• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Avrenim Avrenim PembeHelvam PembeHelvam kızlar çok geçmiş olsun inşallah hepimizin bebişleri vakitlice gelir. Bu yolun güzelliğinin cilveleri de erken doğum riski galiba. Zor bi süreç rabbim herkese kolaylık versin.

Amin canim amiiin.. cümlemiz saglikla kavusalim insaAllah yavrularimiza.. ikiz gebelik gercekten ayricalikmis...

Wuuuuuuwwww... benim yarisinin yarisinin yarisisin bacim :KK70: masallah sana...

Kızlar biraz özel olacak ama siz ilişkiye giriyormusunuz doktorunuz ne diyor.

Iliskide ne? Biz esimle ölümüne kankayiz :KK70:
Bize zaten yasak canim... erken dogum riskinden.. doktoruna danis canim seni en iyi o yönlendirir.. durumuna göre karar verir..

Kızlar geldim kınadan :halay: düzceye gidip geldim bu arada :olamaz: ay valla oynadımda ama sandalyede oturmak daha çok yordu beni :olamaz: ben gelinden rol çalan görümce oldum resmen :KK70: herkes benim fotoğrafımı çekip benimle fotoğraf çektirmek istedi :KK70: geriye kaldı cumartesi düğünü geçirmek :anneadayı:
Bu arada maşallah dr dan güzel haberler gelmiş herkes çok iyi çok sevindim :KK200: bende haftaya gideyim diyorum kontrole bakayım, bu gidişle en çabuk ben doğuracam bu tempoyla devam edersem :KK70::KK70:

Yani bacim senin performansina hayranim masaAllah subhanAllah.. bu gidisle
Göbek ata ata gidersin sen doguma vakti gelince..
Hiiiic sasmam..
Elinde adana sis ile birlikte ... :KK70:

jeliboni jeliboni sende başkent hastanesine gidiyordun galiba öyle hatırlıyorum. Ben Sertaç Esin e gidiyorum. O da perinatolog. İstersen ona git. Ben çok memnunum.
Evet canımm başkentte çağrı hocaya gidiyordum ama ayrılmış malesef. Dedğin gibi asistanı da Sertaç hocaya yönlendircek mecburen ona devam edicem. Sen memnunum diyorsun bak rahatladım canım. Mesela günün/gecenin her istediğin saatte ulaşabiliyor musun Sertaç hocaya? Sorularına güzel cevap alabiliyor musun? Sana güven veriyor mu? Ne olur aydınlat beni, çok endişeliyim şuan doktor değiştirdiğim için :(

jeliboni jeliboni cwnım 22 Aralık'ta detaylı ultrason için randevu almıştım bende. Şehir dışından gelecektim. Az önce arandım doktor ayrıldı diye.. Sertaç beyi söylediler bende eşimle konuşayım dönerim size dedim. Belki çağrı bey başka bi kurumla anlaşmıştır oraya gideriz düye düşündüm. Sertaç bey nasıl acaba?
Canım çağrı hoca başka bi kurumla anlaşmamış kendisiyle konuştum, 10 gün içinde belli olcakmış. Sertaç bey de iyiymiş ama hasta trafiği çok yoğun, randevuda beklerken sertaç hocanın hastaları saatlerce bekliyordu hep..

jeliboni jeliboni canim tüh ya.. cokda memnundun.. üzüldüm adina.. hayirlisi olsun napalim.. baska onun görevini yapicak biri yok mu?
Başka perinatoloğa yönlendircekler canım ama bugüne kadar alıştığımız ve güvendiğimiz doktor gidince üzüldüm, evet çok çok memnundum. Gece gündüz telefonlarımı açıyordu sık sık aklıma gelen şeyleri rahatça WhatsApptan sorabiliyordum hemen cevaplıyordu, her muayenemde 40-50 dk vakit ayırıp ilgileniyordu.. aman ne biliyim şimdi yeni birine alışmak güvenmek zor olcak

Evet canımm başkentte çağrı hocaya gidiyordum ama ayrılmış malesef. Dedğin gibi asistanı da Sertaç hocaya yönlendircek mecburen ona devam edicem. Sen memnunum diyorsun bak rahatladım canım. Mesela günün/gecenin her istediğin saatte ulaşabiliyor musun Sertaç hocaya? Sorularına güzel cevap alabiliyor musun? Sana güven veriyor mu? Ne olur aydınlat beni, çok endişeliyim şuan doktor değiştirdiğim için :KK43:

Canım çağrı hoca başka bi kurumla anlaşmamış kendisiyle konuştum, 10 gün içinde belli olcakmış. Sertaç bey de iyiymiş ama hasta trafiği çok yoğun, randevuda beklerken sertaç hocanın hastaları saatlerce bekliyordu hep..

Başka perinatoloğa yönlendircekler canım ama bugüne kadar alıştığımız ve güvendiğimiz doktor gidince üzüldüm, evet çok çok memnundum. Gece gündüz telefonlarımı açıyordu sık sık aklıma gelen şeyleri rahatça WhatsApptan sorabiliyordum hemen cevaplıyordu, her muayenemde 40-50 dk vakit ayırıp ilgileniyordu.. aman ne biliyim şimdi yeni birine alışmak güvenmek zor olcak

Hayirlisi olsun canim.. insallah gönlüne diger perinatolog yatar.. yeterki bebisler ve sen iyi olun..

Sağol kuzumm:KK68:
İnşallah bakalım zamanla şekillenir artık

Sen nasılsın ne var ne yok? Büyüyen göbişinle kızın konuşup oynamaya başladı mı? :))

Dev göbegimi dion herhalde? :-)
Bayagi bi cikti ya.. yemek yerken hep önüme
Bisey dökülüyo artik cünkü masaya yerken yanasamiyorum tam:skandal:
Kizimda „ayyyy bebi“ dio ama
Sanirim henüz
Pek anlamis degil.. cok merak ediyorum ama.. saglikla gelsinler insaAllah kardesleri napicak..:KK51:

Dev göbegimi dion herhalde? :-)
Bayagi bi cikti ya.. yemek yerken hep önüme
Bisey dökülüyo artik cünkü masaya yerken yanasamiyorum tam:skandal:
Kizimda „ayyyy bebi“ dio ama
Sanirim henüz
Pek anlamis degil.. cok merak ediyorum ama.. saglikla gelsinler insaAllah kardesleri napicak..:KK51:
Ahahaha aynı durum bende de var, masaya yanaşamıyorum sandalyeye oturunca eşim itekliyor yanaştırıyor masaya :) sofradaki yerlerimizi değiştirdk, masada önceki oturduğum yere sığamıyorum artık :)))
Minnak kızını da yerimm bebi diyomuş bi de :)) daha kendisi minik bebi :))

Ahahaha aynı durum bende de var, masaya yanaşamıyorum sandalyeye oturunca eşim itekliyor yanaştırıyor masaya :) sofradaki yerlerimizi değiştirdk, masada önceki oturduğum yere sığamıyorum artık :)))
Minnak kızını da yerimm bebi diyomuş bi de :)) daha kendisi minik bebi :))

Evet sorma canim.. herkesde diyo utanmadiniz bu Kendi bebek daha... abla olucak insallah :KK70:

Evet sorma canim.. herkesde diyo utanmadiniz bu Kendi bebek daha... abla olucak insallah :KK70:
Aman o herkes çok biliyo her şeyi, ne güzel beraber büyüyecekler şundan bi 5 yıl sonra tüm hayatı her şeyi yoluna koymuş bebekleri büyütmüş şekilde devam etceksin hayata ohh missss :)

KIzlar yaaaa doktorum hastaneden ayrılmııışşş:skandal:
Bu haftaya kadar beraber geldik tüm sürecimi biliyor her istediğimde ulaşabiliyordum ogffffff:KK17:

Yarı yolda açıkta kaldım resmen:KK61:

Şimdi beni uzman doktora aktarmışlar, ee benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor ama:KK61:

Hain doktor yaktı beni:mad:

canım bence uzulme bak bende buhaftama kadar kendı doktoruma gıdıyordum. ama bugun bı sekılde diğer doktora gozuktum. ve bın pısman oldum keske en basında ona gıtseydım dıe. bu haftadan sonra degıstırıcem valla napım... sende boyle dusun vardır bı hayır

Canım esin birsey demezse değiştir bence.doktor bu niye utanacaksin ki. Allah korusun bizim doktor gitse bende bi tane erkek doktor var detayliyi ceken ona giderim tabiki bizim babacik izin verirse....

canm suan yasadıgımız sehır cok cok kucuk bı sehır ve devlet hastanesı var sadece. doktor ıkı tane secenegım cok fazla yok. ve eşim surıyede :( yanı baska sehre gıtme gıbı bır durumum yok. annem yanımda ama arabasını getırmedı istanbuldan. bızde kendı arabamızı sattık e otobuslerler de ugrasamam:( oyuzden babamızda mecbur kabul edecek sonucta keyfı degıl inşallah pişman olmam ya 28. haftada dr degısıyorum sonucta

yaaaaa göbüşe baak maşallahh :))) son rahat haftalar ben 25 den sonra delırdım :KK53:

Amin canim amiiin.. cümlemiz saglikla kavusalim insaAllah yavrularimiza.. ikiz gebelik gercekten ayricalikmis...

Wuuuuuuwwww... benim yarisinin yarisinin yarisisin bacim :KK70: masallah sana...

Iliskide ne? Biz esimle ölümüne kankayiz :KK70:
Bize zaten yasak canim... erken dogum riskinden.. doktoruna danis canim seni en iyi o yönlendirir.. durumuna göre karar verir..
Şimdiki doktoruma sormadım bu erkek biraz çekiniyorum..tüp bebek doktorum ilk 3 ay demişti sonra sormamıştım.bir doktorda olmasa daha iyi olur dedi.2 hafta sonra kontrol var unutmazsam ve utanmazsam sorarım. Bizde kanka olarak takılıyoruz.sağolsun beklerim diyor

Aman o herkes çok biliyo her şeyi, ne güzel beraber büyüyecekler şundan bi 5 yıl sonra tüm hayatı her şeyi yoluna koymuş bebekleri büyütmüş şekilde devam etceksin hayata ohh missss :)

Benimde hayallerim var...
insallah evimin her kösesini 1 saat icinde bitirir kizlarim.. :temizlik:

:KK70::KK70::KK70:

canım bence uzulme bak bende buhaftama kadar kendı doktoruma gıdıyordum. ama bugun bı sekılde diğer doktora gozuktum. ve bın pısman oldum keske en basında ona gıtseydım dıe. bu haftadan sonra degıstırıcem valla napım... sende boyle dusun vardır bı hayır

canm suan yasadıgımız sehır cok cok kucuk bı sehır ve devlet hastanesı var sadece. doktor ıkı tane secenegım cok fazla yok. ve eşim surıyede :KK43: yanı baska sehre gıtme gıbı bır durumum yok. annem yanımda ama arabasını getırmedı istanbuldan. bızde kendı arabamızı sattık e otobuslerler de ugrasamam:KK43: oyuzden babamızda mecbur kabul edecek sonucta keyfı degıl inşallah pişman olmam ya 28. haftada dr degısıyorum sonucta

Canim hic sıkma canını hicde çekinme erkek filan diye. Onemlimolan bebeklerin ve senin sagligin. Vardir bunda da binhayir hersey daha iyi olur insallah

Back