2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ilk defa bu haftada olduysa bence çok iyi. Benim bacaklarım boydan boya çatladı bile

Canim sen sıkma canını tabiki zor bebek bakmak. Ama mutlaka bi düzen oturur. Rabbim verir kolayligini. Bende 3 tane olacak. Hangi birine yansam bilemiyorum. Ayy yazik ne yapacaksin diyenlere "o kadar uzulme haftafa bir yardima gelirsin " de susarlar... tecrube ile sabit.

Herkese günaydın,biz de oğluşlarımla 30 haftayı deviriyoruz bugün,yarın inşallah yeni haftamız başlıyor,benim doktor yılbaşına doğru yatışımı netleştirdi,odamız geldi ama yerleştirme konusunda pek başarılı olamadık,fikir verirseniz sevinirim Kızlar,bizim isimler de hemen hemen belirlendi Toprak ve Atlas koyacağız nasipse,tek isimde karar kıldık,yanlarına eklemeyeceğiz ikinci isim,bu arada ben size kendi fotoğrafımı göndereyim de göbek görün Kızlar

Ilk defa bu haftada olduysa bence çok iyi. Benim bacaklarım boydan boya çatladı bile
Valla bu yolda çekilen çile kutsaldır canım hep söylüyorum, çatlak matlak çok umrumda değil açıkçası :)

KaPrisLiPazen sedacım hoşgeldn canım ben de başta tanıyamadım ama yazdıklarını okudukça zaten içimize su serpen bizi rahatlatan tavsiye veren senden başka kim olabilirdi ki Kızlarının ayaklanmasına çok sevindim, onlar özgürlüğünü ilan etmişler artık sen de daha rahatsın tabi.. darısı başımıza arkadaşım biz de görelim o günleri sağlıklı sıhhatli şekilde inşallah :)

Avrenim 30. Haftan kutlu olsun kuzum ben de niyeyse hep bi 30’u geçsek rahatlarım modundayım.. Psikolojik olarak tabiki.. yoksa hamilelik ilerledikçe yatakta dönmek yürümek nefes almak bile zorlaşıyor..
bu arada bebek odana bayıldım güle güle kullansın pıtırcıkların aynı zamanda karşılıklı duran yatakların çekmecelerinin yerlerini özellikle öyle yaptırdın dimi? Ben Çilek mobilyaya söyledim ama yapmadılar.. 2 tane aynı tip yatak gelecek ve ben birinin çekmecelerini kullanamayacağım duvar kenarında kalacak..
göbişini de yerim, şu topikte bi tek senin göbeğini kendimle yarışır gördüm aramızda 4 hafta olmasına rağmen

Avrenim 30. Haftan kutlu olsun kuzum ben de niyeyse hep bi 30’u geçsek rahatlarım modundayım.. Psikolojik olarak tabiki.. yoksa hamilelik ilerledikçe yatakta dönmek yürümek nefes almak bile zorlaşıyor..
bu arada bebek odana bayıldım güle güle kullansın pıtırcıkların aynı zamanda karşılıklı duran yatakların çekmecelerinin yerlerini özellikle öyle yaptırdın dimi? Ben Çilek mobilyaya söyledim ama yapmadılar.. 2 tane aynı tip yatak gelecek ve ben birinin çekmecelerini kullanamayacağım duvar kenarında kalacak..
göbişini de yerim, şu topikte bi tek senin göbeğini kendimle yarışır gördüm aramızda 4 hafta olmasına rağmen [/QUOTE]
Çok sağol canım,hedefler bitmiyor ki,30 bitti şimdi gözümü 34e diktim ama ben artık yuvarlanamıyorum bile,mutlaka bir yerden ya da birinden destek almam gerekiyor bazen kendimi yataktan yere atmak geliyor içimden,bacaklarım,kalçam,belim ve sırtım ağrıyor ama olsun yavrularım içerde rahat etsin benim ağrılarım önemli değil
Daha önce paylaşmıştım sanırım Pierre Cardin bizim mobilyalar,iki gün önce kuruluma geldiler istediğiniz yere koyabiliriz dediler başucundaki çekmeceleri karşılıklı istedim odada yer değişikliği yapsam bile yine karşılıklı gelsin diye,beşiğin alt kısmındaki çekmeceleri aynı anda açamıyorum ben de,önce bir karyolanın daha sonra diğer karyolanınkini açmam gerekecek
Bir de kahvaltı sonrası göbüşü göndereyim

Eklentiler

• 352098E4-A669-4B59-9FC5-F7FE1F5EA74C.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 86
Hayirli olsun canim. Ogluslarin guzel guzel büyüt ins. Benim odamın şekli de böyle. Sen nasıl yerleştirirsen bana da fikir olacak
Emzirme koltuğu almadım orada bir kanepe var o kalsın diyorum gerekirse uzanırım yanlarında uyurum diye,park yatak alıp da kendi yatak odama koysam mı karar vermedim henüz,aklımda bir düzenleme daha var,temizlik gününde onu yaptıracağım onun da fotosunu atarım sana,hangisini beğenirsek artık o şekliyle kalır,perde halı ve avizeyi almadım daha,birkaç da aksesuar istiyorum ama dışarı çıkıp alamıyorum maalesef

İnşallah canim benim herşey Güzel olacak♥♥
Aynı zamanda iki bebis büyütüyoruz bundan güzel ne olabilir ki:)
Ikiside koltuğa sırtını dönüp kucağıma kosuyorya oo daha ne kadar mutlu edilirim♥♥
Valla canim ben bi tek kuvoz zamanında cok zorlandim besikleri bos kucagim boş cok zordu o günler
Ama rvimize geldiler ya bakılıyor inan tek başına cok daha güzel bakılıyor
Senin bide büyük var dimi benim gibi bak gör o bile yardım eder sana:)
Benim oğlum en büyük yardımcım eğer ki kardeslerini sevmesi onlarla oynamasi güldürmesi bile yetiyor:)

Ama eve kapamayin kendinizi ben çok sık olmasa da havalari güzel gördükçe çıkıyorum eğleniyoruz geziyoruz

Benim de bir kanepe var ama kaldıracağım. Emzirme koltuğu alacağım. Eskiden beri çok hoşuma gidiyor. Sen iki beşiği paralel koymuşsun. Ben dik koymayı araya da sifonyeri koymayı düşünüyorm. Dolap seninkiyle aynı yerde olacak

Canım iyi günlerde kullanın çok güzeller, ben büyüyen beşiği şimdilik bir tane aldım beraber yatıracağım için ikincisini önümüzdeki eylül gibi almayı düşünüyorum maddi olarak daha kolay gelecek ozaman..
göbüşün çook tatlı bizde görsek keşke bi 30ları yaa ben hem büyümek istiyorum hemde büyüdükçe korkuyorum karnımdan

Dün akşam ilk defa korktum doğuracağım diye karnım göğüslerim taş kesildi sancım oldu çok resmen bağırttı beni hemen magnezyum içtim yatım saat sonra rahatladım ama arada Ne yatabildim ne oturabildim ne ayakta durabildim kıvrandım resmen

Avrenim maşallah kuzum göbeklerimiz aynı büyüklükte :))
Bizim çekmeceleri karşılıklı yapamadılar işte üretime müdahale edemiyorlarmış standart üretiliyormuş. Ben de öncelikle şu 30u atlatalım sonra sıra 34.haftaya da gelir modundayım :))

hahahahahah bu lafta ıyıymıs canım :))) bencede hep dua edıyorum tek basıma becerebıleyımde alem cocuk bakmak nasıl olmus gorsun dıyorum. ınslalah becerırım...

gule gule kullan hepsi cok guzel maşallah ama göbüşün daha güzel o dolaba o kıyafetlerı yıkamak utulemek ozellıkde dızmek pahabıcılemez:)

canım neden oyle sancılandınkı acaba ? :/ suphelendıgın bı durum olursa dırek doktora gıt. banada bazen oluyor ama ayıptır soylemesı gaz sancısı yanı :/

KaPrisLiPazen canım butun yazdıkaların süper geldı moralıme:)) arada boyle çöküşler yasıyoruz sagolasın sende hemen yetısıyosun ımdadımıza :) sen oyle konıstukca gaza gelıyorum valla 10 tane cocuga bakma gazı hemde umarım hersey dıledıgımız gıbı olur

Canım benim büyük yok ilk bebeklerim olacak kısmetse.. Sen evde yabancı olmasındansa kendin bakmayı tercih etmişsin inşallah biz de başarabiliriz :)
Küvöz zamanını tahmin edebiliyorum seninkiler ne kadar kalmıştı küvözde? 35.haftada doğum yapmıştın yanlış hatırlamıyorsam

Dmrz dünürüümm geçmiş olsuunn aman iyi bak kızçelerimee, kasılma olması önemli değil ama düzenli aralıklarla olursa o riskli. Kendini takipte ol dinlen yorulma..

Ama emzirme koltuğunda uyuyamam ki ben :))
Şifonyer almadım ben dolap çekmece fazladan var giyinme odamızda,yetmezse alırız dedim
Kuzum hepsi col guzel gule gule kullan. Hemen yerlestirme bebek esyalarini istersen once bi hava alsin. Kiyafet yerlestirmek con zevkli oluyor. Alllah kolaylik versin
Canım bir kez silindi şimdi havalandırıyoruz,daha sonra Hacı Şakir’le temizleyip kokusu çıkınca yerleştiririm diye düşündüm
inşallah hepimiz atlatacağız en kısa sürede,ben evdeki baskülün pilini çıkardım,en son 8 kg almıştım,doktorda da tartılmıyorum artık doğuma giderken öğrenirim kilomu,göbek odalara benden önce giriyor :)))))
Bazen gaz sancısı da çok acı verebiliyor,sen yine de dikkatli ol yorma kendini
Bizm hocaya kalsa 37-38.haftada alacak ama bakalım kuzularım ne düşünüyor bu konuda
Göbekler fora vallahi,benim göbek deliğşm öyle iğrenç görünüyor ki anlatamam dışa fırladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…