2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Citayi daima yüksek tutup dua edelim biz :)
Mevlam neylerse güzel eyler canim..
Tedbir bizden.. takdir Allahin..
yar ve yardimcimiz olsun mevlam..
Amin canımm.. şubatın 15’i hedef bizde.. doktorum o hafta alırız bebekleri dedi.. 36.haftayı doldurmuş oluyorum o tarihte inşallah :) hayırlı sağlıklı şekilde gelsinler zamanında inşallah :) Aralık ayına girdik bile.. Zaman git gide azalıyor heyecan artıyor :)))

Haftası benden ileri olan hanımlar göbekler ne alemde benim son iki haftada baya büyüdü

Yüzümde bişey görüp aynaya bakmak için yaklaşırken doiinnnggg diye göbeğimi aynaya çarpıyorum artık.. Bilmem anlatabildim mi

Canim hayirli uğurlu olsun insallah. Allah bi omur agiz tadı versin. Dugune kadar yat dinlen lutfen. Dikkat wt yorma kendini...

kızlaar selam bende bugun hastaneye gittim. bu haftamada kadar hep bayan doktora gıdıyordum. bıtanede erkek dr var ama hem askerıyeden esımın cevresı hem hastanedekı kadınlar hem dısardan tanıstıgım arkadaslar en basından beri erkek doktoru onerıyolar. bugun uyusmazlık ıgnesı vurulmam gerektı. ve kendı bayan doktorum yoktu. bende erkege gittim. vardır işte herseyde bır hayır erkek doktor daha ılgılı geldı nedense bana yanı dusunun ısmımı aklında tutabıldı bıkerede. bu hafataya kadar o bayan doktor daha hala karnıma baktıgında aaaaa ıkızmı diye tepkı verıyodu. dusunun alakasızlıgı. sımdı ben doktoru sızce degişeyımmı bıraz utangac tıpım ama adam ısınde cok ıyıymıs.... ayrıyetten tosunlarım 9 gunde 1160 gram olmuslar. 28+2 yız.

Biz 12+2 olduk ama benim göbeğim aynı büyümedi dün beri sol kasığım ağrıyor normalmi

Yüzümde bişey görüp aynaya bakmak için yaklaşırken doiinnnggg diye göbeğimi aynaya çarpıyorum artık.. Bilmem anlatabildim mi[/QUOTE] jeliboni

Normal gebelige göre cok daha büyükmü olacak bizim göbegimiz

Yüzümde bişey görüp aynaya bakmak için yaklaşırken doiinnnggg diye göbeğimi aynaya çarpıyorum artık.. Bilmem anlatabildim mi
jeliboni

Normal gebelige göre cok daha büyükmü olacak bizim göbegimiz [/QUOTE]

E doğal olarak içerde iki bebek olduğu için karnımız daha büyük oluyor.. sağlıklı olsunlar da göbek möbek önemli değil :)

KIzlar yaaaa doktorum hastaneden ayrılmııışşş
Bu haftaya kadar beraber geldik tüm sürecimi biliyor her istediğimde ulaşabiliyordum ogffffff

Yarı yolda açıkta kaldım resmen

Şimdi beni uzman doktora aktarmışlar, ee benim perinatolog takibinde olmam gerekiyor ama

Hain doktor yaktı beni

jeliboni cwnım 22 Aralık'ta detaylı ultrason için randevu almıştım bende. Şehir dışından gelecektim. Az önce arandım doktor ayrıldı diye.. Sertaç beyi söylediler bende eşimle konuşayım dönerim size dedim. Belki çağrı bey başka bi kurumla anlaşmıştır oraya gideriz düye düşündüm. Sertaç bey nasıl acaba?

elif ece 007 öncelikle başın sağ olsun canım. Bazen zorluklarla imtihan ediliyoruz. Ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Arkadaşlarım komşularım tek tek hamile kalmışlardı, boynum büküktü, yanıyordum.. ama İnan tütmüyordum. İnanıyodum nasipse bi gün olacaktı olmayacaktıysa da biliyodum ki olmaması gerektiği içindi. Böyle inanmıştım yürekten. Şimdi sana verilen iki emanet senden alındı. Veren de o, alan da o. Hikmetinden sual olmaz elbet. Rabbim inşallah bu acının karşılığını her iki cihanda kat kat önüne koyar. Elbet üzüleceksin, ağlayacaksın, canın yanacak. Ama ona sığınmaktan başka çaremiz Yok.

Canım esin birsey demezse değiştir bence.doktor bu niye utanacaksin ki. Allah korusun bizim doktor gitse bende bi tane erkek doktor var detayliyi ceken ona giderim tabiki bizim babacik izin verirse....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…