- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.521
Aa iyiymiş :) benim eve gelen çiçek ölüyor ya gerçiCanım normal çiçekçilerde satılıyor çok ilgi bekleyen bi bitki değil nemli hava mutfakta duruyor su vermesen neden su vermiyorsun demez yani.saksısını geniş tuttunmu ohh miss
Geçiyor onlar canimmmhahahahahha anlatım seklıne koptumvalla canım suan benım karnımı görsen bence arkanı dönüp kacarsın. resmen harita gıbı oldu uzulmuyorum gurur duyuyorum hatta ama yalan soyleyemeyecegım cıdden kotu duruyo
Ben 3 çocuklu olcam mesela ve gurbetteyim. Ayrıca çalışıyorum.Aynı şeyleri hep duyuyoruz. Bazı insanlar çok morsl bozuyor gerçekten. Allah bize bu kuzuları nasip etmişse güç de verecek inşallahkızlar Allah askına cok merak ettım.... kımınle konusuyorsam yandın mahvoldun dıyor! helekı bebeklerı yenı yurumeye baslayan anne babalar ıyıce benı korkutuyor tek basıma asla bakamazmısım ayaklandıklarında... e benım bu ıkızler var sadece. ıkızlerden harıc cocugu olan arkadaslarda var mesela... bu kadar mı vahım haldeyız ben anlamıyorum gozum korktu resmen
Kim öyle diyoo yolla bana senkızlar Allah askına cok merak ettım.... kımınle konusuyorsam yandın mahvoldun dıyor! helekı bebeklerı yenı yurumeye baslayan anne babalar ıyıce benı korkutuyor tek basıma asla bakamazmısım ayaklandıklarında... e benım bu ıkızler var sadece. ıkızlerden harıc cocugu olan arkadaslarda var mesela... bu kadar mı vahım haldeyız ben anlamıyorum gozum korktu resmen
Benim 4 yaşında oğlum var birdeBen 3 çocuklu olcam mesela ve gurbetteyim. Ayrıca çalışıyorum.Aynı şeyleri hep duyuyoruz. Bazı insanlar çok morsl bozuyor gerçekten. Allah bize bu kuzuları nasip etmişse güç de verecek inşallah
Evet canım benim eşimin cildi problemli diye aldım ama sonra büyüyünce kıyamadım.Aa iyiymiş :) benim eve gelen çiçek ölüyor ya gerçiyanıklara falan çok iyiymiş o bitki
Kayınvalidem saksı saksı yetiştiyor valla bi saksısına el koyayım o zaman :))Canım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorum
İşin sonu güzel canım çekilir yani yapcak bişey yok.. önceki dönemlerimden kilo alıp verdiğim için yanlarımda bir iki çatlağım vardı ama koca göbeğimdekine çatlak demek az kalır. Bildiğin bölünmüş yol mübarek :))hahahahahha anlatım seklıne koptumvalla canım suan benım karnımı görsen bence arkanı dönüp kacarsın. resmen harita gıbı oldu uzulmuyorum gurur duyuyorum hatta ama yalan soyleyemeyecegım cıdden kotu duruyo
Ayy sorma insanın moralini bozmaya çalışıyorlar.banada sana söylenenleri söyleyenleri amaan ne olacak yetişemezsem oturur onlarla ağlarım diyorum kişisine göre.biri annen ozaman çalıştırmazsın o bakar diyorlar bende niye canım ben bakarım diyorum.ne gerek var diyorum.valla yıllarca hastane hastane dolaştım durdum orda umutsuzca ağlayarak gelip gittiğim oldu hastanelerde Rabbim verdiyse gücüde verir tabiki zorlanacagız ama niye moralimi bozayımki benim sıkılana kadar onların sıkılsınkızlar Allah askına cok merak ettım.... kımınle konusuyorsam yandın mahvoldun dıyor! helekı bebeklerı yenı yurumeye baslayan anne babalar ıyıce benı korkutuyor tek basıma asla bakamazmısım ayaklandıklarında... e benım bu ıkızler var sadece. ıkızlerden harıc cocugu olan arkadaslarda var mesela... bu kadar mı vahım haldeyız ben anlamıyorum gozum korktu resmen
Canım Allah nasip ederse bende arabayı pregodan düşünüyorum arka arkaya. Yan yanalarla markete bile giremem.Arkadaşlar benim evim iki katlı ben iki tane park beşik alayım Bi tanesini yatak odasına Bi tanesini de aşağıya salona koyarım diye düşündüm. İn çık in çık zor olur diye. Bebek arabası bakıyoruz yorumları falan okuyorum. Ne alcağımıza karar veremedik. Arkalı önlü olanlardan istemiyorum arkadaşken yazık değil mi o Bi yer göremeyecek diye. Eşim yan yana olanlar için çok hantal diyo. İki ayrı alsam tek başıma çıkamam. Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda. Bir de bebekler doğunca neyle taşınıyo arabadaki oto koltuğuna mı koyuluyo inanın bilmiyorum
ya ciddimisinKim öyle diyoo yolla bana sen
Cok da güzel bakıyorum oyunlar oynuyoruz ooo neler neler
Bu hafta odalarini ayiracagim ben birde evi kaldırdım genel temizlik yapıyorum bi yandan
Hiç korkma canim sen sırtını Allah'a yasla bak gör nasıl yardım edecek sana
İkisi de kızya ciddimisintekmı bakıyorsun nekadarlık ıkızlerın ??? mesela koltukların rengı gıtmıs sılınmekten... halılar her zaman yıkamadaymıs. dıyorumkı ben nasıl bas edıcem ya uslularmı cınsıyetlerı ney
Geçiyor onlar canimmm
Benunki dünya Haritasından bile beterdi:)
Şimdi geçti ben bişey sürmedim
Biz yürümeye başladık tombulumm♥
Senin bebisler be zaman geliyorlar??
Ben 3 çocuklu olcam mesela ve gurbetteyim. Ayrıca çalışıyorum.Aynı şeyleri hep duyuyoruz. Bazı insanlar çok morsl bozuyor gerçekten. Allah bize bu kuzuları nasip etmişse güç de verecek inşallah
İşin sonu güzel canım çekilir yani yapcak bişey yok.. önceki dönemlerimden kilo alıp verdiğim için yanlarımda bir iki çatlağım vardı ama koca göbeğimdekine çatlak demek az kalır. Bildiğin bölünmüş yol mübarek :))
Ayy sorma insanın moralini bozmaya çalışıyorlar.banada sana söylenenleri söyleyenleri amaan ne olacak yetişemezsem oturur onlarla ağlarım diyorum kişisine göre.biri annen ozaman çalıştırmazsın o bakar diyorlar bende niye canım ben bakarım diyorum.ne gerek var diyorum.valla yıllarca hastane hastane dolaştım durdum orda umutsuzca ağlayarak gelip gittiğim oldu hastanelerde Rabbim verdiyse gücüde verir tabiki zorlanacagız ama niye moralimi bozayımki benim sıkılana kadar onların sıkılsın
kııızzzz sedaaaaa ay senmısınnn Allah senı hee bılmıyodum nıckın degıstını :) ay napıyosun bayadır konusamıyoduk goremedım hıc senı. valla moralım bozuluyor ya ınan dedıklerıne guvenmek ınanmak ıstıyorum yok halıları unut yok koltukları unut yok karı koca huzurlu yemek yemeyı unut... ve bunu dıyenler tek bebeklı arkadaslar. e dıyorumkı bunlar boyle dıyosa bız ne halt edıcez. gunduzlerı nası yemek yapıosun evı nası topluyosun temızlıyosun rutın olarak? uyku duzenlerı varmı :/İkisi de kız
Sedaasuu benim eski nickim
Valla yaramazlık da üçüde birbiriyle yarışır o kadar diyim:)
Eşya falan temiz olcak toplu olcak derdine hiç düşmedim canim ama evim tek bebej bakanlardan toplu
Uyku saatlerinde is yapıyorum
Mesela şu an uyuyor numarası yapıyorlar bana:))
Ama genel olarak uyumlular canım
Korkma bakamayacak oksayfn Rabbim vermezdi
Artık rahat rahat kahveni içiyorumya yurumeye basladıkları halde cıdden rahat bı donemdemısın yok cınnet gecırme noktasınamı gelıyosun :)benım bebekler ınsallah ocak sonu subat bası gıbı 36-37 haftaları olmus oluyo. eger erken gelmezlerse tabı. e zaten 40ı göremeyiz. bı 36 bıle olsak kafi canım :)
beceren nasıl becerıyor demekten gerı alamıyorum kendımı. senın gıbı annelerıde gorunce:) masallah bak hemde calısıyosun. cıdden bazıları can sıkıyor. tamam belkı ıyı nıyetle soyluyolar ama sımdıden ben dusmeye baslıyorum strese gırıp oda kotu oluyor ıste.
hahahahhaha hele benımdere akıyor gobegımden cızgı cızgı ya canları yeterkı sagolsun napalım celibomm
ay aynen banada annenı nufusunuza alın dıyolar. omur boyu ben anneme bel baglayamam ki yani. nasıl kı kayınvalıdemle sureklı aynı evde yasayamazsam annem ıcınde oyle dusunurum. sonucta kendı sorumlulugumu bılmem ogrenmem lazım. annem hep yanımda olursa busefer hep ona güman edecegım amaan nasıl olsa annem var dıyecegım ve anneme alısıcam annem gıdıncede daha beter bocalıcam... ya bılmıyorum ınan olumsuz ınsanları ıstemıyorum artık hayatımda bıktım vallahı... mılletın tesellı vermesı gerekırken ben kendıme tesellı verıyorum
nasıda agzından bal damlıyor :))))) ay sana guvenıyorum arkadasımArtık rahat rahat kahveni içiyorum
Evin daha daha toplu
Misafirlige giderken içim daha rahat
Yürümeleri benin için en iyisi bana bağımlı değiller en azından
Bi tek yemek olayını cozemiyorum beb elleriyle yemek istiyorlar:)))
Tabi her yemekten sonra temizlenmemiz uzun sürüyor:)))
Canim hali falan ömrümde silmedim onla mi ugrasayim:)kııızzzz sedaaaaa ay senmısınnn Allah senı hee bılmıyodum nıckın degıstını :) ay napıyosun bayadır konusamıyoduk goremedım hıc senı. valla moralım bozuluyor ya ınan dedıklerıne guvenmek ınanmak ıstıyorum yok halıları unut yok koltukları unut yok karı koca huzurlu yemek yemeyı unut... ve bunu dıyenler tek bebeklı arkadaslar. e dıyorumkı bunlar boyle dıyosa bız ne halt edıcez. gunduzlerı nası yemek yapıosun evı nası topluyosun temızlıyosun rutın olarak? uyku duzenlerı varmı :/
Evet canım birlikte yatirdim bennasıda agzından bal damlıyor :))))) ay sana guvenıyorum arkadasımvalla boyle seyler duymak okadar ınsana moral oluyokı.... rabbım ınsallah bıze kolaylıgını verırde o kotu yorum yapan moral bozanların hepsı mors olur kalır... bıde kuzum sey sorcam sana sendemı ılk zamanlar beraber yatırdın ? en saglıklı olanı oymus cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?