- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.301
fadiming canim ben 27. haftadayim allahin izniyle..
Kizlar ciktim.. cok sükür iyiz.. istirhata devam.. doktorum kesinlikle is güc yapmicaksin dedi.. insallah hepimiz saglikla 36+ lari görürüz..
Her seferinde ölçmüyoruz dedi bana ama açıklık görünmüyormuş,tam tarih vermedi canım 34ten sonra ne kadar kalırlarsa o kadar bekleyecek,diğer kontrolde tarihi belirleyecekmişIyi haberlerle gelmene sevindim canim.. 34. haftada demek yatisin yapilcak..36. haftadami almayi düsünüyor doktorun? Ben henüz sormadim bisey.. oda demedi.. suanda hedef hayirlisiyla en aaaz 36+ ... insaAllah o günleri saglikla görürüm..
serviksi ölctüler mi sende?
fadiming canim ben 27. haftadayim allahin izniyle..
Kizlar ciktim.. cok sükür iyiz.. istirhata devam.. doktorum kesinlikle is güc yapmicaksin dedi.. insallah hepimiz saglikla 36+ lari görürüz..
Sorma canın ya,yeni yılda yeni bir başlangıç olacak inşallah,kuzularımız sağlıkla gelsinler tek temennimiz buCanım ya ne guzel azaldi günlerin ne kadar heyecanlisindir. Insllh 36+ goruruz hep.birlikte.
Bel ağrısı benim baş belam bu günlerde özellikle sağ tarafım oyuluyor resmen,ben de sürekli yatıyorum malum o yüzden mi,ağırlıktan mı bilemedim,sanki topuklu ayakkabıyla tutmuşum ben o nöbeti :))Transferden beri raporluyum. Annem yanımda. Hic bir iş yaptığım yok. Sanki 8 saat derse girmişim bir nöbet tutmuşum gibi agriyor
Canımm her zaman beklerim, samanpazarına hiç gitmedim ama evet öyle olduğunu söylüyorlar :))jeliboni & Dmrz valla kizlar harikasiniz yani.. bulusmaya hayir demem.. biliyorsunuz ki senede en az 1 kere geliyorum vatanima.. tabi bi durum Allah nasip ederse seneye 3 bebeyle nasil olur bilmem ama takilirim size yani
jeliboni ankarayida pek bi severim.. en son 8 yil önce gitmistim is seyehatine.. ve o zaman tam nisan hazirligim vardi.. valla gitmisken samannpazarina git dediler.. o nasil dehset bi yer.. tüm kiyafetlerimi ayakkabimi vs ordan almistim.. tepeye ciktikca fiyatlar düsüyordu.. unutamadigim yerlerden biri esim
Eskisehirli.. hizli trenle cok niyetlenmistik ankaraya ama hic nasip olmadi.. kim bilir belki seneye insallah
Canım bebitolar ne kadar olmuş? Serviks kaç cm çıktı? Neden nst’ye girdin henüz erken değil mi sancın filan mı oldu? Hepsinin cevabını bekliyorumfadiming canim ben 27. haftadayim allahin izniyle..
Canim farkli laboratuvar bile olsa degerinin düsmesi beni biraz düşündürdü.doktora önceki tahlilinin daha yuksek oldugunu soyledinmi.saglikli bir gebelikte iki gunde bir yapilan tahlilin iki kat artmasi gerekirSlm bayanlar banada yorumda bulunur musunuz benim son adetim 31 Ekim Kasım'da iki gün adetim geçince idrar testinde pozitifi gördüm aile hekimine kan tahlili verdim adetinin 4 gününe denk geliyor 4762 çıktı ertesi gün özel bir hastanede doktora gittim ultrasonda gözükmüyor kanda bakalım dedi 3506 çıktı hamilesin pazar günü tekrar gel bakalım dedi şimdi sorum şu iki tahlil arası farklılık laboratuardan dolayi olabilirmi doktor üç haftalık dedi benim hesaplamam 4+2 internetten hesapladim ve ikiz gebelik olabilirmi bana yüksek geldi
Canımm her zaman beklerim, samanpazarına hiç gitmedim ama evet öyle olduğunu söylüyorlar :))
Senede bir gün buluşalım pembişimm
Canım bebitolar ne kadar olmuş? Serviks kaç cm çıktı? Neden nst’ye girdin henüz erken değil mi sancın filan mı oldu? Hepsinin cevabını bekliyorum
Aman maşallah canım 3 cm çok iyi, hiç kısalmasın inşallah hep stabil kalsın :) bebişlere de maşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar annelerini hiç üzmesinler inşallah.. niyeyse içimden bi 30’lu haftalara girsek modundayım.. sağlıkla sıhhatle inşallahInsallah bulusuruz canim.. coook mutlu olurum..
serviks cok sükür 3cm canim.. insallah stabil kalir.. kisalma olmasinda..
Burda 27. haftadan sonra nts ye bagliyorlar.. bide benim özel durumumdan dolayi kasilmalarin olmadigina emin olmak icin ntsye bakiolar..
bebisler masaAllah 1 kilo civarinda -+ dedi doktorum.. maalesef tr kadar detayli söylemiyolar. Anca detayli perintalog bakinca tam gramajini söylüyo..
Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin.. dualarini eksik etme..
Aman maşallah canım 3 cm çok iyi, hiç kısalmasın inşallah hep stabil kalsın :) bebişlere de maşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar annelerini hiç üzmesinler inşallah.. niyeyse içimden bi 30’lu haftalara girsek modundayım.. sağlıkla sıhhatle inşallah
Oyle mi adi ne canm vermedi.doktora haftaya gitcektim.soylersen sevinirmCanim sana ilac vermediler mi? Sütün kesilmesi icin? Hemen doktoruna söyle.. eczaneye git.. bi kere icince kesiliyo hemen..özel bi ilac ..
Bunu doktorun sana hastanede dogumdan hemen sonra vermeliydi.. arayip hemen sor..ilaclarin adi:Oyle mi adi ne canm vermedi.doktora haftaya gitcektim.soylersen sevinirm
Sen kullanmismiydin peki.hangisini kullandin cnm.hemen ulaşamıyorum malesef doktoraBunu doktorun sana hastanede dogumdan hemen sonra vermeliydi.. arayip hemen sor..ilaclarin adi:
Artik hangisine karar verirse...doktoruna danismadan kullanma ama..
- Parlodel
- Dostinex
- Dopergin
Bana parlodel verildi canim..Sen kullanmismiydin peki.hangisini kullandin cnm.hemen ulaşamıyorum malesef doktora
Yeterli oldu yani.hemen indi mi gogsun.cok aciyo şuan;(Bana parlodel verildi canim..
2 tane ictim..
Evet canim yeterli oldu.. hic sismedi.. az bi atletime akti ama öyle sismedi ..Yeterli oldu yani.hemen indi mi gogsun.cok aciyo şuan;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?