- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.381
Allah razı olsun canm begenmene cok sevındımm
kuzum olan seylerı bıdaha bosu bosuna zaten nıye alasın. acıl gereklı olan neyse sadece onları al tabıkı. benım ılk gebelık oldugu ıcın mecburen hersey yenı alındı. yoksa buyuklerımız bosa dememıs cocugun yedıgı helal gıydıgı haram dıye :))) hanı cabuk buyuyolar manasında.. ayrıca kalkmamayı dert etme. ınan bende hep netten aldım. alabılıyosan sende netten al. yeterkı saglıkla dogsunlar onemlı olan o bızler ıcın
tesekkür ederım canım benm amın ınsallah
evet hepsını yenı aldım mecburen cunku ılk bebekler oncesınde bebek olsaydı benımde ısıme yarardı :) bıraz masraflı oldular oyuzden. yavastan almaya basla ama sen banada bakma benım esım surıyede annem yanıma geldı onun guvensızlıgı ıcınde bır an once bıtırmek ıstedımkeske hıc bısey alamasaydımda yanımda olsaydı esım.. [/QUOTE
Canim hepsi cok gzuel... iyi gunlerde kullan insallahhh... allah tez zmanda kavustursun esine insallah.
Hahhaaha göbek ata ata gitmek tek hayalimYani bacim senin performansina hayranim masaAllah subhanAllah.. bu gidisle
Göbek ata ata gidersin sen doguma vakti gelince..
Hiiiic sasmam..
Elinde adana sis ile birlikte ...
Ayyy canım çok üzüldüm gerçekten çok zor alıştığın dr dan ayrılmak heleki seninki gerçekten çok iyiydi, dur bakalım belki onun gittiği hastaneye gidersin sendeEvet canımm başkentte çağrı hocaya gidiyordum ama ayrılmış malesef. Dedğin gibi asistanı da Sertaç hocaya yönlendircek mecburen ona devam edicem. Sen memnunum diyorsun bak rahatladım canım. Mesela günün/gecenin her istediğin saatte ulaşabiliyor musun Sertaç hocaya? Sorularına güzel cevap alabiliyor musun? Sana güven veriyor mu? Ne olur aydınlat beni, çok endişeliyim şuan doktor değiştirdiğim için
Canım çağrı hoca başka bi kurumla anlaşmamış kendisiyle konuştum, 10 gün içinde belli olcakmış. Sertaç bey de iyiymiş ama hasta trafiği çok yoğun, randevuda beklerken sertaç hocanın hastaları saatlerce bekliyordu hep..
Başka perinatoloğa yönlendircekler canım ama bugüne kadar alıştığımız ve güvendiğimiz doktor gidince üzüldüm, evet çok çok memnundum. Gece gündüz telefonlarımı açıyordu sık sık aklıma gelen şeyleri rahatça WhatsApptan sorabiliyordum hemen cevaplıyordu, her muayenemde 40-50 dk vakit ayırıp ilgileniyordu.. aman ne biliyim şimdi yeni birine alışmak güvenmek zor olcak
Cok doktor gezdim henüz ilgili bayan dok larşılaşmadım. Profuna kadar. Nedense bende anlamadım. Oyüzden erkek doktor tercihim oldukızlaar selam bende bugun hastaneye gittim. bu haftamada kadar hep bayan doktora gıdıyordum. bıtanede erkek dr var ama hem askerıyeden esımın cevresı hem hastanedekı kadınlar hem dısardan tanıstıgım arkadaslar en basından beri erkek doktoru onerıyolar. bugun uyusmazlık ıgnesı vurulmam gerektı. ve kendı bayan doktorum yoktu. bende erkege gittim. vardır işte herseyde bır hayır erkek doktor daha ılgılı geldı nedense banayanı dusunun ısmımı aklında tutabıldı bıkerede. bu hafataya kadar o bayan doktor daha hala karnıma baktıgında aaaaa ıkızmı diye tepkı verıyodu. dusunun alakasızlıgı. sımdı ben doktoru sızce degişeyımmı bıraz utangac tıpım ama adam ısınde cok ıyıymıs.... ayrıyetten tosunlarım 9 gunde 1160 gram olmuslar. 28+2 yız.
Ayyy güzel günlerde kullansın paşalar sağlıkla gelsinlerEki Görüntüle 2074160 Eki Görüntüle 2074161 Eki Görüntüle 2074162 Eki Görüntüle 2074157 Eki Görüntüle 2074158 Eki Görüntüle 2074159
buzdağının sadece görünen kısmıbeşiklerin nevresımlerı gelsın onlarıda atacagım
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah darısı bizeEki Görüntüle 2074160 Eki Görüntüle 2074161 Eki Görüntüle 2074162 Eki Görüntüle 2074157 Eki Görüntüle 2074158 Eki Görüntüle 2074159
Hahhaaha göbek ata ata gitmek tek hayalimvalla Ne güzel olur evin şuan her odası misafir dolu herkesi yatırdım uzun zaman olmuştu bukadar kalabalık yatılı misafirim olmamıştı 10kişi yergök yatak dolu uyumadan önce bi bakayım istedim size ama çok yazışmışsınız bugünde arkadaş bakayım nereye kadar okuyabileceğim uyumadan gerçi kızlar tekmelemekte uyutmayacaklar gibi ama
Çok güzeller canım güle güle kullanın inşallah darısı bize
Evet canımCanim senin bebeler bi kiz bi oglan mi?
Güle güle kullansın bebişler canımEki Görüntüle 2074160 Eki Görüntüle 2074161 Eki Görüntüle 2074162 Eki Görüntüle 2074157 Eki Görüntüle 2074158 Eki Görüntüle 2074159
zaten beşik bebek arabasi oglumdan kaldı oğlumun odasında şifonyere koycam elbiselerinide tabi alışveriş bitersekızlar sızler neler aldınız neler yaptınız sizde atın foto cok guzel oluyo bakmak
Arkadaşlar günaydın
jeliboni Sertaç goca çağrı hocanın hastalarını devraldığı için Yen'i hasta kabul etmiyormuş.
Benim Karabük'te doktorum var. Ama detaylı ultrason doktorları ayrıldı. Bi de ikiz gebelik olduğu için başından beri detaylı ultrasona perinatoloğa gideyim düye düşünmüştüm.
İstanbul ya da Ankara'da önerebileceğiniz perinatolog var mı? Benim bulduklarım ikiz gebelik olduğu için 1000 den aşağı para istemedi.
Malesef benim çağrı hoca kadar iyi önerebileceğim bi perinatolog yok canım. Bi de prof dr Aydan Biri’yi arayıp fiyat alsana, o da pahalıdır muhtemelen ama sonuçta perinatologArkadaşlar günaydın
jeliboni Sertaç goca çağrı hocanın hastalarını devraldığı için Yen'i hasta kabul etmiyormuş.
Benim Karabük'te doktorum var. Ama detaylı ultrason doktorları ayrıldı. Bi de ikiz gebelik olduğu için başından beri detaylı ultrasona perinatoloğa gideyim düye düşünmüştüm.
İstanbul ya da Ankara'da önerebileceğiniz perinatolog var mı? Benim bulduklarım ikiz gebelik olduğu için 1000 sen aşağı para istemedi.
Arkadaşlar günaydın
İstanbul ya da Ankara'da önerebileceğiniz perinatolog var mı? Benim bulduklarım ikiz gebelik olduğu için 1000 sen aşağı para istemedi.
kızlar grubun ilk bebekleri doğmuş grubun kurucusu arkadaşımız 31 haftada doğum yapmış konu açmıştı orda gördüm bebekler kuvezdeymiş inşallah sağlıkla çıkarlar kuvezden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?