-) biraz uzak bana ama olsun ayda bir bile kafi ve büyük bir nimet benim icin... bu ay yine gel dediler.. bakalim hayirlisi saglikla ilerliyelimde insallah..

Hedeflermize insaAllah saglikla ulasiriz canim.. Allah en hayirlisini ihsan eylesin..

Mutlaka foto bekliyorum jelibonimmmmmm... böyle ilk oda hazirlamalari pek bi severimmm...

InsaAllah almislardir annesi... sen gecenin 2 sinde puding yicende o minnoslar kilo almicak he? :KK70: Yarin insallah iki cikolatali pudingi tombik görürüsün insallah :KK70:
Yerim ben o pudingleri pembiş teyzesiii :emir_bebek::emir_bebek: inşallah anaları kendine kilo yapmamıştır kızlarına yapmıştır :anneadayı:

Canım odayı tamamlayınca gönderirim fotoğraf bol bol :)) evet pek bi hevesli oluyo böyle şeyler :) İsimlerne hala karar veremedim. Kapı süsü yaptırıcam ama isim belirleyemediğimiz için hepsi beklemede.. hastane için hediyeliklere de bakıyorum, hastane oda süslemesi malzemelerini kendim alıcam oraya gidince biz süsleriz :) konuklara ikramlık flan da ayarlıcam çünkü 100 kişi filan olcak muhtemelen :D

Ahh dünürcüğüm çok sevindim çok heyecanlı şeyler gerçekten ben duvara bişey yapmıcam sanırım halısını mobilya geldikten sonra kalan yere göre halledilecem. Avize hiç beğenemiyorum niyeyse.. annenle baban iyi yapmışlar bence :)) ben cinsiyetlerini öğrendiğimden buyana her avm ye gidişimde bir iki parça almadan dönemedim eve :)) bu arada burun aspiratörünü hangi marka aldın kaça aldın?
Canım şu plastik içine hava çeken tombikler bebedor 10 tl mi neydi ( katı sümük çekmek içinmiş) , diğer havayı üfleyen de yine bebedor 25 tl( o da sıvı sümük çekmek içinmiş) :))

Yok bu ilk detayli degil canimsin.. 3. olucak insaAllah.. serviks kisalmasindan sonra tekrar bi gitmistim gercekten icim rahat olmasi icin..
detayliya her ay gel, yada istedigin zaman gel diyo üniversite hastanesi.. ordakiler tanidik benim :-) torpilliyim anlayacagin :-) biraz uzak bana ama olsun ayda bir bile kafi ve büyük bir nimet benim icin... bu ay yine gel dediler.. bakalim hayirlisi saglikla ilerliyelimde insallah..

Hedeflermize insaAllah saglikla ulasiriz canim.. Allah en hayirlisini ihsan eylesin..
Ohh ne güzelmiş senin torpilin sağlam yerdenmiş :))
Bol bol gör bebişlerini hasret gider, bana kalsa ben her ay değil her hafta giderim :D

PembeHelvam PembeHelvam canım bana da doktorum kesin sezeryan diyor bende ısrarla normal doğurma taraftarıyım ama ilk gebeliğim ve ikiz olduğu için olmaz diyorlar 37.haftada alacağını söylüyor ama bencede neden 38i falan beklemesin ki bir sıkıntı çıkmazsa

9BD2AA9D-1966-4E9A-8EC2-568848958E13.jpeg Kızlar malum kış geldi. Önceki mantolarımın hiçbirine sığmıyor artık göbeğim. Bir müddet eşimin montuyla idare ettim ama artık onun da önü kapanmamaya başladı. Ne zamandır kalın bi panço arıyordum, dün lcw’den bu pançoyu bulup aldım 89.99 tl. Yeri manto gibi değil ama kalın bi yapısı var. Hastaneden çıkarken de bunu giyerim diye düşündüm hemen atarım üzerime rahatça. Sizlere de fikir olsun diye paylaşıyorum. Bir de yine lcw’de çok güzel ikiz hamile tişörtleri var ondan da aldım :) bugüne kadar görüp almadığım kötü olmuş dedim :)
9BD2AA9D-1966-4E9A-8EC2-568848958E13.jpeg

Back