• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

ay gecmıs olsun ya :KK43: kıyamam ınsallah hemen atlatırsınız doktora gıttınmı canım

bıse dıyımmı :/ hakıkaten neden bu lafları keyıf alarak soyluyolar? tamam hormonlardan dolayı buara alıngan olabılırım azcıkta takıntılı olmus olabılırım ama ben artık cidden kımsenın ıyı nıyetıne ınanmıyorum... ınsanlar bırbırının kötüsüyle mutlu olur hale gelmiş. oyuzden dua edıyorum ıkı bebeyıde duzgun yetıstırmek ıcın. valla bıde yazın esım surıyeden gelsın kucuk bıle olsalar ınadına tatıle gıdecegım gezecegım....:bicak::bicak:
Ayy benim gezmem millete okadar batıyorduki şimdi çok mutlular gezemicem diye :sinirli: bana hep bi hamile kalsanda otursan evde diyorlardı inadına hiç durmadım gezdim 13saatlik yola tatile gittim bi dünya laf söylediler :halay: şimdide bi doğur iki çocukla çıkamazsın zaten diyorlar :sinirli: bende ilk aldığım şey çocuklara kanguru çatlayın gezicem diyorum :KK45: ağustosta tatildeyim diyorum gülüyorlar heee tabii gidersin iki çocukla diyorlar inadım inat onada gidicem boy boy atıcam fotoları :spor::KK70::KK70:

Geçmiş oldun ben de olmuştum 27.haftamda kasılmalarımı da tetikleyen oydu bence aşırı susuz kalmıştım kendi doktoruma gittim yatışımı kadın Doğum yaptı ama ishal için de mikrobiyoloji bölümünün hocası bakmıştı bana zaten test yapıp sonuca göre tedavi verdiler
Sağol canım bakalım 2.3 gün daha idare edebilirsem. Haftaya çarşamba kontrolüm var kendi doktoruma gitmek istiyorum.

Ayy benim gezmem millete okadar batıyorduki şimdi çok mutlular gezemicem diye :sinirli: bana hep bi hamile kalsanda otursan evde diyorlardı inadına hiç durmadım gezdim 13saatlik yola tatile gittim bi dünya laf söylediler :halay: şimdide bi doğur iki çocukla çıkamazsın zaten diyorlar :sinirli: bende ilk aldığım şey çocuklara kanguru çatlayın gezicem diyorum :KK45: ağustosta tatildeyim diyorum gülüyorlar heee tabii gidersin iki çocukla diyorlar inadım inat onada gidicem boy boy atıcam fotoları :spor::KK70::KK70:
Kısmetse biz 3 çocukla bile gitcez tatile niye gezmicekmişiz :dondurma:

PembeHelvam PembeHelvam canım çıktım kontrolden.. ne yaptım ettim perinatoloğa muayene olmayı başardım :)
Paşacıklarım maşallah iyiler, 960-975 gramlar.. yeni doktorumu da beğendim korktuğum gibi olmadı.. Araya torpil sokup arattım adamı, ilgilendi baya.. Umarım hep böyle devam eder..
sen nasıl oldun? Toparlayabildiniz mi? Kızın nasıl oldu?
Oyyyy masaAllah tosuncuklara benim kizlara yetismisler masallah subhanallah.. cok cok iyi.. sen neler yiyosun bakalim tüyolar senden :-)
Icine sinmesinede cok cok sevindim canim..
Daimi olsun insallah...
hep böyle saglikli haberler alalim insaAllah..

Daha iyileri sizin olsun canım benim
Öne doğru gidiyoruz yer çekiminin de etkisiyle :)))Bebek arabası için prego travel system sanırım markası,arkalı önlü olanı düşünüyorum
Ihlamur içebilirsin demişti bana bir de kuşburnu marmelatım vardı evde,ondan yemiştim gergin bir kaşık,Burun tıkanıklığın varsa bir bardak sıcak suya bir çay kaşığı deniz tuzu ve bir çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp soğuyunca Burun spreyi ve gargara niyetine de kullanabilirsin canım

Cok sagol canim yazdiklarini uygulamaya calisayim.. ilac alamayinca gercekten cok daha uzun sürüyo.. rabbim beterinden sakinsin.. dermansiz dert vermesin...
bende bugaboo nun kinden alicam.. türkiyede gercekten yanyana bebebk arabasi zor.. aslinda genel anlamda tekli bebek arabasi bile zor... o yüzden karsilikli en dogru secim..

PembeHelvam PembeHelvam canım hergün bolca kaşar, muz ve ceviz yiyorum. Bebeğe en çok kilo aldıran 3 madde buymuş, ben de sürekli tüketiyorum. Hatta dün eşim iş için fethiyeye gitmişti, 30 kilo yerli muz almış gelmiş, doğuma kadar bitirirsin diyo :KK70:

Hay masaAllah 30 kilomu :-) cok güzel bi jest yani... herkese gülle gelirler.. bize muzla he :-)

hahahahah :D ayyy ben kanguruyu yaza dogru alıcam ınsallah ama aynı sen gbı dusunuyorum bın bır cıleylede olsa sırf ınadına gdııcem o gezmelere tatıllere :D umarım doguruncada degısmez fıkırlerım:KK53:

PembeHelvam PembeHelvam canım hergün bolca kaşar, muz ve ceviz yiyorum. Bebeğe en çok kilo aldıran 3 madde buymuş, ben de sürekli tüketiyorum. Hatta dün eşim iş için fethiyeye gitmişti, 30 kilo yerli muz almış gelmiş, doğuma kadar bitirirsin diyo :KK70:

kesınlıkle katılıyorum 27. haftada benım 1160 kıloyduylar. süt kasar muz ceviz yumurta full tuketıyorum ha birde kızlar aklınızda olsun su cennet meyvesıde cok ıyıymıs ondanda hep yıyorum :KK53:

Hay masaAllah 30 kilomu :-) cok güzel bi jest yani... herkese gülle gelirler.. bize muzla he :-)
Evet çok romantik bi kocam vardır:KK53:
hahahahah :KK70: ayyy ben kanguruyu yaza dogru alıcam ınsallah ama aynı sen gbı dusunuyorum bın bır cıleylede olsa sırf ınadına gdııcem o gezmelere tatıllere :KK70: umarım doguruncada degısmez fıkırlerım:KK53:

kesınlıkle katılıyorum 27. haftada benım 1160 kıloyduylar. süt kasar muz ceviz yumurta full tuketıyorum ha birde kızlar aklınızda olsun su cennet meyvesıde cok ıyıymıs ondanda hep yıyorum :KK53:
Evet canım aynen ben de dediklerini yiyorum ama cennet meyvesini yemedim, bi kilo almıştım dolapta bozuldu gitti. Bilseydim yerdim onu da..

91BE9EE6-0949-4C48-83EC-DBAFB4AB8A8D.jpeg BA89C39D-D0EB-4DB2-9C0B-349A1B1B6ADB.jpeg
kızlar aslında bu tarz seylerde pek taragı olan bırı degılım hanı susu falan severım ama nebıleyım yok suslu kolonya magnet vs vs pek ılgımı cekmez. bu takımlarıda ablam almıs hastanede suslenmem ıcın :KK53: hosumada gitti aslında battaniyelerde peluş var örgü kurdelelı var... ıkısınden bırını kullanırım artık süslü olcaz madem:KK53: Allahım ınslalah kuvezlık durumları olmazda herseyı guzelce yasarız inşallah esımde surıyeden 10 gunlugune bosuna gelmıs olmaz...

Arkadaşlar iyi akşamlar bende bugün kontrole gittim en son 12 gün önce gitmiştim bebeklerin kiloları 707 ve 713tü bugün 952 ve 862 çıktı aklıma takıldı normal mi ki böyle olması

Evet çok romantik bi kocam vardır:KK53:

Evet canım aynen ben de dediklerini yiyorum ama cennet meyvesini yemedim, bi kilo almıştım dolapta bozuldu gitti. Bilseydim yerdim onu da..

Cok romantik bacim... hele cocuklar gelsin dünyaya.. romantiklik artik sadece cocuklara :-) senin pabuuuucccc taaaaaaaa damin dip kösesine :-)

Eki Görüntüle 2076009 Eki Görüntüle 2076010
kızlar aslında bu tarz seylerde pek taragı olan bırı degılım hanı susu falan severım ama nebıleyım yok suslu kolonya magnet vs vs pek ılgımı cekmez. bu takımlarıda ablam almıs hastanede suslenmem ıcın :KK53: hosumada gitti aslında battaniyelerde peluş var örgü kurdelelı var... ıkısınden bırını kullanırım artık süslü olcaz madem:KK53: Allahım ınslalah kuvezlık durumları olmazda herseyı guzelce yasarız inşallah esımde surıyeden 10 gunlugune bosuna gelmıs olmaz...

Saglikli günlerde kullanin tombisim.. cok ciciymissss... :KK200:

Arkadaşlar iyi akşamlar bende bugün kontrole gittim en son 12 gün önce gitmiştim bebeklerin kiloları 707 ve 713tü bugün 952 ve 862 çıktı aklıma takıldı normal mi ki böyle olması

Güzel bi artis canim masallah.. kafaya takilcAk bisey yok bence.. kac haftalik oldun?

Ahhh lütfen etrafımdaki herkes senin gibi konuşsun :) sinir oluyorum ayvayı yedin, ahh o gezmelerin acısı çıkacak şimdi, ohh biz gezerken senin saçlarından boklar akacak cak da cak cak... ayy neler neler söylüyorlar yatak yüzü görmiceksin uyumıcaksın yaa bide bunları keyif alarak söylüyorlar ya ozaman ağızlarına kürekle vurasım geliyor
Canim sağ salim al kucağına bebeklerini♥♥
Yani şimdi yalan olmasin ilk bi kaç ay zor hatta cok kötü geçiyor:(
Kuvize girerse sana coj zor:(
Birde süt yetecekmi uyku düzenini kurana kadar beslenmelerini ayarlayana kadar biraz zor oluyor
Ama ben kuvozdeki saatli besleyip uyutmaya uydum
Tabi acikiyorlat haliyle her gün olmafi ama ben 4.aydan sonra tek çocuk annelerine göre cooook rahatladım
Duzeni oturttum ve hic bozmadim canım
Uyku zaten bir bebektede doyasıya uyunmuyor ama 1 saat uyusan bile sana cok fazla yetiyor çünkü Rabbim sana ikiz annesi gücünü veriyor♥

Ben mesela canım sıkıldı hadi çıkalım dedik defalarca şehir dışına gezmeye gittik
Hatta iyice kar yagsin bi uludağ planimiz var hep beraber

Öyle deli divane olmuyorsun canim hiç üzülme sen
O kadar çok güçlü olacaksinki ve o kadar mükemmel bakacaksinki sen bile kendine şaşıracaksın:)

Benim akrabalarim uzakta yilda bir gelirler ama arkadaşlarim hiç boş birakmaz hemen hemen her gun ya gelinir ya giderim üstelik 3 bebeyle

Korkma sen sırtını Allaha yasla gerisi kolay♥♥

Back