- 25 Mayıs 2012
- 1.621
- 1.323
- 133
- 39
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.321
Amin canımm.. şubatın 15’i hedef bizde.. doktorum o hafta alırız bebekleri dedi.. 36.haftayı doldurmuş oluyorum o tarihte inşallah :) hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler zamanında inşallah :) Aralık ayına girdik bile.. Zaman git gide azalıyor heyecan artıyor :)))Citayi daima yüksek tutup dua edelim biz :)
Mevlam neylerse güzel eyler canim..
Tedbir bizden.. takdir Allahin..
yar ve yardimcimiz olsun mevlam..
Haftası benden ileri olan hanımlar göbekler ne alemde benim son iki haftada baya büyüdü
Kızlar geldim kınadandüzceye gidip geldim bu arada ay valla oynadımda ama sandalyede oturmak daha çok yordu beni ben gelinden rol çalan görümce oldum resmen herkes benim fotoğrafımı çekip benimle fotoğraf çektirmek istedi geriye kaldı cumartesi düğünü geçirmek
Bu arada maşallah dr dan güzel haberler gelmiş herkes çok iyi çok sevindimbende haftaya gideyim diyorum kontrole bakayım, bu gidişle en çabuk ben doğuracam bu tempoyla devam edersem
Biz kocamla sarilamiyoruz iki koca gobekHaftası benden ileri olan hanımlar göbekler ne alemde benim son iki haftada baya büyüdü
Hayirli cumalar kizlar
Rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine bizleri 36+lari saglikla sihhatla ulastirmayi nasip etsin.. hepimiz saglikla kavusalim insaAllah yavrularimiza... herseyin basi saglik.. bizlere ve sevdiklerimizede rabbim saglik sihhat versin..
amin..
Yüzümde bişey görüp aynaya bakmak için yaklaşırken doiinnnggg diye göbeğimi aynaya çarpıyorum artık.. Bilmem anlatabildim mi
Çok sağol canım Allah yardımcımız olsunAvrenim PembeHelvam kızlar çok geçmiş olsun inşallah hepimizin bebişleri vakitlice gelir. Bu yolun güzelliğinin cilveleri de erken doğum riski galiba. Zor bi süreç rabbim herkese kolaylık versin.
kızlaar selam bende bugun hastaneye gittim. bu haftamada kadar hep bayan doktora gıdıyordum. bıtanede erkek dr var ama hem askerıyeden esımın cevresı hem hastanedekı kadınlar hem dısardan tanıstıgım arkadaslar en basından beri erkek doktoru onerıyolar. bugun uyusmazlık ıgnesı vurulmam gerektı. ve kendı bayan doktorum yoktu. bende erkege gittim. vardır işte herseyde bır hayır erkek doktor daha ılgılı geldı nedense banayanı dusunun ısmımı aklında tutabıldı bıkerede. bu hafataya kadar o bayan doktor daha hala karnıma baktıgında aaaaa ıkızmı diye tepkı verıyodu. dusunun alakasızlıgı. sımdı ben doktoru sızce degişeyımmı bıraz utangac tıpım ama adam ısınde cok ıyıymıs.... ayrıyetten tosunlarım 9 gunde 1160 gram olmuslar. 28+2 yız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?