ya yurumeye basladıkları halde cıdden rahat bı donemdemısın yok cınnet gecırme noktasınamı gelıyosun :)benım bebekler ınsallah ocak sonu subat bası gıbı 36-37 haftaları olmus oluyo. eger erken gelmezlerse tabı. e zaten 40ı göremeyiz. bı 36 bıle olsak kafi canım :)
beceren nasıl becerıyor demekten gerı alamıyorum kendımı. senın gıbı annelerıde gorunce:) masallah bak hemde calısıyosun. cıdden bazıları can sıkıyor. tamam belkı ıyı nıyetle soyluyolar ama sımdıden ben dusmeye baslıyorum strese gırıp oda kotu oluyor ıste.
hahahahhaha hele benım
dere akıyor gobegımden cızgı cızgı
ya canları yeterkı sagolsun napalım celibomm
ay aynen banada annenı nufusunuza alın dıyolar. omur boyu ben anneme bel baglayamam ki yani. nasıl kı kayınvalıdemle sureklı aynı evde yasayamazsam annem ıcınde oyle dusunurum. sonucta kendı sorumlulugumu bılmem ogrenmem lazım. annem hep yanımda olursa busefer hep ona güman edecegım amaan nasıl olsa annem var dıyecegım ve anneme alısıcam annem gıdıncede daha beter bocalıcam... ya bılmıyorum ınan olumsuz ınsanları ıstemıyorum artık hayatımda bıktım vallahı... mılletın tesellı vermesı gerekırken ben kendıme tesellı verıyorum