2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Maalesef tüm işleri yardımcımla annem yapıyor benim tek keyifli işim internetten sipariş vermek

Arkadaşlar ablam yollardır çocuklarına Bioderma kullanıyor,ben de eczane.com’dan aldım,normalde bir şişesi 80-90 tl civarında,2 şişeyi 65 TL’ye aldım aklınızda olsun

Bakarsın valla gül gibi hemde:)hiccc üzülme ben bakabildiysem inan sende bakarsın♥
35.haftada dogdular canim evet
Valla şimdi yürüme hevesimiz daha heycanli
Zaten evimi onlara göre düzenledim düştüklerinde kafalarini vurmasin diye sehpalari kaldirdim
Cok iyiyiz şimdi
Kuvoz surecimiz Rabbim bana dünyada cehennem acısını yaşattı diyorum
Bebeklerim çok iyi bakildi ama ben ayri kalmaya çok zor dayandim
Bide başka şehirde doğumum oldu hergün karnimin sancisiyla onca yolu 5 dk görebilmek için gittim geldim

Ama cok şükür o günlerim geçti gitti yaza daha rahatlarim diye düşünüyorum
Zaten bir anne için evlatları yanında oldu mu yapamayacağı hiçbir şey yok

Uyutmasini beslenmesini aynı zamanda yaparsan sende inan çok daha kolay oluyor beraber uyuyup beraber uyanıyorlar

Ben bi tek yataklatini ayiramiyorum Beşikte birbirlerini cigneselerde cok mutlular:)
Ama ayrı yatirdimmi ikiside uyumuyorlar
Çoğu zaman elele tutuşuyorlar♥♥
İnşallah sizin bebeklerinizde sağ salim evinize gelir de gerisini Allahın izniyle üstesinden gelirsiniz

Ay canım ne güzel yazmışsın, maşallah pıtırcıklara :))
Aynı anda uyutmayı nasıl başarıyorsun canım? Uyku eğitimi verebildin mi? Kendi kendine uyuyabiliyor mu bebekler?
İnşallah biz de seneye bu zamanlar tüm işleri yoluna koymuş bütün düzenimizi oturtmuş oluruz :)

Amin

Kızlar sağolun iyiyim şükür bugün dün akşam çok korktum bugünde bir defa oldu inşallah akşam olmaz yine.. KaPrisLiPazen ne kadar güzel moral veriyorsun bize :) ilk olunca insan başına Ne geleceğini kestiremiyor gerçekten ve korkular daha çok oluyor açıkcası, hem ilk çocuk tecrübesizliği hem de ikiz olunca kafamda hep deli sorular

Kızlar tansiyonunuzu ölçüyormusunuz? Bu akşam eşime dedim bundan sonra her akşam tansiyonumu ölçermisin? İyiki de demişim tansiyonum 13-9 çıktı şimdiye kadar hep 10-6 çıkıyordu limonlu su içtim ama anca 11-9a düştü

Ben 4.aylik olana kadar yedirip yatırıyordum uyuyorlardi
Ama 4.ay aşısında hasta oldular ve uyusuar diye salladim
O gündür salliyorum birjni dizimde birini kucağımda
Ama sallamazsaniz daha kolay olur canim
Yaa inşallah herşey cok güzel olacak♥♥
Dua et stres yapma bol bol uyu

Hayırlı olsun ikizlerin♥♥
Sağ salim kucağına al hele de gör bak nasıl güzel ikiz annesi oluyorsun:)

Tabiki zorluklari var ama gözün bile görmüyor zorluklari
Yorulmuyorsun bilr
O kadar güzel ki ikiz bebekler
Zaten artık hayat daha dolu dolu olacak, hayallerin hedeflerin olacak, anne olucaksin♥♥

Canım benim de genelde 11-6 gibidir tansiyonum ama bu ara birden yüzümü alev basıyor ensem yanmaya başlıyor, ben de eşime ölçtürüyorum özellikle akşamları 13-7 seyrinde oluyor. Biraz yatıp limonlu su içince toparlıyorum..
Canım ben de sallamaya alıştırmak istemiyorum o yüzden sallanmayan yatak aldım yavruşlarıma.. ama dediğin gibi hasta olurlarsa uyutmak için her yol mübahtır taktiğini uygulayabilirim :) zamanla belli olcak anlayacağın.. Bol bol uyu demişsin ama mümkünatı yok, yaklaşık 1 aydır gece gündüz uyku uyuyamıyorum, uykuya dalmada çok sıkıntı yaşıyorum sanki vücudumdan enjektörle bütün uykumu çekip almışlar gibime geliyor :))

İyi geceler özel anneler bir sorum olacak özellikle tecrübeli ve bilgisi olan alışverişini yapmış olanlar süt sağma makinası aldınızmı kullananınız varmı birde ne kadara aldınız? Çok soru sordum kusuruma bakmayın

Bende lansinoh 2 li elektrikli var canım ilkinde almıştım memnundum

benımde ıkı gun önce 7-4 tü :/ fenalık gecırdım anlamadımda tansıyonun dustugunu panık atak sandım ama kalp carpıntısıda cok oldu. meger tansıyonum dusmus

ben alısverısımı bıtırdım ama sut sagma makınesını almadım... teyzemınde ıkızlerı var ve onun tavsıyesı uzerıne gerek olmadıkca alma dedı. eger lazım olursa esıme hemen aldırırım ıkışı elektrıklılerden dıye dusunuyorum :/ umarım ananem ve teyzem gıbı bol süt üretirim ıkızlerıme

Ben kizimda almistim okulum vardi almak.zorundaydim. wevell in aldim
Ben cok cok.memnunum. hem emis gucunden hem servisinden
Makineyi bozdum benim.hatamdi buna ragmen iki kere tamir ettiler. Ve 3 uc gunde filan yolladilar.

Ahhh lütfen etrafımdaki herkes senin gibi konuşsun :) sinir oluyorum ayvayı yedin, ahh o gezmelerin acısı çıkacak şimdi, ohh biz gezerken senin saçlarından boklar akacak cak da cak cak... ayy neler neler söylüyorlar yatak yüzü görmiceksin uyumıcaksın yaa bide bunları keyif alarak söylüyorlar ya ozaman ağızlarına kürekle vurasım geliyor

Bende bundan sonra her akşam düzenli ölçtüreceğim eşime ben çok korkuyorum gebelik tansiyonundan ben çok uyuyorum bu sıra ya dün akşam 10da uyumuştum bu sabah 10da uyandım gece 4-5defa wc ye kalktım sadece kan değerimmi düştü Ne oldu anlamadım

Ben cok fena sifayi kaptim üstüne kizimada gecti oda cok kötü yavrum .. uykusuz atesliyiz
Geçmiş olsun pembişim dikkat et kendine bol tavuk suyu çorba, kemik suyu çorba, ıhlamur ve meyve veeee en önemlisi istirahat bol bol yatacaksın terleyip ılık duş ben bide her akşam parol içmiştim kıyamam miniğe onada çook geçmiş olsun ananesi bakar ona misler gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…