- 1 Eylül 2009
- 2.578
- 1.533
- 373
- Konu Sahibi marbling817
- #2.401
kızlar ana kucağı alacak mısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alicam insallah canim.. elektrikli düsünüyorum 4moms mamaroo hosuma gidiyo.. illa elektrikli olmasi sart degil tabiiki ama ana kucak bence ihtiyac olucak ... elimiz ayagimiz olucak.. sonucta 2 bebe.. kolay degil..kızlar ana kucağı alacak mısınız
işte bende ondan dolayi alsam mi diye düşündüm canım birde oğlum var 3 çocuk olucak en azından kızları oyalicak bişey olması iyi olurBen alicam insallah canim.. elektrikli düsünüyorum 4moms mamaroo hosuma gidiyo.. illa elektrikli olmasi sart degil tabiiki ama ana kucak bence ihtiyac olucak ... elimiz ayagimiz olucak.. sonucta 2 bebe.. kolay degil..
işte bende ondan dolayi alsam mi diye düşündüm canım birde oğlum var 3 çocuk olucak en azından kızları oyalicak bişey olması iyi olur
aynen canım inşallah bebişler sever ana kucağını bir arkadas almıştı kızı hiç durmadı içindeBenimde 1.5 yasinda kizim var canim biliyorsun..
bana kesin sart
aynen canım inşallah bebişler sever ana kucağını bir arkadas almıştı kızı hiç durmadı içinde
Cok doktor gezdim henüz ilgili bayan dok larşılaşmadım. Profuna kadar. Nedense bende anlamadım. Oyüzden erkek doktor tercihim oldu
Ayyy güzel günlerde kullansın paşalar sağlıkla gelsinler bak şimdi çok özendim mobilyamız gelsede bizde yerleşsek keşke ellerine sağlık kuzum
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah darısı bize
Güle güle kullansın bebişler canım
Bende temiz 2. el alicam insallah.. ne olur ne olmaz.. olmadi satarim yine internetten.. bide kanguru almayi düsünyorum onuda ebe önerdi bana..
nedense herkesden bunu duyuyorum erkek doktorlar ıcın... umarım pısman olmam bende bı cesaret degıstırdım doktoru
sagol kuzum tesekkur ederım ay ınan gıdıp gelıp dolabı dıdıklıyorum minnak minnak hersey bide dalin kokuyor bayılıyorum darısı basına bıan once dizer rahatlarsın
amin canım benm tesekkur ederm darısı sizlere inşallah
tesekkur ederım canm inşallah
canım kanguru hemenmı alacaksın ben bıraz buyuduklerınde alırım dıyodum. bıde kanguru cok mu gereklı mesela nerelerde işimize yarar? yorucu olmazmı?
zaten beşik bebek arabasi oglumdan kaldı oğlumun odasında şifonyere koycam elbiselerinide tabi alışveriş biterse haftaya kıyafet alışverişini bitirip çanta hazırlıcam ama hala kıyafette kaç tane yeter emin olamıyorum sen neler aldın kaç tane aldın yazar misin canım fikir olsun
Hemen alicam insallah.. cünkü aliskanlik meselesi.. basta inan nasil alisirsa öyle devam ediyo sonradan baska bi düzen oturtamiosun.. süpürge yaparken cok rahat oluyomus yemek pisirirken.. bebekler basta cok anne kokusunu istio.. o yüzden rahat edersin ikizlerle dedi ebe..
Bende tavsiyesini dinlicem canim.. elim kolum ne kadar uzun süre bos kalabilirse o kadar iyi bence kokunu aldiktan sonra uslu uslu durur rahatca is görürsün
Besikle pusetinin fotosu var mi? Hele göster bacimcanım ben kafama göre aldım yanı yeterlımıdır degılmıdır bı fıkrım yok ama yetersız kalırsada eve en yakın bebe magazasından tedarık ederım heralde.
16 üst zıbın
8 tane patıklı alt pıjama
2tane hastane cıkısı
6 tane pıjama takımı
ekstradan 8 tane eldiven
10 tane sapka kucuk buyuk
13 yün hırka
6 tane penye yelek
20 cıft corap
10 tane tulum
4 mini önlük
2 tane polar battanıye
2 tane peluş battaniye
2 tane örgü battaniye
2 tane penye battanıye
2 havlu setı
banyo küveti kovası lifi maşrapası filesi
4 tane patik
ates ölcer, gögüs kremi, göğüs pedi, bebek kulak cubugu, tırnak makası, hortumlu burun aspiratörü, fırca tarak seti,
bebek deterjanı, pişik kremi, bebek sabunu, bebe yağı, sampuanı, lif , sünger
15 tane agız mendılı
alt acma
anne bebek cantası
2 beşik
2 puset
besık altına 2 yün minder
4 yastık, 2 yorgan, 2 nevresım takımı
4 paket yenidoğan bez. 6 paket alt temızleme pamuğu(ılkzamanlar ıcın)
6 paket ıslak mendıl
2 biberon , 2 emzık
sma mama
500ml termos
3lü gardrop
cıngırak
emzık zıncırı
benım lıste böyleydı... sımdı kendıme camasır atlet sutyen lohusa pijaması hasta bezı artık anneye lazım olan ne varsa onları almak kaldı..
bıde dedıgım gıbı ılk bebek oldukları ıcın mecbur herseyı bastan aldık..
ama bızımkıler ıkız bende birini önüme birini arkama takarmışın hahahahhahaha tovbe allahım ya ben ev ıcınde kullanmayı dusunmemıstım cok mantıklı aslında. dısarda zaten kullanamam cunku asırı soguk bı memlekette yasıyoruz
Besikle pusetinin fotosu var mi? Hele göster bacim
Daha cok evin icinde .. belki her daim ana kucaginda durmucak..
Birazda bebegin karakterine bakiyo.. hepsi evde bulunsunda bi ona bi ona deneriz ne edek
Evet aynen öyle biri öne biri arkaya.. ikili olanlar var canisi.. niye tövbe diyon
aynen oyle sımdı bızdekı ımkanlara bak bırde aman o testı aman bu esyası... ey gıdı ey.. hep eskıler cekmıs zamanında..Tombuldut eski anadolu kadinlar nasil yapti saniyorsun canikom.. Ikiz doguran coktu birini öne bagladi digeri sirtina.. mis gibi kimyasal icermeyen pamuk bez ile... tarlaya kostup saaatlerce is yaptilar.. pek bi saglikli büyüdüler dimi ama...
Canım benim de tüp bebek doktorum göğşen hocaydı ve beni çağrı hocaya o yönlendirmişti. Çağrı hocadan memnun olma sebebim herşeyi sormadan anlatmasıydı ama sertaç hocaya da ben sorarım artık hele bi tanışayım da.. güleryüzlü birine benziyo, özgeçmişini inceledim gayet iyi yerlerde çalışmış. Umarım ben de memnun kalırım canım. Senin bi dahaki randevun ne zaman?jeliboni Sertaç hoca çok tatlı birisi ama çok sakin. Çok konuşmaz. Sen sorarsan cevap verir. Biraz garantici diyebilirim. Böyle yap şöyle yap demez iyi tarafını Söyler kötü tarafını Söyler sen seç der. Ilk gebelik olunca bazen insan yönlendirilmek istiyor bu konuda pek Hoşuma gitmiyor. Mesela rahim boyunu ölçer iyi der kaç cm olduğunu sen sorarsan öğrenebilirsin. Ya da benim kasıklarım ağrıyor dediğimde normal dedi ama neden ağrıdığını ne zamana kadar ağrıyacağını söylemedi. Örnekler bunlar. Hep sen sorman gerekiyor kısacası. Telefona cevap vermiyor sadece mesajlara cevap veriyor. Akşam hiç mesaj atmadım cevap verir mi bilemiyorum. Ama bilgisinden ve tecrübesinden dolayı çok beğeniyorum. Tüp bebek doktorum Hulusi bey çok övmüştü. Bu nedenle şimdilik memnunum.
ahahahhaha cahilliğime yanayım o tarz kanguru varmıydı yahu neyse ben belkı sonradan alırım duruma gore artık.
Eki Görüntüle 2074264 Eki Görüntüle 2074265 Eki Görüntüle 2074266
beşikleri park yatak seklınde aldım ama cok begendım gozuktugu gıbı geldı. ben bu tarz arac gereclerı hep grıli siyahlı tercıh ettım
Kızlar bebek odasını kayınvalidemler almıştı bugün se park yatağı kendi annemler aldı bol bol sponsor buldum maşallah :))
Bugün gittim pregonun en geniş park yatağını aldım, hem de en sevdiğim renk mor
İçine ayrıca yatak olarak kraft aldım, bir de karaca home’dan tatlış mı tatlış bi nevresim takımı
Annem sağolsun iki yelek iki de peluş battaniye aldı.. yavrularımın hazırlıklarına resmen start verdim kızçelerimm pek heyecanlıyım :)))