- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.341
İç karnın darmı canım fazla çıkmamış firek bebeklerde kilo sanırımBizde son durum
Valla bilmiyorum ki canım iç karnımı :) durumlar şimdilik böyle bakalım sabahları daha küçük akşamları daha büyük ve gerginİç karnın darmı canım fazla çıkmamış firek bebeklerde kilo sanırım
Avrenim PembeHelvam kızlar çok geçmiş olsun inşallah hepimizin bebişleri vakitlice gelir. Bu yolun güzelliğinin cilveleri de erken doğum riski galiba. Zor bi süreç rabbim herkese kolaylık versin.
Bizde son durum
Kızlar biraz özel olacak ama siz ilişkiye giriyormusunuz doktorunuz ne diyor.
Kızlar geldim kınadandüzceye gidip geldim bu arada ay valla oynadımda ama sandalyede oturmak daha çok yordu beni ben gelinden rol çalan görümce oldum resmen herkes benim fotoğrafımı çekip benimle fotoğraf çektirmek istedi geriye kaldı cumartesi düğünü geçirmek
Bu arada maşallah dr dan güzel haberler gelmiş herkes çok iyi çok sevindimbende haftaya gideyim diyorum kontrole bakayım, bu gidişle en çabuk ben doğuracam bu tempoyla devam edersem
Evet canımm başkentte çağrı hocaya gidiyordum ama ayrılmış malesef. Dedğin gibi asistanı da Sertaç hocaya yönlendircek mecburen ona devam edicem. Sen memnunum diyorsun bak rahatladım canım. Mesela günün/gecenin her istediğin saatte ulaşabiliyor musun Sertaç hocaya? Sorularına güzel cevap alabiliyor musun? Sana güven veriyor mu? Ne olur aydınlat beni, çok endişeliyim şuan doktor değiştirdiğim içinjeliboni sende başkent hastanesine gidiyordun galiba öyle hatırlıyorum. Ben Sertaç Esin e gidiyorum. O da perinatolog. İstersen ona git. Ben çok memnunum.
Canım çağrı hoca başka bi kurumla anlaşmamış kendisiyle konuştum, 10 gün içinde belli olcakmış. Sertaç bey de iyiymiş ama hasta trafiği çok yoğun, randevuda beklerken sertaç hocanın hastaları saatlerce bekliyordu hep..jeliboni cwnım 22 Aralık'ta detaylı ultrason için randevu almıştım bende. Şehir dışından gelecektim. Az önce arandım doktor ayrıldı diye.. Sertaç beyi söylediler bende eşimle konuşayım dönerim size dedim. Belki çağrı bey başka bi kurumla anlaşmıştır oraya gideriz düye düşündüm. Sertaç bey nasıl acaba?
Başka perinatoloğa yönlendircekler canım ama bugüne kadar alıştığımız ve güvendiğimiz doktor gidince üzüldüm, evet çok çok memnundum. Gece gündüz telefonlarımı açıyordu sık sık aklıma gelen şeyleri rahatça WhatsApptan sorabiliyordum hemen cevaplıyordu, her muayenemde 40-50 dk vakit ayırıp ilgileniyordu.. aman ne biliyim şimdi yeni birine alışmak güvenmek zor olcakjeliboni canim tüh ya.. cokda memnundun.. üzüldüm adina.. hayirlisi olsun napalim.. baska onun görevini yapicak biri yok mu?
Evet canımm başkentte çağrı hocaya gidiyordum ama ayrılmış malesef. Dedğin gibi asistanı da Sertaç hocaya yönlendircek mecburen ona devam edicem. Sen memnunum diyorsun bak rahatladım canım. Mesela günün/gecenin her istediğin saatte ulaşabiliyor musun Sertaç hocaya? Sorularına güzel cevap alabiliyor musun? Sana güven veriyor mu? Ne olur aydınlat beni, çok endişeliyim şuan doktor değiştirdiğim için
Canım çağrı hoca başka bi kurumla anlaşmamış kendisiyle konuştum, 10 gün içinde belli olcakmış. Sertaç bey de iyiymiş ama hasta trafiği çok yoğun, randevuda beklerken sertaç hocanın hastaları saatlerce bekliyordu hep..
Başka perinatoloğa yönlendircekler canım ama bugüne kadar alıştığımız ve güvendiğimiz doktor gidince üzüldüm, evet çok çok memnundum. Gece gündüz telefonlarımı açıyordu sık sık aklıma gelen şeyleri rahatça WhatsApptan sorabiliyordum hemen cevaplıyordu, her muayenemde 40-50 dk vakit ayırıp ilgileniyordu.. aman ne biliyim şimdi yeni birine alışmak güvenmek zor olcak
Sağol kuzummHayirlisi olsun canim.. insallah gönlüne diger perinatolog yatar.. yeterki bebisler ve sen iyi olun..
Sağol kuzumm
İnşallah bakalım zamanla şekillenir artık
Sen nasılsın ne var ne yok? Büyüyen göbişinle kızın konuşup oynamaya başladı mı? :))
Ahahaha aynı durum bende de var, masaya yanaşamıyorum sandalyeye oturunca eşim itekliyor yanaştırıyor masaya :) sofradaki yerlerimizi değiştirdk, masada önceki oturduğum yere sığamıyorum artık :)))Dev göbegimi dion herhalde?
Bayagi bi cikti ya.. yemek yerken hep önüme
Bisey dökülüyo artik cünkü masaya yerken yanasamiyorum tam
Kizimda „ayyyy bebi“ dio ama
Sanirim henüz
Pek anlamis degil.. cok merak ediyorum ama.. saglikla gelsinler insaAllah kardesleri napicak..
Ahahaha aynı durum bende de var, masaya yanaşamıyorum sandalyeye oturunca eşim itekliyor yanaştırıyor masaya :) sofradaki yerlerimizi değiştirdk, masada önceki oturduğum yere sığamıyorum artık :)))
Minnak kızını da yerimm bebi diyomuş bi de :)) daha kendisi minik bebi :))
Aman o herkes çok biliyo her şeyi, ne güzel beraber büyüyecekler şundan bi 5 yıl sonra tüm hayatı her şeyi yoluna koymuş bebekleri büyütmüş şekilde devam etceksin hayata ohh missss :)Evet sorma canim.. herkesde diyo utanmadiniz bu Kendi bebek daha... abla olucak insallah
KIzlar yaaaa doktorum hastaneden ayrılmııışşş
Bu haftaya kadar beraber geldik tüm sürecimi biliyor her istediğimde ulaşabiliyordum ogffffff
Yarı yolda açıkta kaldım resmen
Şimdi beni uzman doktora aktarmışlar, ee benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor ama
Hain doktor yaktı beni
Canım esin birsey demezse değiştir bence.doktor bu niye utanacaksin ki. Allah korusun bizim doktor gitse bende bi tane erkek doktor var detayliyi ceken ona giderim tabiki bizim babacik izin verirse....
Bizde son durum
Şimdiki doktoruma sormadım bu erkek biraz çekiniyorum..tüp bebek doktorum ilk 3 ay demişti sonra sormamıştım.bir doktorda olmasa daha iyi olur dedi.2 hafta sonra kontrol var unutmazsam ve utanmazsam sorarım. Bizde kanka olarak takılıyoruz.sağolsun beklerim diyorAmin canim amiiin.. cümlemiz saglikla kavusalim insaAllah yavrularimiza.. ikiz gebelik gercekten ayricalikmis...
Wuuuuuuwwww... benim yarisinin yarisinin yarisisin bacimmasallah sana...
Iliskide ne? Biz esimle ölümüne kankayiz
Bize zaten yasak canim... erken dogum riskinden.. doktoruna danis canim seni en iyi o yönlendirir.. durumuna göre karar verir..
Aman o herkes çok biliyo her şeyi, ne güzel beraber büyüyecekler şundan bi 5 yıl sonra tüm hayatı her şeyi yoluna koymuş bebekleri büyütmüş şekilde devam etceksin hayata ohh missss :)
Tombisim iyimcok sükür..PembeHelvam kuzum sen napıyosun nasıl oldun bakım ıyımısın
canım bence uzulme bak bende buhaftama kadar kendı doktoruma gıdıyordum. ama bugun bı sekılde diğer doktora gozuktum. ve bın pısman oldum keske en basında ona gıtseydım dıe. bu haftadan sonra degıstırıcem valla napım... sende boyle dusun vardır bı hayır
canm suan yasadıgımız sehır cok cok kucuk bı sehır ve devlet hastanesı var sadece. doktor ıkı tane secenegım cok fazla yok. ve eşim surıyedeyanı baska sehre gıtme gıbı bır durumum yok. annem yanımda ama arabasını getırmedı istanbuldan. bızde kendı arabamızı sattık e otobuslerler de ugrasamam oyuzden babamızda mecbur kabul edecek sonucta keyfı degıl inşallah pişman olmam ya 28. haftada dr degısıyorum sonucta
Canim hic sıkma canını hicde çekinme erkek filan diye. Onemlimolan bebeklerin ve senin sagligin. Vardir bunda da binhayir hersey daha iyi olur insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?