- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.361
AhahahahahBenimde hayallerim var...
insallah evimin her kösesini 1 saat icinde bitirir kizlarim..
Şimdiki doktoruma sormadım bu erkek biraz çekiniyorum..tüp bebek doktorum ilk 3 ay demişti sonra sormamıştım.bir doktorda olmasa daha iyi olur dedi.2 hafta sonra kontrol var unutmazsam ve utanmazsam sorarım. Bizde kanka olarak takılıyoruz.sağolsun beklerim diyor
Ahahahahahbu hayal pek güzelmiş.. Evde 3 tane erkekle yaşayacağım bundan sonra, jeliboninin maceralarını bekleyin çok yakında başlıyor
Oooo coktan belli kerem ali( ali dedemin kardesimin ve kp adi)
Ibrahim asaf (ibrahimde babamin adi)
Ama biz kerem ve asaf i kullancaztek erkek olsaydi kerem asaf olacakti
Sen kizlara isim buldun mu
Aaaa en favori isimlerim Ali... bayiliyorum..
asaf da cok güzelmis...kiz 4 isimde pek bi güzelmisisimlerin güzelligi ile yasasinlar insaAllah..
Yok benim hala bi fikrim adam akilli yaaaa ...
Mübarek tüm arkqdaslarimda catir catir kiz dogurmus tüm begendigim isimler elden gitmis..
ama Erva isimi pek bi hosuma gidiyo.. onu düsünebilirim.. fakat sknti almanlar EVA dicek...
Onuda ben istemiyom... bu kisimida
Düsünüyorum hep burda yasayinca..
Amin canimm hepimisin.yavrulari... burafakiler de erva yi söyleyemiyor bazen
Evra diyen eva var... ben o ihtimale karsi inci de koydum hep cift isim... rana huma ve meva isimleri de cok.guzel bence... birde kizinin adi ne belki uyumlu olsun istersin.
Tombuldut öyle tabi herşeyde vardır bir hayır bunu hatırlattığın iyi oldu :) insan koşturmadan endişeden unutabiliyor böyle şeyleri..
Tombisim iyimcok sükür..
Yatisdayim biliyorsun.. böylelikle sanirim duble duble kilo alicamnapalim.. saglik olsun.. yeterki minnoslarim iyi olsun...
Sen naptin? Dolabi yerlestirdin mi? Fotolari unutma hee..
aynen ıkız gebelık esittir fazladan pimpirikli olmak demek zaten :))))))
ay yerlestırdım aklımda canm atcam resım. ayrıca yat gitsin aaamaaaaannn son yatıslarımız
aynen canım bende oyle dusunuyorum yeterkı bebelerı saglıkla kucagıma alayım
eşim babasının adını koymak ıstıyor yunus... sonra yunus emre dedı... bende babam yok inadına abımın ısmını koyacagım ahmet... yani biri yunus emre olacak biri ahmet inşallahsen ne dusundun ısım
Evet erva özellikle sanirim orta yaslilar ve yaslilar zorlanir herkesde olan bi isim olmadigindan.. aslinda cok güzel bi isim.. cok naif geliyo kulaga.. kizimin adi zehra canim..rana var cevremde.. hüma yok mevada yok.. meva ne demek aceba?ücüde uyuyo zehra hüma mevaöyle uyum saglamasinda degilim yani. Güzel uydu ama dimi
Canim meva cennetin isimlerinden biri diye hatırlıyorum
Erva da yiğit cesur demek. Kizim gercekten cesur ve deli bir kiz tipki annesi gibi mi ya isim mi bilmiyorum.
Ahh evet tam prensesler evi olcak sizinki maşallah :))Bununla kalmiyorum sekerim.. pastasi böregi yemegi var bu isin...tabi hayaller ve hayatlar..... bi bakmissin herseyi pembis yapio kizlar fildir fildir geziyo
Seninki tam macera..2 gelin alican Dmrz den nasilsa.. onlar yapar sana isleri.. hatun su dügün dernekleri bi bitirse..cümleten rahatlicaz..
Eki Görüntüle 2074160 Eki Görüntüle 2074161 Eki Görüntüle 2074162 Eki Görüntüle 2074157 Eki Görüntüle 2074158 Eki Görüntüle 2074159
buzdağının sadece görünen kısmıbeşiklerin nevresımlerı gelsın onlarıda atacagım
kızlar sızler neler aldınız neler yaptınız sizde atın foto cok guzel oluyo bakmak
Hay masaAllah harika olmussss.. yok yok yani masaAllah.. muhtesem olmus ... cok güzel canim.. saglikli günlerde kullanin hepsini insaAllah.. cok begendim..
Olsada atsam
Artik yatista oldugum icinde disari cikamicam öyle gezmeyeesim halledicek insallah... napalim saglik olsun..
Ivir zivir almam lazim daha cok emzik biberon vs.
Kiyafet babinda kizimdan var..
büyük esya olarakta.. ana kucak bebek arabasi ve araba icin puset.. onlarin fotosunu atarim
Insallah alinca.. aralik ve ocak ayinida sag salim atlatayim
Hayirlisiyla insaAllah... gerisi sonradanda alinir..
Tombuldut canım bunlar çok güzel maşallah, Allahım sağlıkla sıhhatle kullanmanızı nasip etsin.. Bunların hepsini yeni mi aldın? Ne çok şey var çeşit çeşit.. ben daha bi zıbın bile almadım oğluşlarıma ay geç mi kaldım acaba
Ay yok kuzum yaaa bulamıyoruz bi türlüjeliboni isim belli oldumu sizde canikom?
Ne zaman dönecek eşin canım? Birlikte yapsanız daha iyi olurdu tabi ama en azından annen yardımcı olmuş ne güzel bak her şeyini almışsınız pıtırcıkların :) benim eşim erteleyip duruyor bugün yarın diye diye alamadık bişeyAllah razı olsun canm begenmene cok sevındımm
kuzum olan seylerı bıdaha bosu bosuna zaten nıye alasın. acıl gereklı olan neyse sadece onları al tabıkı. benım ılk gebelık oldugu ıcın mecburen hersey yenı alındı. yoksa buyuklerımız bosa dememıs cocugun yedıgı helal gıydıgı haram dıye :))) hanı cabuk buyuyolar manasında.. ayrıca kalkmamayı dert etme. ınan bende hep netten aldım. alabılıyosan sende netten al. yeterkı saglıkla dogsunlar onemlı olan o bızler ıcın
tesekkür ederım canım benm amın ınsallah
evet hepsını yenı aldım mecburen cunku ılk bebekler oncesınde bebek olsaydı benımde ısıme yarardı :) bıraz masraflı oldular oyuzden. yavastan almaya basla ama sen banada bakma benım esım surıyede annem yanıma geldı onun guvensızlıgı ıcınde bır an once bıtırmek ıstedımkeske hıc bısey alamasaydımda yanımda olsaydı esım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?