2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Yani bacim senin performansina hayranim masaAllah subhanAllah.. bu gidisle
Göbek ata ata gidersin sen doguma vakti gelince..
Hiiiic sasmam..
Elinde adana sis ile birlikte ...
Hahhaaha göbek ata ata gitmek tek hayalim valla Ne güzel olur evin şuan her odası misafir dolu herkesi yatırdım uzun zaman olmuştu bukadar kalabalık yatılı misafirim olmamıştı 10kişi yergök yatak dolu uyumadan önce bi bakayım istedim size ama çok yazışmışsınız bugünde arkadaş bakayım nereye kadar okuyabileceğim uyumadan gerçi kızlar tekmelemekte uyutmayacaklar gibi ama

Ayyy canım çok üzüldüm gerçekten çok zor alıştığın dr dan ayrılmak heleki seninki gerçekten çok iyiydi, dur bakalım belki onun gittiği hastaneye gidersin sende

Cok doktor gezdim henüz ilgili bayan dok larşılaşmadım. Profuna kadar. Nedense bende anlamadım. Oyüzden erkek doktor tercihim oldu

Su dügünü bi hayirlisiyla bugün atlat da.. ve misafirlerini yolcu ette.. cok rahatlicam yani....

kızlar sızler neler aldınız neler yaptınız sizde atın foto cok guzel oluyo bakmak
zaten beşik bebek arabasi oglumdan kaldı oğlumun odasında şifonyere koycam elbiselerinide tabi alışveriş biterse haftaya kıyafet alışverişini bitirip çanta hazırlıcam ama hala kıyafette kaç tane yeter emin olamıyorum sen neler aldın kaç tane aldın yazar misin canım fikir olsun

Arkadaşlar günaydın
jeliboni Sertaç goca çağrı hocanın hastalarını devraldığı için Yen'i hasta kabul etmiyormuş.
Benim Karabük'te doktorum var. Ama detaylı ultrason doktorları ayrıldı. Bi de ikiz gebelik olduğu için başından beri detaylı ultrasona perinatoloğa gideyim düye düşünmüştüm.
İstanbul ya da Ankara'da önerebileceğiniz perinatolog var mı? Benim bulduklarım ikiz gebelik olduğu için 1000 sen aşağı para istemedi.

Malesef benim çağrı hoca kadar iyi önerebileceğim bi perinatolog yok canım. Bi de prof dr Aydan Biri’yi arayıp fiyat alsana, o da pahalıdır muhtemelen ama sonuçta perinatolog

Guzelim ben istabbulda ozel kurtkoy hastamesinde bülent cakmak a cektirdim. 500tl. Perinatolok degil ama eğitimi filan cok iyiydi. Doc olmasi lazim. Perunatologa huc gitmedim. Insallah gerek kalmaz.

jeliboni Sertaç hoca çok tatlı birisi ama çok sakin. Çok konuşmaz. Sen sorarsan cevap verir. Biraz garantici diyebilirim. Böyle yap şöyle yap demez iyi tarafını Söyler kötü tarafını Söyler sen seç der. Ilk gebelik olunca bazen insan yönlendirilmek istiyor bu konuda pek Hoşuma gitmiyor. Mesela rahim boyunu ölçer iyi der kaç cm olduğunu sen sorarsan öğrenebilirsin. Ya da benim kasıklarım ağrıyor dediğimde normal dedi ama neden ağrıdığını ne zamana kadar ağrıyacağını söylemedi. Örnekler bunlar. Hep sen sorman gerekiyor kısacası. Telefona cevap vermiyor sadece mesajlara cevap veriyor. Akşam hiç mesaj atmadım cevap verir mi bilemiyorum. Ama bilgisinden ve tecrübesinden dolayı çok beğeniyorum. Tüp bebek doktorum Hulusi bey çok övmüştü. Bu nedenle şimdilik memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…