2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Cok sükür canim benim.. kac kilo olmuslar? Söyledimi doktorun..

Amiinnn güzel dualarina.. suan sirami bekliyorum..

Kızlar sizinde hala çok uykunuz oluyormu?Ben 27.haftaya girdim sayılır ama hala daha uykuya doyamıyorum

Cok yoruluyorsan.. veya geceleri uykusuz kaliyorsan normal canim..
Onun disinda demir eksikligide cok uyku yapio.. kanina baktirdin mi hic son dönemlerde?

Son düzenleme:
Kızlar bu arada sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??
Ben yaşamıştım bilekliğin çok faydasını gördüm yalnız ben yaz aylarında takmıştım çok terletmişti beni

Bugün kontrolüm vardı,herşey iyi görünüyor dedi doktorumuz,4 hafta sonra hastaneye yarışımı yapıp kalan günleri hastanede bekleyeceğimizi söyledi,tabi öncesinde bir sorun çıkmazsa,hepimizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar

Dua arkadaşım zor oldu ama bu haftalara geldin. Allah oğullarını sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin . Hastanede gözetim altında olman daha iyi olur. 36 dan önce doğurmak yok

Bulandım hafifledi çok şükür. Belim sırtım çok ağrıyor. Umarim kasılma habercisi degildir.
2 haftadır da görmedim tosbaları. Iyilerdir ins
Suanda belin bile yer aciyo tosbislere.. kemikler hafif ayrilio oda agri yapar.. ama cok fazla ayakta kalma olurmu.. bak ikiz gebelik pete hafife alincan durum degilmis... Allah korusun hepimizi.

Ederim tabi canım inşallh geç kalmadım dua için,bu Arada ben de doktordaydım bugün

Iyi haberlerle gelmene sevindim canim.. 34. haftada demek yatisin yapilcak..36. haftadami almayi düsünüyor doktorun? Ben henüz sormadim bisey.. oda demedi.. suanda hedef hayirlisiyla en aaaz 36+ ... insaAllah o günleri saglikla görürüm..
serviksi ölctüler mi sende?

Canım ya ne guzel azaldi günlerin ne kadar heyecanlisindir. Insllh 36+ goruruz hep.birlikte.

Suanda belin bile yer aciyo tosbislere.. kemikler hafif ayrilio oda agri yapar.. ama cok fazla ayakta kalma olurmu.. bak ikiz gebelik pete hafife alincan durum degilmis... Allah korusun hepimizi.

Transferden beri raporluyum. Annem yanımda. Hic bir iş yaptığım yok. Sanki 8 saat derse girmişim bir nöbet tutmuşum gibi agriyor

Transferden beri raporluyum. Annem yanımda. Hic bir iş yaptığım yok. Sanki 8 saat derse girmişim bir nöbet tutmuşum gibi agriyor
O Zaman cok yatiyorsun :) oda belini agritir.. yani daha cok hareketsizlik.. benimde suan etlerim aciyo sürekli ytmaktan.. cünkü vücudum aliskin diil.. normalde cok aktifim yürüyüstür vs. ..
Tüm kemiklerim etlerim agriyo... napalim saglik olsun.. Allah baska dert vermesin.. yeterki saglikla gelsinler... yatmaya raziyim..

Sağlıkla gelsinler de razıyız her şeye. Biraz dolaşsam tansiyonun düşüyor karnım ağrıyor enerjim çekiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…