- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.581
Pembişimm çok geçmiş olsun balım Allah şifa versin sana da yavruna da.. Bir an önce toparlayın inşallah..Ben cok fena sifayi kaptimüstüne kizimada gecti oda cok kötü yavrum .. uykusuz atesliyiz
Canım 12 saat aç kalmak da iyi değil hamilelikte, ara sıra kalktığında kalorisiz ufak tefek şeyler atıştırıp öyle yat, bi salatalık ye bi havuç kemir mesela.. Bebişleri o kadar süre aç bırakma annesi.. Ben sabahları uyandığımda ilk yarım saat içinde kahvaltımı yapmazsam elim ayağım oynayıveriyor hemen..Bende bundan sonra her akşam düzenli ölçtüreceğim eşimeben çok korkuyorum gebelik tansiyonundan ben çok uyuyorum bu sıra ya dün akşam 10da uyumuştum bu sabah 10da uyandım gece 4-5defa wc ye kalktım sadece kan değerimmi düştü Ne oldu anlamadım
Ahhh lütfen etrafımdaki herkes senin gibi konuşsun :) sinir oluyorum ayvayı yedin, ahh o gezmelerin acısı çıkacak şimdi, ohh biz gezerken senin saçlarından boklar akacak cak da cak cak... ayy neler neler söylüyorlar yatak yüzü görmiceksin uyumıcaksın yaa bide bunları keyif alarak söylüyorlar ya ozaman ağızlarına kürekle vurasım geliyor
Ben ilk gebeliğimde almıştım medela çift başlıklı elektrikli 5 sene önce 250 civarıydı.sütü olan anneler için mutlaka alınmalı bence.çok büyük kolaylık manuel falan iş görmüyor boşa para vermeyin derimİyi geceler özel anneler bir sorum olacak özellikle tecrübeli ve bilgisi olan alışverişini yapmış olanlar süt sağma makinası aldınızmı kullananınız varmı birde ne kadara aldınız? Çok soru sordum kusuruma bakmayın
Gece 1di eşim tv izliyordu daha ve ben puding le süt içtim o saatte şimdide kahvaltı yapıyorum canım kalkınca hemen yapamıyorum 1saat sonra anca kahvaltı yapıyorumPembişimm çok geçmiş olsun balım Allah şifa versin sana da yavruna da.. Bir an önce toparlayın inşallah..
Canım 12 saat aç kalmak da iyi değil hamilelikte, ara sıra kalktığında kalorisiz ufak tefek şeyler atıştırıp öyle yat, bi salatalık ye bi havuç kemir mesela.. Bebişleri o kadar süre aç bırakma annesi.. Ben sabahları uyandığımda ilk yarım saat içinde kahvaltımı yapmazsam elim ayağım oynayıveriyor hemen..
Ohh yarasın bebişlere :)Gece 1di eşim tv izliyordu daha ve ben puding le süt içtim o saatte şimdide kahvaltı yapıyorum canım kalkınca hemen yapamıyorum 1saat sonra anca kahvaltı yapıyorum
Ben cok fena sifayi kaptimüstüne kizimada gecti oda cok kötü yavrum .. uykusuz atesliyiz
Ahhh lütfen etrafımdaki herkes senin gibi konuşsun :) sinir oluyorum ayvayı yedin, ahh o gezmelerin acısı çıkacak şimdi, ohh biz gezerken senin saçlarından boklar akacak cak da cak cak... ayy neler neler söylüyorlar yatak yüzü görmiceksin uyumıcaksın yaa bide bunları keyif alarak söylüyorlar ya ozaman ağızlarına kürekle vurasım geliyor
Kızlar 2 haftada 3 kere ishal ve kusma oldu ve çok kötü geçiyor.ne uyku kalıyor ne halim. Sizce gitmelimiyim hastaneye gitsem bile hangi bölüme yada acile falan mı gitmeliyim.
Canım bende gaviscon şurup kullanıyorum iyi geldi seninde almanı tavsiye ederim çok olunca miğdem delinecek gibi oluyor 1 kaşık alıyorum iyi geliyor.akşam 8 den sonra soğan mandalina tarzı hiç birşey yemiyorum daha iyi oluyor.Bu mide yanmasina cozum bulan varmi? Sut leblebi ise yaramıyor. Su iciyorim azaliuir 10 dakika sonra bogazima kadar yanıyor. Hele gece iyice artiyir.
Canım bende gaviscon şurup kullanıyorum iyi geldi seninde almanı tavsiye ederim çok olunca miğdem delinecek gibi oluyor 1 kaşık alıyorum iyi geliyor.akşam 8 den sonra soğan mandalina tarzı hiç birşey yemiyorum daha iyi oluyor.
Canım birde aç kalmamaya çalışıyorumCanım bende gaviscon şurup kullanıyorum iyi geldi seninde almanı tavsiye ederim çok olunca miğdem delinecek gibi oluyor 1 kaşık alıyorum iyi geliyor.akşam 8 den sonra soğan mandalina tarzı hiç birşey yemiyorum daha iyi oluyor.
Ben de sürekli uyuyorum endişelenmeBende bundan sonra her akşam düzenli ölçtüreceğim eşimeben çok korkuyorum gebelik tansiyonundan ben çok uyuyorum bu sıra ya dün akşam 10da uyumuştum bu sabah 10da uyandım gece 4-5defa wc ye kalktım sadece kan değerimmi düştü Ne oldu anlamadım
Geçmiş oldun ben de olmuştum 27.haftamda kasılmalarımı da tetikleyen oydu bence aşırı susuz kalmıştım kendi doktoruma gittim yatışımı kadın Doğum yaptı ama ishal için de mikrobiyoloji bölümünün hocası bakmıştı bana zaten test yapıp sonuca göre tedavi verdilerKızlar 2 haftada 3 kere ishal ve kusma oldu ve çok kötü geçiyor.ne uyku kalıyor ne halim. Sizce gitmelimiyim hastaneye gitsem bile hangi bölüme yada acile falan mı gitmeliyim.
Çok geçmiş olsun grubumuzun neşe kaynağı,zencefil tüketme demişti doktorum bana aklında olsun canımKizlar gecmis olsun dilekleriniz icin cok tsk ederim .. cocuklu olunca bide cok daha zor oluyo ama Bugünlerimizede sükür..
yarin insallah kontrolüm var.. servikse bakilcak.. artik her hafta doktor takibindeyim.. dualarinizi eksik etmeyin olur mu?
jeliboni canim senin bugün kontrolün vardi nasil gecti? Pasaciklar nasilmis?
Ekmeğin kabuğu işe yaramıyor mu? Bana çok faydası oluyorBu mide yanmasina cozum bulan varmi? Sut leblebi ise yaramıyor. Su iciyorim azaliuir 10 dakika sonra bogazima kadar yanıyor. Hele gece iyice artiyir.
Çok geçmiş olsun grubumuzun neşe kaynağı,zencefil tüketme demişti doktorum bana aklında olsun canım
Ekmeğin kabuğu işe yaramıyor mu? Bana çok faydası oluyor
Daha iyileri sizin olsun canım benimÖylemi canim? Banada 1 bardak ilik suda icebilirsin dedi ama en iyisi tüketmiyeyim.. ben bal karabiber limonda kalayim.. bol vitamin c.. yatmak uyumak biraz zor... kizimdan dolayi.. buda gecer insallah..
Bu arada mobilyaniza bayildim..
Türkiyem benim ya.. ne güzel seyler var.. burda hersey klasik standard.. güle güle kullanin canim cok cok begendim.. bebek arabasi aldiniz mi?
Bide göbisin cok datluuuu masaAllah... ama gittikce sarkiyo sanki dimi? Benim öyle yani.. ikiz oldugundan sanirim normal.. kanguru gibiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?