- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
- #2.441
Canım park yatağı 1 tanemi aldın oda yapacakmısınPark yatağımız işte bu
Yatak odamdaki yatak başlığım da mor, beşiğimi tam yatağın yanına koycam kombin yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım park yatağı 1 tanemi aldın oda yapacakmısınPark yatağımız işte bu
Yatak odamdaki yatak başlığım da mor, beşiğimi tam yatağın yanına koycam kombin yaptım
Boyamayı düşünmedim canım dolabı düz mat beyaz folyo ile kaplıyorum ve istediğim anda söküp eski dolabıma kavuşabilirim :)) bitirince paylaşıcam canım :)Folyo harika fikir.. boyada olurdu galiba? Arkadasim bütün mobilyasini öyle degistirdi kokusuz özel boya ile boyadi hepsini.. sanki yeni mobilya elde etti
Simdi sizlerin ilk oda yapma heyecani.. o yüzden coook merak ediyorum.. sabirsizlikla beklicem fotolari..
Evet benim de iki haftada bir oluyordu kontrollerim, sertaç hocada da öyle olmasına sevindim :)) benim de 6 sında Çarşamba randevum bakalım..jeliboni canım normalde 2haftada bir randevu veriyor. Bi sonraki randevum ayın 8inde cuma günü.
Park yatağı bi tane aldık canım, odalarına büyüyen beşik aldım iki tane ama ilk 5-6 ay yanımda park yatakta yatırmak istiyorum.. o yüzden tek park yatak aldımCanım park yatağı 1 tanemi aldın oda yapacakmısın
Hayırlı uğurlu olsun gebeliğin canım :) Değerin evet yüksek artmış ama tek başına bhcg değeri kesin olarak ikiz olduğunu belirtmez, ihtimal tabiki var ama benim 10.gün değerim 96’ydı mesela.. 13.gün 340’a çıkmıştı ve sonra zaten tek kesede iki bebek gördük..Kizlar 10.gun 633 12. Gun 1654 ikiz olabilir mi ? Sizlerin bhcg kac kat artiyordu ? 2.5 kat artmis ihtimal var mi sizce
aynen canım ama mama sandalyesı bebek arabası örümcekler vs bu tarz seyleri dogumdan sonra alacagım cunku cok soguk yerde yasıyorum bebek arabasını kullanmama ımkan yok.Ooo harika..
Iyi güNlerde saglikla kullanmak nasip olsun canim benim..
bende kizimda hep grili beyazli esyalar aldim.. hic öyle klasik pembeye kacmadim
O halde senin bi tek bebek arabasi kaldi dimi?
Park yatağımız işte bu
Burdada öyle canim bende takip ediyorum ara sira.. Kizim 5. ayda dogdu.. bunlar
Nasipse kis bebekleri.. o yüzden bide böyle kislik disariya cikarken tulum almak istiyorum instagramda gördüm türkiyede satilio cok hosuma gitti...
Canım bebeklerin psikolojik gelişimi için ilk 5 ay aynı yatakta yanyana yatmaları öneriliyor. Bu alanda bir çok makale okudum. Bebekler şuanda anne karnında birbirlerini görebiliyorlar, birbirlerinin kalp atışlarını kan akışlarını hissedebiliyorlar ve doğar doğmaz ayrılınca daha agresif mutsuz ve özgüvensiz çocuklar olarak yetişebiliyorlarmış. O yüzden ben ilk 5 ay yanımda tek park yatakta yatırıcam tabi birbirleri sürekli uyandırmazlarsa eğer :)kızlar hepınızden fikir istıyorum...
yatak odam cok buyuk degıl. ıkı tane park yatak aldım. hani ıkısınıde kursam sıgar ama sıkısık olur alısana kadar zorlanırım.ıkı besıgınde yatagı yorganı mınderı yastıkları nevresımlerı hazır. sızce ılk zamanlar tek besıgımı sadece kurayım ıkı bebe bır kac ay aynı besıkte yatsınmı? yoksa ıkı besıgıde kurayımmı sıkısık olsada ?
Ya bende bu tulumlardan istiyorum ama hep düğmeli böyle ben fermuarlı istiyorum pratik olsun diye oda çok fazla Yok hala arayıştayım bakalımBurdada öyle canim bende takip ediyorum ara sira.. Kizim 5. ayda dogdu.. bunlar
Nasipse kis bebekleri.. o yüzden bide böyle kislik disariya cikarken tulum almak istiyorum instagramda gördüm türkiyede satilio cok hosuma gitti...
Sağol kuşummm :)jeliboni hayırlı olsun park yatağınız çok güzel canım mışıl mışıl uyusun tosuncuklarım orada
Ben pek fermuarli görmedim bu tip canim..vintage oldugu icin hep dügmeli örgü tür tulumlar..Ya bende bu tulumlardan istiyorum ama hep düğmeli böyle ben fermuarlı istiyorum pratik olsun diye oda çok fazla Yok hala arayıştayım bakalım
kızlar ikiz bebeklerin emzirilmesi ile ilgili okuduğum makaleyi sizlere de gönderiyorum..
İki tane bebek var sütüm yetecek mi diye endişelenen anne adaylarına en güzel cevap bu akademik çalışmalardır..
Bebeklerimizin ikisini de anne sütüyle besleyebilmek umuduyla.. :)
http://dergipark.ulakbim.gov.tr/smj/article/view/5000141203/5000129108
cok sırın canım gule gule kullan rengı harıka. bende bu tarz tek renk seviyorum park yataklarda
sagol canım benm tesekkür ederım aynen ılk bebek olunca gunde on kere dolaplarını acıverıyo ınsan
canım bunu nerden aldın ?? ben bıraz buyuduklerınde astronot montlardan alcaktım. ama ılk dogduklarından bunlardan alsammı almasammı arasında kaldım. bu model hosumada gtti
Bende bi tek h&m de gördüm canım olmadı bu hafta alayım bende ordanBen pek fermuarli görmedim bu tip canim..vintage oldugu icin hep dügmeli örgü tür tulumlar..
O yüzden h&m deki tulumdan aldim insallah..ici yün..
Bende bi tek h&m de gördüm canım olmadı bu hafta alayım bende ordan