Dmrz canım valla sapancaya gelmeyi çok isterim inşallah evlatlarımızla birlikte nasip olur, gözüm şu nc sapanca otelde :)
Hemşire taşınıyor diyince bak ne anlatıcam
Bi ay önce hastanede kontrol için sıramı beklerken eşim eğilip kulağıma dedi ki, şu karşıda oturanlar bizim apartmanda oturuyolar dedi.. ben hiç görmemiştim emin misin filan dedim. Evet dedi, neyse orda laf attık karı koca sıra bekliyorlardı onlar da, sonra şaşırdık güldük hakkaten aynı sitede oturduğumuza ve sitede karşılaşmayıp alakasız yere hastanede karşılaşmamıza ( bu arada hastane ve evimiz kilometrelerce uzak birbirine )
Sonra öğrendim ki kadın o hastanede hemşireymiş, doğum zamanı yardımcı olurum ben sana dedi :)) böylece muhabbet gelişti akşamları oturmaya gidip geliyoruz yemekler çaylar :)) o da hamileydi doğumunu yaptı, sıra bende inşallah :)
4 yıldır oturduğum binada bi kere birbirimizi görmeyip de ikimiz de hamile ve aynı doktoru beklerken tanıştık :))
basbelasiyim canımmm hadi al gel bebişini inşallah, onun rahme gönderildiği anı görmek, o an dua etmek öyle ulvi bi duygu ki.. evladın sana sımsıkı tutunsun inşallah :)