2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben cok mutlu oluyorum tabi ama arada ben unutulunca fena bozuluyorum
Esinin kimbilir nasil hayalleri var iki paasalariyla.. hali saha top kosturmaca oh oh..
Sorma valla hayaller fora :)) bizimki futbolu pek sevmez ama profesyonel basketbolcudur, oğluşlara da öğretecekmiş minnacık boylarına bakmadan :) ki o basket topları ne kdar ağır oluyor.. bir de kayak hocalığı yapmış yıllarca, 3 yaşına girdiklerinde kayak yapmayı öğretecekmiş yavrularıma. Bana erzuruma gittiğimizde kayak öğretti bir hafta her yerim mosmor acilde beyin sarsıntısı geçirirken buldum kendimi nasıl kıyarım yavrularımaaa

Oooo siz sosyete kesim bacim kayaklar basketbolculuklar... bizde anca sokakta yanar top sevdasi var

Allah o günleri göstersin saglikla sizlere... ne güzel eslerinde hayallerini dinlemek bence
Cok güzel ilgili es bambaska bu konuda bence.. esimde öyle sagolsun.. ayyyy askim debresti kocam kankam oldu olali böyle debresmemistim

Bende stresten hiç uyumazdim yaa nasıl olacak iki bebek birden,sezaryen zormudur ben bakamam yaa der aglardim:))
Cok şükür veren Allah herseyi yoluna koyuyor canım
Ama kapa gözlerini uyursun yaa:))

Pabuç şimdiden damda canım
İşten eve gelince önce eğilip göbeğimi öpüyo sonra beni
Yaaa bi benim kocam göbeğime karşı çok ilgisiz herhalde bırak öpmeyi ellemiyor bile yoklarmış gibi davranıyor zorla elini alıp karnıma koyuyorum biraz sev kızlarını konuş onlarla diyorum Ne alaka Ne saçma diyo ben annelerini seviyorum yeter diyo beni seviyo yaa hissetmek için bile uğraşmıyor çok üzülüyorum

Canim üzülme sen.. erkekler bizim gibi idrak edemiyo..
sunu diyim sana saglikla gelsin bak prenseslerin.. anasina asik olmak ask degilmis dicek esin... asil aski kizlarinda yasicak.. bak gör sen.. hele kucagina hayirlisiyla insallah alsin... hersey baaaaambaska olucak.. demedi deme

Bende stresten hiç uyumazdim yaa nasıl olacak iki bebek birden,sezaryen zormudur ben bakamam yaa der aglardim:))
Cok şükür veren Allah herseyi yoluna koyuyor canım
Ama kapa gözlerini uyursun yaa:))
Ah canım keşke yaaa.. hayatım boyunca uykuya çok düşkün biri olmadım ama hamilelikte bu kadar az uyuyacağımı söyleseler hayatta inanmazdım :)
İnşallah ben de senin gibi rahatça bi düzen oturturum da ikiz annesi olmanın endişeli kısmından çok tadını çıkarma kısmında olurum :)
Ahahhaha bizim de ölümüne kankayık modu mevcut bacım ben depreşmiyorum valla hamilelik tüm kadınsı duyguları aldı götürdü işime de geldi yoksa zor olurdu bu halde farklı şeyler :))
İnşallah hepimiz hayallerimizi yaşayabiliriz sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu şekilde inşallaaahh :)

KaPrisLiPazen
Canim haklisin.. Allah dagina göre kar yagdiriyo.. biz anayiz anaaaa.. geliriz biiznillah hepsinin üstesinden dicem ama.. anam aglicak dimi
Canim doğumdan bugüne 1 saat bile yardım eden hiç kimsem yoktu
Eşim evde olduğu zamanlarda yardimci oldu bi birde 4 yaşındaki oglum
Yani ikizler geldiğinde o da 3 yaşındaydi ne kadar Yardım edebilirki emzik düştü aliver oğlum bez getiriver oğlum bu
Ama ben bakabildiysem herkes bakar
Ki ben sabırsız sinirli uykucu aksi biriyim valla,,öyleki eşim sen kendinle bile anlasamiyon hep bi eksik buluyob der dalga gecer benle:))

Anan falan aglamicak bak şimdi saçımi boyadım çekirdek yiyorum
Yarım saat sonra falan da yikayip yaticam inşallah
Öyle bi dağınık bile değil evim
Ya nerdeain sen gel benim yanima bi gör rahatlarsin

Pembişime sonuna kadar katılıyorum, hele bi doğsunlar o zaman buraya gelip kızlaarr kocişim benle hiç ilgilenmiyo varsa yoksa kızlarım diye dert yanarsın :))))

Olursun canım olursun
Hiç endişe etme
Ben mesela bi markete çıktım da herseyi stoklu alıyorum
Dolabimda hep yemekliklerim bulunur
Evde eşyaları azalttim böylelikle temizlik daha hızlı oluyor ve birilerinin işini görüyor zaten kullanmadigim hersegi verdim
Biberkn emzik kaç tane aldim kac tane kirdim bilmiyorum onlardan epey al:)
Ben emzigi aglarlarjen falan vermiyorum sadece uyurlarken
Elektrikli süt sagman mutlaka olsun
Böyle pahali deyip bazi bebej esyalarini almamazlik etme canim inan hayat kurtarıyor
Halledersin herşey guzel olacak bak pamuk dediydi dersin♥♥

Benimde kizim var canim suan 1.5 yasinda.. en cok ona olan ilgisizlikten korkuyorum ama bu kisima cok dikkat etmeye calisicaz esimle insallah...

Ayyy cok güzel yaziyorsun bal baaaaaal.. gelebilsem keske sen nerelerdesin ki.. ben alamanyalarda

Tabiki kolay olmucak bunu biliyoruz.. ama üstesinden biiznillah geliriz.. anayiz anaaaa..

PembeHelvam jeliboni inşallah dediğiniz gibi olur kızlar yaa tedaviye de benim zorumla başlamıştık bana sen yetersin diyodu, şimdide analarını seviyorum bana yeter diyo ikiz bebekten de çok korkuyordu ben taşıyamam zorlanırım diye off inşallah doğduklarında herşey yoluna girer bunun için çok dua ediyorum

Kankalar candir caaaaan

Ay pek uzakmis:) ben Malatya
Kucuklere her bişey aldığında kızına da al canım özenmesin ben hep öyle yaptım
Şimdi bi sakiz alsak kardeslerjme de alicam diyor:))
Rabbim yardim etsin canim gör bak nasil da güzel bakavaksin göz bebeklerinden de iyi:)
Hem evin dolacak ya bundan güzel ne var)

Bacim senmisin o tasiyamicak? 30 haftana az kala göbek attin dügünde o buruk ayaginla esinde büyütmüs gözünde masaAllahin var
Güzelim... hiiiic dert etme.. o minik mis kokulu bebisler hele kucagina gelsinnnn aaaah ahhh sen bile esini taniyamicaksin.. bambaska biri olucak..

Ne güzel yazdin canimsin... insaAllah öyle olur..
Hersey saglikla güzellikle olur..
kiz malatya demisken bize kayisi gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…