• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

kızlar Allah askına cok merak ettım.... kımınle konusuyorsam yandın mahvoldun dıyor! helekı bebeklerı yenı yurumeye baslayan anne babalar ıyıce benı korkutuyor tek basıma asla bakamazmısım ayaklandıklarında... e benım bu ıkızler var sadece. ıkızlerden harıc cocugu olan arkadaslarda var mesela... bu kadar mı vahım haldeyız ben anlamıyorum gozum korktu resmen

hahahahahha anlatım seklıne koptum :KK70: valla canım suan benım karnımı görsen bence arkanı dönüp kacarsın. resmen harita gıbı oldu uzulmuyorum gurur duyuyorum hatta ama yalan soyleyemeyecegım cıdden kotu duruyo:bicak:
Geçiyor onlar canimmm
Benunki dünya Haritasından bile beterdi:)
Şimdi geçti ben bişey sürmedim

Biz yürümeye başladık tombulumm♥
Senin bebisler be zaman geliyorlar??

kızlar Allah askına cok merak ettım.... kımınle konusuyorsam yandın mahvoldun dıyor! helekı bebeklerı yenı yurumeye baslayan anne babalar ıyıce benı korkutuyor tek basıma asla bakamazmısım ayaklandıklarında... e benım bu ıkızler var sadece. ıkızlerden harıc cocugu olan arkadaslarda var mesela... bu kadar mı vahım haldeyız ben anlamıyorum gozum korktu resmen
Ben 3 çocuklu olcam mesela ve gurbetteyim. Ayrıca çalışıyorum.Aynı şeyleri hep duyuyoruz. Bazı insanlar çok morsl bozuyor gerçekten. Allah bize bu kuzuları nasip etmişse güç de verecek inşallah

Kim öyle diyoo yolla bana sen
Cok da güzel bakıyorum oyunlar oynuyoruz ooo neler neler
Bu hafta odalarini ayiracagim ben birde evi kaldırdım genel temizlik yapıyorum bi yandan

Hiç korkma canim sen sırtını Allah'a yasla bak gör nasıl yardım edecek sana

Ben 3 çocuklu olcam mesela ve gurbetteyim. Ayrıca çalışıyorum.Aynı şeyleri hep duyuyoruz. Bazı insanlar çok morsl bozuyor gerçekten. Allah bize bu kuzuları nasip etmişse güç de verecek inşallah
Benim 4 yaşında oğlum var birde
İkizler 1 yaşlarındalar
Hamileyken herkes acirdi bana ayy nasil bakavaksin kendin diye

Bende bakamayacak olsam Allah bana vermezdi derdim ve inan üstesinden gelebiliyorsun

Herkese nasip olmaz ikiz annesi olmak ♥
Keyfini çıkarın şimdi benim daha da rahatladigim günlerim

Canım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorum
Kayınvalidem saksı saksı yetiştiyor valla bi saksısına el koyayım o zaman :))
hahahahahha anlatım seklıne koptum :KK70: valla canım suan benım karnımı görsen bence arkanı dönüp kacarsın. resmen harita gıbı oldu uzulmuyorum gurur duyuyorum hatta ama yalan soyleyemeyecegım cıdden kotu duruyo:bicak:
İşin sonu güzel canım çekilir yani yapcak bişey yok.. önceki dönemlerimden kilo alıp verdiğim için yanlarımda bir iki çatlağım vardı ama koca göbeğimdekine çatlak demek az kalır. Bildiğin bölünmüş yol mübarek :))

Ayy sorma insanın moralini bozmaya çalışıyorlar.banada sana söylenenleri söyleyenleri amaan ne olacak yetişemezsem oturur onlarla ağlarım diyorum kişisine göre.biri annen ozaman çalıştırmazsın o bakar diyorlar bende niye canım ben bakarım diyorum.ne gerek var diyorum.valla yıllarca hastane hastane dolaştım durdum orda umutsuzca ağlayarak gelip gittiğim oldu hastanelerde Rabbim verdiyse gücüde verir tabiki zorlanacagız ama niye moralimi bozayımki benim sıkılana kadar onların sıkılsın

Arkadaşlar benim evim iki katlı ben iki tane park beşik alayım Bi tanesini yatak odasına Bi tanesini de aşağıya salona koyarım diye düşündüm. İn çık in çık zor olur diye. Bebek arabası bakıyoruz yorumları falan okuyorum. Ne alcağımıza karar veremedik. Arkalı önlü olanlardan istemiyorum arkadaşken yazık değil mi o Bi yer göremeyecek diye. Eşim yan yana olanlar için çok hantal diyo. İki ayrı alsam tek başıma çıkamam. Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda. Bir de bebekler doğunca neyle taşınıyo arabadaki oto koltuğuna mı koyuluyo inanın bilmiyorum
Canım Allah nasip ederse bende arabayı pregodan düşünüyorum arka arkaya. Yan yanalarla markete bile giremem.

Kim öyle diyoo yolla bana sen
Cok da güzel bakıyorum oyunlar oynuyoruz ooo neler neler
Bu hafta odalarini ayiracagim ben birde evi kaldırdım genel temizlik yapıyorum bi yandan

Hiç korkma canim sen sırtını Allah'a yasla bak gör nasıl yardım edecek sana
ya ciddimisin :( tekmı bakıyorsun nekadarlık ıkızlerın ??? mesela koltukların rengı gıtmıs sılınmekten... halılar her zaman yıkamadaymıs. dıyorumkı ben nasıl bas edıcem ya :( uslularmı cınsıyetlerı ney

ya ciddimisin :KK43: tekmı bakıyorsun nekadarlık ıkızlerın ??? mesela koltukların rengı gıtmıs sılınmekten... halılar her zaman yıkamadaymıs. dıyorumkı ben nasıl bas edıcem ya :KK43: uslularmı cınsıyetlerı ney
İkisi de kız
Sedaasuu benim eski nickim
Valla yaramazlık da üçüde birbiriyle yarışır o kadar diyim:)
Eşya falan temiz olcak toplu olcak derdine hiç düşmedim canim ama evim tek bebej bakanlardan toplu
Uyku saatlerinde is yapıyorum
Mesela şu an uyuyor numarası yapıyorlar bana:))
Ama genel olarak uyumlular canım
Korkma bakamayacak oksayfn Rabbim vermezdi

Geçiyor onlar canimmm
Benunki dünya Haritasından bile beterdi:)
Şimdi geçti ben bişey sürmedim

Biz yürümeye başladık tombulumm♥
Senin bebisler be zaman geliyorlar??

ya yurumeye basladıkları halde cıdden rahat bı donemdemısın yok cınnet gecırme noktasınamı gelıyosun :)benım bebekler ınsallah ocak sonu subat bası gıbı 36-37 haftaları olmus oluyo. eger erken gelmezlerse tabı. e zaten 40ı göremeyiz. bı 36 bıle olsak kafi canım :)

beceren nasıl becerıyor demekten gerı alamıyorum kendımı. senın gıbı annelerıde gorunce:) masallah bak hemde calısıyosun. cıdden bazıları can sıkıyor. tamam belkı ıyı nıyetle soyluyolar ama sımdıden ben dusmeye baslıyorum strese gırıp oda kotu oluyor ıste.

İşin sonu güzel canım çekilir yani yapcak bişey yok.. önceki dönemlerimden kilo alıp verdiğim için yanlarımda bir iki çatlağım vardı ama koca göbeğimdekine çatlak demek az kalır. Bildiğin bölünmüş yol mübarek :))

hahahahhaha hele benım :D dere akıyor gobegımden cızgı cızgı :D ya canları yeterkı sagolsun napalım celibomm

Ayy sorma insanın moralini bozmaya çalışıyorlar.banada sana söylenenleri söyleyenleri amaan ne olacak yetişemezsem oturur onlarla ağlarım diyorum kişisine göre.biri annen ozaman çalıştırmazsın o bakar diyorlar bende niye canım ben bakarım diyorum.ne gerek var diyorum.valla yıllarca hastane hastane dolaştım durdum orda umutsuzca ağlayarak gelip gittiğim oldu hastanelerde Rabbim verdiyse gücüde verir tabiki zorlanacagız ama niye moralimi bozayımki benim sıkılana kadar onların sıkılsın

ay aynen banada annenı nufusunuza alın dıyolar. omur boyu ben anneme bel baglayamam ki yani. nasıl kı kayınvalıdemle sureklı aynı evde yasayamazsam annem ıcınde oyle dusunurum. sonucta kendı sorumlulugumu bılmem ogrenmem lazım. annem hep yanımda olursa busefer hep ona güman edecegım amaan nasıl olsa annem var dıyecegım ve anneme alısıcam annem gıdıncede daha beter bocalıcam... ya bılmıyorum ınan olumsuz ınsanları ıstemıyorum artık hayatımda bıktım vallahı... mılletın tesellı vermesı gerekırken ben kendıme tesellı verıyorum

İkisi de kız
Sedaasuu benim eski nickim
Valla yaramazlık da üçüde birbiriyle yarışır o kadar diyim:)
Eşya falan temiz olcak toplu olcak derdine hiç düşmedim canim ama evim tek bebej bakanlardan toplu
Uyku saatlerinde is yapıyorum
Mesela şu an uyuyor numarası yapıyorlar bana:))
Ama genel olarak uyumlular canım
Korkma bakamayacak oksayfn Rabbim vermezdi
kııızzzz sedaaaaa ay senmısınnn Allah senı hee bılmıyodum nıckın degıstını :) ay napıyosun bayadır konusamıyoduk goremedım hıc senı. valla moralım bozuluyor ya ınan dedıklerıne guvenmek ınanmak ıstıyorum yok halıları unut yok koltukları unut yok karı koca huzurlu yemek yemeyı unut... ve bunu dıyenler tek bebeklı arkadaslar. e dıyorumkı bunlar boyle dıyosa bız ne halt edıcez. gunduzlerı nası yemek yapıosun evı nası topluyosun temızlıyosun rutın olarak? uyku duzenlerı varmı :/

ya yurumeye basladıkları halde cıdden rahat bı donemdemısın yok cınnet gecırme noktasınamı gelıyosun :)benım bebekler ınsallah ocak sonu subat bası gıbı 36-37 haftaları olmus oluyo. eger erken gelmezlerse tabı. e zaten 40ı göremeyiz. bı 36 bıle olsak kafi canım :)

beceren nasıl becerıyor demekten gerı alamıyorum kendımı. senın gıbı annelerıde gorunce:) masallah bak hemde calısıyosun. cıdden bazıları can sıkıyor. tamam belkı ıyı nıyetle soyluyolar ama sımdıden ben dusmeye baslıyorum strese gırıp oda kotu oluyor ıste.

hahahahhaha hele benım :KK70: dere akıyor gobegımden cızgı cızgı :KK70: ya canları yeterkı sagolsun napalım celibomm

ay aynen banada annenı nufusunuza alın dıyolar. omur boyu ben anneme bel baglayamam ki yani. nasıl kı kayınvalıdemle sureklı aynı evde yasayamazsam annem ıcınde oyle dusunurum. sonucta kendı sorumlulugumu bılmem ogrenmem lazım. annem hep yanımda olursa busefer hep ona güman edecegım amaan nasıl olsa annem var dıyecegım ve anneme alısıcam annem gıdıncede daha beter bocalıcam... ya bılmıyorum ınan olumsuz ınsanları ıstemıyorum artık hayatımda bıktım vallahı... mılletın tesellı vermesı gerekırken ben kendıme tesellı verıyorum
Artık rahat rahat kahveni içiyorum
Evin daha daha toplu
Misafirlige giderken içim daha rahat
Yürümeleri benin için en iyisi bana bağımlı değiller en azından
Bi tek yemek olayını cozemiyorum beb elleriyle yemek istiyorlar:)))
Tabi her yemekten sonra temizlenmemiz uzun sürüyor:)))

Artık rahat rahat kahveni içiyorum
Evin daha daha toplu
Misafirlige giderken içim daha rahat
Yürümeleri benin için en iyisi bana bağımlı değiller en azından
Bi tek yemek olayını cozemiyorum beb elleriyle yemek istiyorlar:)))
Tabi her yemekten sonra temizlenmemiz uzun sürüyor:)))
nasıda agzından bal damlıyor :))))) ay sana guvenıyorum arkadasım :KK19: valla boyle seyler duymak okadar ınsana moral oluyokı.... rabbım ınsallah bıze kolaylıgını verırde o kotu yorum yapan moral bozanların hepsı mors olur kalır... bıde kuzum sey sorcam sana sendemı ılk zamanlar beraber yatırdın ? en saglıklı olanı oymus cunku

kııızzzz sedaaaaa ay senmısınnn Allah senı hee bılmıyodum nıckın degıstını :) ay napıyosun bayadır konusamıyoduk goremedım hıc senı. valla moralım bozuluyor ya ınan dedıklerıne guvenmek ınanmak ıstıyorum yok halıları unut yok koltukları unut yok karı koca huzurlu yemek yemeyı unut... ve bunu dıyenler tek bebeklı arkadaslar. e dıyorumkı bunlar boyle dıyosa bız ne halt edıcez. gunduzlerı nası yemek yapıosun evı nası topluyosun temızlıyosun rutın olarak? uyku duzenlerı varmı :/
Canim hali falan ömrümde silmedim onla mi ugrasayim:)
Çay kahve dökülmedi ama yemek masasinin altında haliflex kestirdim ayda tmakinaya atıyorum
Diğerlerini ben hep yılda bir yikamaya veririm öyle devam

Evimde pis denilebilecek yer yok ama oyuncaklar dağılıyor onlari pek ellemem gün içinde

Kocamla ilişkim valla iyi :))
Kimseden birsey bekleme canim kendkne güven
Evde bir başkasıyla kalmaktan iyi geldi bana kendim bakmak

Günde 1 bazen 2 1 er saat gündüz uykumuz var
Ben herseylerini aynı zamanda yapıyorum böylelikle kenfime vakit kalıyor

nasıda agzından bal damlıyor :))))) ay sana guvenıyorum arkadasım :KK19: valla boyle seyler duymak okadar ınsana moral oluyokı.... rabbım ınsallah bıze kolaylıgını verırde o kotu yorum yapan moral bozanların hepsı mors olur kalır... bıde kuzum sey sorcam sana sendemı ılk zamanlar beraber yatırdın ? en saglıklı olanı oymus cunku
Evet canım birlikte yatirdim ben
Kuvozde 1 ay kaldıkları için ayiramadim
Hala da bir yatiyorlar
Ayirdigim zaman uyuyamiyorlar:))

Ay sen bana diyenleri göreydin vah vah yazikkk ooo neler neler
Şimdi de diyorlar ki valla hayret nasil bi kadın o 3 çocuğa kendi gül gibi bakıyor diye:))

İnsanlar herseyi der canim sen Kendine güven bakilamayacak nesi var onlar senin bebeklerin Rabbimin mucizeleri♥♥

Tombuldut Tombuldut inanır mısın ben oğlum da daha çok zorlandim
Ömrüm gitti
Ama ikizler öyle değil bak inan oğlum da kardesleri gelince daha uyumlu oldu
Herşeyi bi düzene koydum öyle devam
Pek dışarı cikmiyorum ben eşim yoğun çalışıyor
Oglumu 2 hafta oldu yarım gün krese yazdirdim iyi oldu o da arkadaşı olmayınca sıkılıyordu evde bide tv ye sardik
Daha çok iş çıktı bana ama benim yanımda kimsem yok lakin Allahım var ♥

Back