• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bu yönde burda gercekten kismetliyiz... ebe geliyo dogumdan sonra eve.. hem cocugu gün ve gün tartio kilo alimini takip ediyo sagligina bakiyo.. hemde anneye emzirmede
Destek oluyo... yaklasik 12 kere geliyo lohusa döneminde.. ihtiyac daha fazla gerekiyosa devamli geliyo bi süre... tecrübelerinden her daim faydalaniyorum.. :21: ve kizimdada ayni ebe geldi.. gecenlerde bana gelmisti doum önceside doguma hazirlik yapio.. kesinlikle mama yedirmiceksin diyo :KK20:
Ay ne güzel sistemmiş yaaa.. Böyle bir şeyin türkiyede uygulanabilirliğini düşünemiyorum bile.. Sen tadını çıkar :)

kızlar hepınızden fikir istıyorum...
yatak odam cok buyuk degıl. ıkı tane park yatak aldım. hani ıkısınıde kursam sıgar ama sıkısık olur alısana kadar zorlanırım.ıkı besıgınde yatagı yorganı mınderı yastıkları nevresımlerı hazır. sızce ılk zamanlar tek besıgımı sadece kurayım ıkı bebe bır kac ay aynı besıkte yatsınmı? yoksa ıkı besıgıde kurayımmı sıkısık olsada ?
Canım ben oda yapacagım ama 1 tane park yatak alacagım inşallah 5.6 ay geceleri en azından yanıma kurup yanımda yatıracagım ikisini hem dinlenmemiz için iyi olur.benim odamada çok zor sıgar 1 tane bile

Insallah bu sistemde vatanima gelir..
sen nasilsin canim? Seninde pazartesi günleri hamilelik haftan degisio dimi? :-)
Evet canım sendeki hafızaya hayranım valla tek tek herkesi hatırlıyorsun :)) yarın yeni hafta inşallah :)))
45 günlük raporum bitti, yarın sağlık ocağına gidip 2 günlük rapor alıcam çarşamba kontrolüm var, tekrar 45 günlük rapor vercekler..
doktorum da ayrıldı hastaneden, bakalım kime denk geleceğiz..

Evet canım sendeki hafızaya hayranım valla tek tek herkesi hatırlıyorsun :)) yarın yeni hafta inşallah :)))
45 günlük raporum bitti, yarın sağlık ocağına gidip 2 günlük rapor alıcam çarşamba kontrolüm var, tekrar 45 günlük rapor vercekler..
doktorum da ayrıldı hastaneden, bakalım kime denk geleceğiz..

O zaman seninle aramizda tam 2 hafta var :-)

Saglikla insallah 36+ lari görelim..
insallah yeni doktorundan cokca memnun kalirsin.. hayilisi olsun insallah canim.. gittigin hastane cok iyi bence personelide ona göredir..
Yeterki tosbisler iyi olsun..
isimleri düsünmeye basla :-) sende ben gibisin heee.. son dakkada olcak sanirim bu isim isi :bicak:

KIZLAR LOHUSA TAKIMI ALDINIZ MI?
TR DEKI HANGI SAYFALAR UYGUN VE KALITELI SATIS YAPIYO?
Bende alayim diyorum.. polar sabahlik geciyo aklimdan malus kis... pijama takimin üzerine polar sabahlik alayim diyorum?

Canim farkli laboratuvar bile olsa degerinin düsmesi beni biraz düşündürdü.doktora önceki tahlilinin daha yuksek oldugunu soyledinmi.saglikli bir gebelikte iki gunde bir yapilan tahlilin iki kat artmasi gerekir
Merhaba bugün kontrole gittim benimle aynı durumda olanlar içinde bilgi olursonuc farklı hastaneler olduğu için farklı herhangi bir sorun çıkmadı kese rahme yerleşmiş sağ taraftaymis ikiz olabilirmi diye sordum 7 hafta belli olur şuan tek dedi sizce bu değere göre bölünme olumu

T
Hem kaliteli oluyo h&m dekiler.. tas gibi masallah.. yika yika yipranmiyo.. kizimdan biliyorum..

Eeee dügün fasli bitti canikom..
Misafirler ne alemde?
Tamam Çarşamba gün arkadaşımla avm ye gidicez sinemaya alayım bari inşallah kalmıştır canım ya bu arada 0-3aylık mı alacağız 0-6aylık mı? Misafirler bugün öğleden sonra tamamen gitti şükür ve ben hiç birşey yapmadım bugün ölee yattım :) yatak yorgan çamaşırlar herşey duruyor öylece dün akşam evde tek bayan bendim bütün misafirlerim erkekti dayılarım ve oğulları :)) allahtan yarın kadın gelecek temizliğe artık ona hallettiricem yorganları kaldırma işini

T

Tamam Çarşamba gün arkadaşımla avm ye gidicez sinemaya alayım bari inşallah kalmıştır canım ya bu arada 0-3aylık mı alacağız 0-6aylık mı? Misafirler bugün öğleden sonra tamamen gitti şükür ve ben hiç birşey yapmadım bugün ölee yattım :) yatak yorgan çamaşırlar herşey duruyor öylece dün akşam evde tek bayan bendim bütün misafirlerim erkekti dayılarım ve oğulları :)) allahtan yarın kadın gelecek temizliğe artık ona hallettiricem yorganları kaldırma işini

Ben 0-3 aldim canim.. iyice icinde gömülmesin diye.. sen bide kendi gözünle bak canim.. ona göre kendin karar verirsin.. genelde ikizler daha minyon oluyorlar ya dogduklarinda...

Sen sakin bisey kaldirip indirme..Artik dinlenme
Vakti..

0AA0A0FF-AF81-4BFA-8820-E05BF85E85D0.jpeg Bu arada koşturmaca da anlamamışım ama bu hafta baya büyümüş karnım :anneadayı::KK200::anneadayı: az önce arkadaşım çok büyümüş dedi facede gördüğü düğün fotoğrafıma, yok ya dedim elbiseden öyle gözüküyor dur şimdi foto atayım dedim bunu çektim ve koca karnımı gördüm :KK70::KK70:

Eki Görüntüle 2074758 Bu arada koşturmaca da anlamamışım ama bu hafta baya büyümüş karnım :anneadayı::KK200::anneadayı: az önce arkadaşım çok büyümüş dedi facede gördüğü düğün fotoğrafıma, yok ya dedim elbiseden öyle gözüküyor dur şimdi foto atayım dedim bunu çektim ve koca karnımı gördüm :KK70::KK70:
Masallah canim..
cok datluuuuuu..
Eee o kadarcik olcak.. iki dene var o göbiste..
kontrolün ne zaman kismetse?

Masallah canim..
cok datluuuuuu..
Eee o kadarcik olcak.. iki dene var o göbiste..
kontrolün ne zaman kismetse?
Benim doktorum öyle tarihli randevu vermiyor 1ay sonra gelirsin diyor ekim sonunda gitmiştim en son, bu hafta bi güne randevu alır giderim artık :) bu arada sizlerde atın foto yaa merak ediyorum :))

Bu arada ben geçen İstanbul’a alışverişe gittiğimde sabahlık ve loğusa pijamamı aldım PembeHelvam PembeHelvam pijamayı ayrı sabahlığı ayrı mağazadan aldım takım almadım, takım olunca hem daha pahalı oluyor hemde çok süslü süslü dantelli falan oluyor diye istemedim özellikle sabahlığımı herzaman kullanabileceğim pamuklu spor birşey aldım, polar düşünmedim hiç evim çok sıcak ee çocuklar olunca dahada sıcak olur üşümesinler diye, hastanelerde sıcak oluyor o yüzden polar kullanışlı gelmedi bana

O zaman seninle aramizda tam 2 hafta var :-)

Saglikla insallah 36+ lari görelim..
insallah yeni doktorundan cokca memnun kalirsin.. hayilisi olsun insallah canim.. gittigin hastane cok iyi bence personelide ona göredir..
Yeterki tosbisler iyi olsun..
isimleri düsünmeye basla :-) sende ben gibisin heee.. son dakkada olcak sanirim bu isim isi :bicak:
Doğrudur canım bizim tüp bebek topiğinde de transferi en sona kalanlardan biriydim o yüzden aramızda iki hafta var demekki :) inşallah dediğin gibidir canım, isim bi türlü bulamıyorum hala fetus1 fetus2 diye yazıyor fotolarında :)))

KIZLAR LOHUSA TAKIMI ALDINIZ MI?
TR DEKI HANGI SAYFALAR UYGUN VE KALITELI SATIS YAPIYO?
Bende alayim diyorum.. polar sabahlik geciyo aklimdan malus kis... pijama takimin üzerine polar sabahlik alayim diyorum?
Lohusasepeti.com diye bi sitede epey çeşit var canım ordan bakıyorum ben ama henüz almadım. Dagi’nin sade şık bi pijama takımını beğendim onu alıcam, ilk gün giymek için gecelik alıcam sezaryen sonrası uyuşuk olacağım için ablam filan giydirir herhalde beni :)

Dmrz Dmrz senin göbişini yirimmmm :)))) maşallah sana.. ama benim göbeğim seninkinin bi karış ötesinde kuzum :D sen buna büyümüş diyosun beni hiç görme :))

Canım bebeklerin psikolojik gelişimi için ilk 5 ay aynı yatakta yanyana yatmaları öneriliyor. Bu alanda bir çok makale okudum. Bebekler şuanda anne karnında birbirlerini görebiliyorlar, birbirlerinin kalp atışlarını kan akışlarını hissedebiliyorlar ve doğar doğmaz ayrılınca daha agresif mutsuz ve özgüvensiz çocuklar olarak yetişebiliyorlarmış. O yüzden ben ilk 5 ay yanımda tek park yatakta yatırıcam tabi birbirleri sürekli uyandırmazlarsa eğer :)

suan cok sasırdım hatta anneme bile yazdıgını okudum... cok mantıklı geldı bu acıklama bana ya:oha: hıc bu acıdan dusunmemıstım ben. inşallah musait bı zamanda bu konuyu ayrıntılı arastırmak ıstıyorum cok merak ettım... valla sagol canım ıyıkı uyardın :KK15:

Bu arada pembişimin söylediği modeli bugün e-bebekte gördüm canım, internet sitesinden bi bak istersen benim de hoşuma gitti ama fiyatı pahalı geldi, tanesi 79.99’du sanırım. Bizim ikişer tane alacağımız düşünülürse bi tuluma o para çok geldi bana Tombuldut Tombuldut

bencede celiiiboom hakverıyorum sana cunku dunya kadar masraf yaptım artık bıtsın ıstıyorum :) bende daha uygun bısey bakarım sanırım. zaten astronot olan tulumlar 100 lira filan.

Tombuldut Tombuldut o dediğin tulumu seneye kışa almanı tavsiye ederim, pembişin gösterdiği tulum bu sene için daha kullanışlı diyor herkes banada kıyafetinin üzerine tulumu giydirip battaniyeye sarıp dr a falan gitmek pratik oluyormuş

bende oyle dusunmustum o mont gbı olan tulumları 2018 kışına düşünüyorum. bu normal polar tulumlarıda hastaneye falan gıderken gıydırmek ıstıyorum dedıgın gbi. ama kac ay alayımkı ? 03 ay mı 3-6 aymı

H&m de cok güzel tulumlar var..
Fermuarli.. sana yakin h&m var mi canim? Oraya bi bakabilirsin.. bunlar instagramda satiliyo.. e bebekteki stokta kalmamis..

yasadıgım sehırde ne hm ne zara ne burger ne domınos ne gratıs ne englıshome ne avm var oyle dıyım anla :D anca ınternetten olur. ama sanırım bıraz daha uygun sitelere bakıcam canm

Canım ben oda yapacagım ama 1 tane park yatak alacagım inşallah 5.6 ay geceleri en azından yanıma kurup yanımda yatıracagım ikisini hem dinlenmemiz için iyi olur.benim odamada çok zor sıgar 1 tane bile

sanırım herkes ılk 5-6 ay yanyana yatıracak... ılkten heves ettım ıkı park yatagıda kurmaya ama suan cok kararsız kaldım. sanırım yatak odasına bı park yatagı kurarım. dıger cocukların dolabının oldugu odayada obur yatagı kurarım...

Bu arada ben geçen İstanbul’a alışverişe gittiğimde sabahlık ve loğusa pijamamı aldım PembeHelvam PembeHelvam pijamayı ayrı sabahlığı ayrı mağazadan aldım takım almadım, takım olunca hem daha pahalı oluyor hemde çok süslü süslü dantelli falan oluyor diye istemedim özellikle sabahlığımı herzaman kullanabileceğim pamuklu spor birşey aldım, polar düşünmedim hiç evim çok sıcak ee çocuklar olunca dahada sıcak olur üşümesinler diye, hastanelerde sıcak oluyor o yüzden polar kullanışlı gelmedi bana

sabahlıgın o polar sabahlıklardan degılse nasıl? cok merak ettım ya ınstagramda bulabılırmıyım bende? resmını atarmısım usenmessen eger. ben sabahlık dusunmuyordum ama alsam daha ıyı sanırım. ayrıca göbüşün çok ne güzel olmuş maşallajh :anneadayı:

merhaba ikiz anneleri bende 13 haftalik ikizlere hamileyim bir oglum var 3 yasini dolduracak ocakta surpriz bi sekilde ikizleri ogrendim hala inanamiyorum uc doktora gorundum ikisi tek yumurta biri cift yumurta dedi.. ama tek kese gorunuyor ultrasyonda. tek kese arada zar ayiriyor dedi doktor. boyle bisey yasayan var mi kafam karisti

Kızlar ınstangramda bebekanneshop diye bir yer var modeller çok hoşuma gidiyor ama kalitesi nasıldır bilmiyorum. Ordan alışveriş yapıp memnun kalan varmı.h#M internetten baktım biraz pahalı geldi bana.

merhaba ikiz anneleri bende 13 haftalik ikizlere hamileyim bir oglum var 3 yasini dolduracak ocakta surpriz bi sekilde ikizleri ogrendim hala inanamiyorum uc doktora gorundum ikisi tek yumurta biri cift yumurta dedi.. ama tek kese gorunuyor ultrasyonda. tek kese arada zar ayiriyor dedi doktor. boyle bisey yasayan var mi kafam karisti
Hayırlı olsun. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Canım genelde kendiliğimden olduğu zaman tek yumurta ikizi oluyorlar kese bir oluyor. Bazende zar olabiliyor.

Hayırlı olsun. Rabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah. Canım genelde kendiliğimden olduğu zaman tek yumurta ikizi oluyorlar kese bir oluyor. Bazende zar olabiliyor.
amin insallah hep beraber kendiliginden oldu evet tek kese gorundu hep su ana kadar ama doktor cift gibi gorunuyor dedi. cift yumurtadada tek kese olabiliyor mu ki acaba

Back