2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ben hala yüzüstü uyuyorum. Bir türlü alışamadım başka türlü uyumaya. O kadar tedirgin ediyor ki beni.

öncelıkle hosgeldın :)) sana etkılı olurmu bılmem ama kendını kasma olumsuzu dusunme... hep ıyı dusun kı ıyı olsun. gebelıgımın basından berı hıc bır sıkıntı yasamadım bu sekıldede devam edecek dıye kendımı telkınlıyorum. bu halde streslı olmanda sana ve bebeklere ıyı gelmez. dedıgım gıbı rahat ol Allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz... onkanamayı burada cogu arkadas yasamıstır yanı. inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın

Sen ne alırsan ben de aynısını alacağım.
Tamam canım ben aldıklarımın fotoğrafını atarım sana :)

Ben hala yüzüstü uyuyorum. Bir türlü alışamadım başka türlü uyumaya. O kadar tedirgin ediyor ki beni.
Endişelenme doktorum bana 30. Haftaya kadar yüzüstü yatabilirsin demişti, zaten sonrasında bebekler izin vermez yatmana dedi :))) gece bi şekilde uygunsuz pozisyona geçersen bebekler seni uyandırır merak etme, şuan tekmeleyemezlerse bile kendini kötü hissedersin düzeltirsin pozisyonu
jeliboni kardelen384
Dogurun dogurun oglanlari insallah.. kizlarima damat adaylari lazim
Ahahha bizim oğlanlar kıymetlendi

Çok geçmiş olsun canım, ben grip olduğumda 3 hafta yattım her gün ıhlamur içtim bir iki fincan ballı tarçınlı. İnşallah hemen toparlarsın canım Allah şifa versin..

Bende sifayi kaptim kizlar.. nezle oldum bi güzel
Önerileriniz var mi.. ne yiyip icebilirim...

Dmrz dedin dedin sen kaptın sıfayı

lımonla tuz cok ıyı gelıyor genız yanmasına boğaz agrısına.... bol bol portakal mandalına ye hatta su cennet meyvesı varya o kadar şifalıymıskı meyve olarak ondanda ye. bıtkısel seyler yasak ama bır kupa lımonlu ıhlamur ıcebılırsın.... doktor bı kupayı gecmesun demıstı bana.. ya umarım erken atlatırsın

Sen her şeyden fazla fazla almışsın zaten canım asıl bizim senden öğrenmemiz lazım alınacakları :))
İnsanın sürekli bişeyler alası geliyor ben de aynı durumdayım :)

Bende sifayi kaptim kizlar.. nezle oldum bi güzel
Önerileriniz var mi.. ne yiyip icebilirim...
Geçmiş olsun pembişim kız eve girmeyen ben evden çıkmayan sen hasta olan sen
Bak iyi bak kızçelerime sonra
Bol bol meyve tüket canım, limonlu ıhlamur, anneciğine tavuk suyu çorba yaptırıp bol karabiberli iç, yeğenlerimize iyi bak birde

Sen her şeyden fazla fazla almışsın zaten canım asıl bizim senden öğrenmemiz lazım alınacakları :))
İnsanın sürekli bişeyler alası geliyor ben de aynı durumdayım :)
ya cok guzel seyler var ama dımı :))) neyse doğumdan sonrada ıllakı olacak bu alısverısler bebeler buyudukce hatta bıtmeyecek belkıde

Kızçeler jeliboni arkadaşınızın ilk çatlaklarını kutlamaya ne dersiniz?
Göbeciğimin altında iki tane nur topu gibi çatlaktan hallice yarığım oluşmuş durumda ve bunu bana eşim gösterdi
Durum o kadar vahim yani, alt tarafımı zaten göremiyorum artık

Canım hayırlı olsun gebeliğin ben 18. Haftaya kadar yüzüstü yattım uyandığımda öyle buluyordum kendimi
Buarada benimde 6. Haftada yoğun kanama oldu kaç kere hastanede yattım bi tanesiöldü bile dendi... ikizolupda sıkıntı yaşamayan azdır zaten biz özel anneleriz

Canım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorum

jeliboni Tombuldut Teşekkür ederim kızlar sizler daha öndesiniz engin tecrübelerinizden dolayı.ilk gebelik insanda bi telaş oluyor ister istemez

Canım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorum
Canım normal çiçekçilerde satılıyor çok ilgi bekleyen bi bitki değil nemli hava mutfakta duruyor su vermesen neden su vermiyorsun demez yani.saksısını geniş tuttunmu ohh miss

hahahahahha anlatım seklıne koptum valla canım suan benım karnımı görsen bence arkanı dönüp kacarsın. resmen harita gıbı oldu uzulmuyorum gurur duyuyorum hatta ama yalan soyleyemeyecegım cıdden kotu duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…