- 17 Şubat 2016
- 1.510
- 2.264
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.501
Hadi afacanlar çetesini kuruyoruz o vakit
Umarım canım.. çarşamba günü belli olcak her şey bakalım..
Yok yok ben 5. Ayıma giresiye kadar yüzüstü uyudum şuanda hala yarı yüzüstü gibi yatıyorumBen hala yüzüstü uyuyorum. Bir türlü alışamadım başka türlü uyumaya. O kadar tedirgin ediyor ki beni.
öncelıkle hosgeldın :)) sana etkılı olurmu bılmem ama kendını kasma olumsuzu dusunme... hep ıyı dusun kı ıyı olsun. gebelıgımın basından berı hıc bır sıkıntı yasamadım bu sekıldede devam edecek dıye kendımı telkınlıyorum. bu halde streslı olmanda sana ve bebeklere ıyı gelmez. dedıgım gıbı rahat ol Allahın ıznıyle hıc bıseycık olmaz... onkanamayı burada cogu arkadas yasamıstır yanı. inşallah hayırlısıyla kucagına alırsınBütün ikiz bekleyen anneler merhaba. Ben de tup bebek yoluyla ikiz bebeklerime gebeyim. Bugün 8+4. Haftamızdayız. Uzunca bir zamandır sizleri sessizce takip ediyordum. Sohbetleriniz hem çok verimli hem de keyifli. Gebeliğimin 6. Haftasında az bir kanamam oldu. Düşük riski var dedi doktorum. Bir iki hafta sürekli dinlendim. Ama tabi kaygı ile başlamış oldu gebelik. Durup durup acaba bebeklerime bir şey olmuş mudur? Yaşıyorlar mi diye endişelenmeden edemiyorum. Sanırım bu hep böyle devam edecek. Hepimize güzel bir gebelik ve annelik diliyorum. Yeniden merhaba
Tamam canım ben aldıklarımın fotoğrafını atarım sana :)Sen ne alırsan ben de aynısını alacağım.
Endişelenme doktorum bana 30. Haftaya kadar yüzüstü yatabilirsin demişti, zaten sonrasında bebekler izin vermez yatmana dedi :))) gece bi şekilde uygunsuz pozisyona geçersen bebekler seni uyandırır merak etme, şuan tekmeleyemezlerse bile kendini kötü hissedersin düzeltirsin pozisyonuBen hala yüzüstü uyuyorum. Bir türlü alışamadım başka türlü uyumaya. O kadar tedirgin ediyor ki beni.
Ahahha bizim oğlanlar kıymetlendi
Bende sifayi kaptim kizlar.. nezle oldum bi güzel
Önerileriniz var mi.. ne yiyip icebilirim...
Sen her şeyden fazla fazla almışsın zaten canım asıl bizim senden öğrenmemiz lazım alınacakları :))jeliboni kardelen384 kızlaar benimde ıkısı erkek banada atın nerden ne alırsanız ay benım alısverıs bıtti ama gözüm doymuyor ya ne ac göz oldum fuzılı de almak ıstemıyorum ama dayanamıyorum
Geçmiş olsun pembişim kız eve girmeyen ben evden çıkmayan senBende sifayi kaptim kizlar.. nezle oldum bi güzel
Önerileriniz var mi.. ne yiyip icebilirim...
ya cok guzel seyler var ama dımı :))) neyse doğumdan sonrada ıllakı olacak bu alısverısler bebeler buyudukce hatta bıtmeyecek belkıdeSen her şeyden fazla fazla almışsın zaten canım asıl bizim senden öğrenmemiz lazım alınacakları :))
İnsanın sürekli bişeyler alası geliyor ben de aynı durumdayım :)
Aynen öyle sürekli artacak ihtiyaçları pıtırcıkların hem de çifter çifter :))ya cok guzel seyler var ama dımı :))) neyse doğumdan sonrada ıllakı olacak bu alısverısler bebeler buyudukce hatta bıtmeyecek belkıde
Canım hayırlı olsun gebeliğin ben 18. Haftaya kadar yüzüstü yattımBen hala yüzüstü uyuyorum. Bir türlü alışamadım başka türlü uyumaya. O kadar tedirgin ediyor ki beni.
Canım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorumKızçeler jeliboni arkadaşınızın ilk çatlaklarını kutlamaya ne dersiniz?
Göbeciğimin altında iki tane nur topu gibi çatlaktan hallice yarığım oluşmuş durumda ve bunu bana eşim gösterdi
Durum o kadar vahim yani, alt tarafımı zaten göremiyorum artık
Geleceksin biliyorum canım ben 27haftama girdim ve daha yeni yeni anlamlı sayılacak hareketler hissediyorum normalmiş bu bende ilk başta çok telaş edip birkaç kez doktora gitmiştim ama bir problem çıkmamıştı sende içini ferah tut
Canım normal çiçekçilerde satılıyor çok ilgi bekleyen bi bitki değil nemli hava mutfakta duruyor su vermesen neden su vermiyorsun demez yani.saksısını geniş tuttunmu ohh missCanım bugün instagramda biripaylaşmış aloevera bitkisini sürmüş o çatlaklara iyileşti demiş kendi yetiştirmiş. Tabi nerden bulcaz o bitkiyi bilmiyorum
hahahahahha anlatım seklıne koptumKızçeler jeliboni arkadaşınızın ilk çatlaklarını kutlamaya ne dersiniz?
Göbeciğimin altında iki tane nur topu gibi çatlaktan hallice yarığım oluşmuş durumda ve bunu bana eşim gösterdi
Durum o kadar vahim yani, alt tarafımı zaten göremiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?