- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.661
Canım aynen ben de bebeklerin yapısına göre alırım diyorum eğer ihtiyaç duyarsam. Sonuçta internetten sipariş veriyorsun en geç 2 güne geliyor.gunaydin guzel gobekli anneler
jeliboni kuzum her bebegin yapisi farkli. Mesela benim kizim ayakta sallanmayi hic sevmedi. Annem cok ugrasti ama olmadi. 3 senede toplam 1 ay ayakta ya uyudu ya uyumadi. O ya mememde yada kanguruda ya da yatakta koynumda uyur. Kedi sokulur butun gecede. Nasil uyuyacaklarina bence bebekler karar verecek. Tabi tek ve ikiz buyutmek farkli ilacak. Insallah gece uyanmazlar. En buyuk korkum o.
Hamilelik buyulu bi surec kimseyi takmayin. Bi tane tasimak zorken biz iki tanr taşıyoruz. Milletin agzi torba degil ki büzesin. Bnede tatile gitcem soyle yapcam filan diyince herkes benimle dalga geçiyor. Hala herkes ne olir ne olmaz herseye hazırlıklı ol diyip canimi sıkıyor. Kimseyi takmiyorum. Ben bebelerimle mutluyum.
PembeHelvam bizim kizin baba aski fena. 3 yas ya tam bi baba asigi oldu.
Canım dert etmemeye çalış bunda da vardır bir hayır.. nice hamile kadın var kocaları yanında ama olmasaydı daha iyiydi diyen.. ah şu kadınlar klübünde neler okuyoruz neler görüyoruz.. sen gönlünü ferah tut, hamilelikte hormonlardan dolayı bütün metabolizmamız değişti. Ben de önceden daha sakin daha temkinli biriydim ama hamile kaldığımdan beri hiçbir şekilde kendime söz geçiremiyorum, kendimi telkin edemiyorum.. zamanla düzeliriz takma kafana, biraz da böyle olmamız gerekiyormuş demekki yapcak bişi yok
Tombuldut canım aynı şeyleri bende çok yaşıyorum zaten duygusal bir yapım vardı artık herşeye ağlar oldum,kendi kendime birilerine küsüyorum ama kimsenin haberi yok tabi dün doktora gittim çok mutsuz bir şekilde o da bana çok normal olduğunu lohusalıkta çok daha fazla hassas olacağımı söyledi bundan fazlası nasıl olur bende bilmiyorum ama yaşayıp göreceğiz sanırım
Hayırlı olsunherkese merhaba bazı sorularım var aslında cokta araştırıyorum ama insan herseyi bilmek istiyor. 17hafalık ikizlere hamileyim
1.bu sürece kadar 6 kilo aldım fazla mı?
2. rahim ile ilgili bir sıkıntım yok ama rahim yetmezliği kendini aniden de gösteren bir durum ki buda tahlikeli.sizler ne düşünüyorsunuz gereksiz evham mı yapıyorum.
3. hangi deterjan markası ve bebek bezi kullanmayı düşünüyorsunuz tabiki birinci öncelik sağlık.
4. gebelik tansiyonnu çok sık yasanan bir sıkıntımı sizler böyle birseyi deneyimlediniz mi?
5.doktorunuz nasıl bir doğumdan bahsediyor illa sezeryan diyor mu?
Doğru söylüyorsun canım insan hamilelik duygusallığıyla daha çok takıyor. Dün çok üzdüm kendimi komşu,iş arkadaşları yüzünden bugün ağrım çok oldu.Kızlar hiç üzülüp sıkılıp kendinize eziyet etmeyin,son birkaç aydın henüz olmamış olaylar için kendimi üzmemeye karar verdim,ne zaman ne yaşayacaksak o zaman düşünürüz,biz iyi olmazsak kimsenin umrunda değiliz,iş arkadaşları konu komşu elti kayınvalide mutsuzluktan keyif alır hale gelmişler,onlara inat gülüp eğlenmek lazım,kilo da alırız,bebeklerimize de en iyi şekilde bakarız,işimize de devam ederiz,gezeriz de. Hem hepimizin az vakti kaldı,bebeklerimiz yaşama Sevincimiz,tüm enerjimizi onlara saklayalım :)))
Kızlar hiç üzülüp sıkılıp kendinize eziyet etmeyin,son birkaç aydın henüz olmamış olaylar için kendimi üzmemeye karar verdim,ne zaman ne yaşayacaksak o zaman düşünürüz,biz iyi olmazsak kimsenin umrunda değiliz,iş arkadaşları konu komşu elti kayınvalide mutsuzluktan keyif alır hale gelmişler,onlara inat gülüp eğlenmek lazım,kilo da alırız,bebeklerimize de en iyi şekilde bakarız,işimize de devam ederiz,gezeriz de. Hem hepimizin az vakti kaldı,bebeklerimiz yaşama Sevincimiz,tüm enerjimizi onlara saklayalım :)))
Doğru söylüyorsun canım insan hamilelik duygusallığıyla daha çok takıyor. Dün çok üzdüm kendimi komşu,iş arkadaşları yüzünden bugün ağrım çok oldu.
Birbirinin tıpatıp aynısı olan ikizler. Aramıza hoşgeldin :) ben de tek yumurta ikizlerine hamileyimTek yumurta ikizlere hamile olan varmı biz dün doktora gittik 13 haftalik olduk doktor tek yumurta ikizleri dedi kıza benziyir dedi ben çok şaşırdım tek yumurta ikizi ne
Hoşbuldum canım sağlıkla al kucağına bebislerini zorlukları varmiBirbirinin tıpatıp aynısı olan ikizler. Aramıza hoşgeldin :) ben de tek yumurta ikizlerine hamileyim
Teşekkürler hepimiz inşallah.. Bebeklerin arasında zar var mı? Ona göre değişir zorluk durumu..Hoşbuldum canım sağlıkla al kucağına bebislerini zorlukları varmi
Yok canım beklemiyorum başladım artık ufak ufak. O da kendine geldi zaten, bebek odasının duvar kağıtları yapıldı dün. Bugün gidip perdesini aldık taçtan.. fırsat buldukça alıyorum artık bişeyler. Sendeki hazırlıklar nasıl?
Amin canım günaydın, hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..HAYIRLI CUMALAR KIZLAR
Allah bu günün yüzü suyu hürmetine bebelerimizin gelisimlerini en saglikli sekilde tamamlayipta kucagimiza almayi nasip etsin...
Bisey sorucam sizlere.. doktorunuz sezeryan mi diyo hep?
Amin canım günaydın, hepimiz sağlıkla sıhhatle vakti zamanında alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah..
bana kesin sezaryen dediler, normal doğumla bebekleri riske atamayız demişti doktorum..
Hastanenin prosedürü spinalmiş. İstersem ekstra epidural ağrı kesici yaptırabiliyormuşum. Geçen ay komşum doğum yaptı benim hastanede, bi sıkıntı yaşamamış memnundu.. Sadece spinal bir iki gün baş ağrısı yapıyormuş onu bi çok kişiden duydumPeki spinal mi epidural mi istersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?