2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Sor canim en garantisi o.. serviksine bakipta karar verir doktorun hem.. daha saglikli bi karar alir..

Ahahahahah bu hayal pek güzelmiş.. Evde 3 tane erkekle yaşayacağım bundan sonra, jeliboninin maceralarını bekleyin çok yakında başlıyor

Bununla kalmiyorum sekerim.. pastasi böregi yemegi var bu isin... tabi hayaller ve hayatlar..... bi bakmissin herseyi pembis yapio kizlar fildir fildir geziyo

Seninki tam macera.. 2 gelin alican Dmrz den nasilsa.. onlar yapar sana isleri.. hatun su dügün dernekleri bi bitirse..cümleten rahatlicaz..

Son düzenleme:
Oooo coktan belli kerem ali( ali dedemin kardesimin ve kp adi)
Ibrahim asaf (ibrahimde babamin adi)
Ama biz kerem ve asaf i kullancaz tek erkek olsaydi kerem asaf olacakti

Sen kizlara isim buldun mu

Aaaa en favori isimlerim Ali... bayiliyorum..
asaf da cok güzelmis...kiz 4 isimde pek bi güzelmis isimlerin güzelligi ile yasasinlar insaAllah..

Yok benim hala bi fikrim adam akilli yaaaa ...
Mübarek tüm arkqdaslarimda catir catir kiz dogurmus tüm begendigim isimler elden gitmis..
ama Erva isimi pek bi hosuma gidiyo.. onu düsünebilirim.. fakat sknti almanlar EVA dicek...
Onuda ben istemiyom... bu kisimida
Düsünüyorum hep burda yasayinca..

Amin canimm hepimisin.yavrulari... burafakiler de erva yi söyleyemiyor bazen
Evra diyen eva var... ben o ihtimale karsi inci de koydum hep cift isim... rana huma ve meva isimleri de cok.guzel bence... birde kizinin adi ne belki uyumlu olsun istersin.

Evet erva özellikle sanirim orta yaslilar ve yaslilar zorlanir herkesde olan bi isim olmadigindan.. aslinda cok güzel bi isim.. cok naif geliyo kulaga.. kizimin adi zehra canim..rana var cevremde.. hüma yok mevada yok.. meva ne demek aceba?ücüde uyuyo zehra hüma meva öyle uyum saglamasinda degilim yani. Güzel uydu ama dimi

Tombuldut öyle tabi herşeyde vardır bir hayır bunu hatırlattığın iyi oldu :) insan koşturmadan endişeden unutabiliyor böyle şeyleri..

aynen ıkız gebelık esittir fazladan pimpirikli olmak demek zaten :))))))

Tombisim iyimcok sükür..
Yatisdayim biliyorsun.. böylelikle sanirim duble duble kilo alicam napalim.. saglik olsun.. yeterki minnoslarim iyi olsun...
Sen naptin? Dolabi yerlestirdin mi? Fotolari unutma hee..

ay yerlestırdım aklımda canm atcam resım. ayrıca yat gitsin aaamaaaaannn son yatıslarımız

C Camgulu aynen canım bende oyle dusunuyorum yeterkı bebelerı saglıkla kucagıma alayım

eşim babasının adını koymak ıstıyor yunus... sonra yunus emre dedı... bende babam yok inadına abımın ısmını koyacagım ahmet... yani biri yunus emre olacak biri ahmet inşallah sen ne dusundun ısım

Son yatislar diosun haklisin görcem sizi ... en cokta kendimi ... nasip olursa 1+2 olucaz bebelerle.. Allah yardim etsin...

Yok canikom.. hala kararlastirmadik..
Ama yunusu cok begendim..
Güzel isimler... ahmet de öyle .. ben zaten eski klasik isimleri pek bi severim.. saglikla gelsinler..

Canim meva cennetin isimlerinden biri diye hatırlıyorum
Erva da yiğit cesur demek. Kizim gercekten cesur ve deli bir kiz tipki annesi gibi mi ya isim mi bilmiyorum.

Ahh evet tam prensesler evi olcak sizinki maşallah :))
Kıyamam ben yavrularıma iş yaptırmam gelinlerime de kendim bakarım ohh miss :) hakikaten bi bitirse düğünü derneği de rahatlasak :))

kızlar sızler neler aldınız neler yaptınız sizde atın foto cok guzel oluyo bakmak

kızlar sızler neler aldınız neler yaptınız sizde atın foto cok guzel oluyo bakmak

Olsada atsam
Artik yatista oldugum icinde disari cikamicam öyle gezmeye esim halledicek insallah... napalim saglik olsun..
Ivir zivir almam lazim daha cok emzik biberon vs.
Kiyafet babinda kizimdan var..
büyük esya olarakta.. ana kucak bebek arabasi ve araba icin puset.. onlarin fotosunu atarim
Insallah alinca.. aralik ve ocak ayinida sag salim atlatayim
Hayirlisiyla insaAllah... gerisi sonradanda alinir..

Tombuldut canım bunlar çok güzel maşallah, Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmanızı nasip etsin.. Bunların hepsini yeni mi aldın? Ne çok şey var çeşit çeşit.. ben daha bi zıbın bile almadım oğluşlarıma ay geç mi kaldım acaba

Hay masaAllah harika olmussss.. yok yok yani masaAllah.. muhtesem olmus ... cok güzel canim.. saglikli günlerde kullanin hepsini insaAllah.. cok begendim..

Allah razı olsun canm begenmene cok sevındımm

kuzum olan seylerı bıdaha bosu bosuna zaten nıye alasın. acıl gereklı olan neyse sadece onları al tabıkı. benım ılk gebelık oldugu ıcın mecburen hersey yenı alındı. yoksa buyuklerımız bosa dememıs cocugun yedıgı helal gıydıgı haram dıye :))) hanı cabuk buyuyolar manasında.. ayrıca kalkmamayı dert etme. ınan bende hep netten aldım. alabılıyosan sende netten al. yeterkı saglıkla dogsunlar onemlı olan o bızler ıcın

tesekkür ederım canım benm amın ınsallah
evet hepsını yenı aldım mecburen cunku ılk bebekler oncesınde bebek olsaydı benımde ısıme yarardı :) bıraz masraflı oldular oyuzden. yavastan almaya basla ama sen banada bakma benım esım surıyede annem yanıma geldı onun guvensızlıgı ıcınde bır an once bıtırmek ıstedım keske hıc bısey alamasaydımda yanımda olsaydı esım..

jeliboni isim belli oldumu sizde canikom?
Ay yok kuzum yaaa bulamıyoruz bi türlü içime sinen hiçbi isim yok hiç bulamayacağım diye korkmaya başladım artık
Ne zaman dönecek eşin canım? Birlikte yapsanız daha iyi olurdu tabi ama en azından annen yardımcı olmuş ne güzel bak her şeyini almışsınız pıtırcıkların :) benim eşim erteleyip duruyor bugün yarın diye diye alamadık bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…