- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.261
Ay evet o daha süper olurdu herkesin elinde ikiz arabasıAhahah anca öyle rahatlarız yapcak bişey yok :))
Valla hamileyken buluşmak da güzel olurdu ama efsane olan var ya ikizlerle bi buluşma yapsak düşünün artık cümbüş curcunayı
Eee olsun arabayla gidin sizde avm ye :) kebapçıyaBenim varda yürümeye eriniyor biri. Nereye giderse arabayla. Yengemde yeni hamile onunda çocuklar var .yine yalnızım
Ben hep diyorum halada geçerli istanbul, Almanya, ankaranın ortası Sakarya Allah nasip ederde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak seneye temmuz-ağustosta Sapanca’ya mangala davetlimsiniz inşallah :)Ahahah anca öyle rahatlarız yapcak bişey yok :))
Valla hamileyken buluşmak da güzel olurdu ama efsane olan var ya ikizlerle bi buluşma yapsak düşünün artık cümbüş curcunayı
Allah yardımcın olsun canım şakın ol korkma çok kolay ve çok heyecanlı duygusal bi işlem bebeğinin rahmine yerleştiğini izlemekKizlar bugun transferim var bana dua edermisiniz :)
Amin insallah canim cift transfer olacak belki bende bu topige gelirim :))Allah yardımcın olsun canım şakın ol korkma çok kolay ve çok heyecanlı duygusal bi işlem bebeğinin rahmine yerleştiğini izlemek
Dualarım seninle inşallah tutunur sağlıkla annesineayy çok duygulandım bak şimdi
Amin saol cnaimDmrz canım valla sapancaya gelmeyi çok isterim inşallah evlatlarımızla birlikte nasip olur, gözüm şu nc sapanca otelde :)
Hemşire taşınıyor diyince bak ne anlatıcam
Bi ay önce hastanede kontrol için sıramı beklerken eşim eğilip kulağıma dedi ki, şu karşıda oturanlar bizim apartmanda oturuyolar dedi.. ben hiç görmemiştim emin misin filan dedim. Evet dedi, neyse orda laf attık karı koca sıra bekliyorlardı onlar da, sonra şaşırdık güldük hakkaten aynı sitede oturduğumuza ve sitede karşılaşmayıp alakasız yere hastanede karşılaşmamıza ( bu arada hastane ve evimiz kilometrelerce uzak birbirine )
Sonra öğrendim ki kadın o hastanede hemşireymiş, doğum zamanı yardımcı olurum ben sana dedi :)) böylece muhabbet gelişti akşamları oturmaya gidip geliyoruz yemekler çaylar :)) o da hamileydi doğumunu yaptı, sıra bende inşallah :)
4 yıldır oturduğum binada bi kere birbirimizi görmeyip de ikimiz de hamile ve aynı doktoru beklerken tanıştık :))
basbelasiyim canımmm hadi al gel bebişini inşallah, onun rahme gönderildiği anı görmek, o an dua etmek öyle ulvi bi duygu ki.. evladın sana sımsıkı tutunsun inşallah :)
KIZLAR BUGÜNDE BENIM KONTROLÜM VAR.. NOLUR DUA EDIN SERVIKS UZAMIS STABIL OLSUN INSALLAH.. insaAllah güzel saglikli haberler alirim...
Sagol canim benim.Allah razi olsun soylediklerin için.şimdi ailem yanim da cok kotu degilim ama yanliz kalinca nasil hissedrm bilmiyorum.Rabbim bu durumu yasayan herkese yardim etsin.bitane oglum var ona hayirli uzun ömürler versin inşallah.herkese cok tesekkr ederim.yanliz göğüslerim doldu süt geliyo napcam bilmiyorumelif ece 007
O kadar merak etmisim ki seni... kac kere etiketledim hep dua ettim insallah iyi haberler aliriz senden diye :-(
Acini cok iYi hissedebiliyorum... bende koskocaman bi bebegi verdim topraga... son nefesini koynumda verdi yavrum.. :-( herkesin acisi kendine agirdir... seni suan hic bisey teselli edemez.. Rabbinden gayri... ONA cok cok siginacaksin... merhem ONDA.. baska hic bisey acini dindiremez... Zor bir sürec seni beklesede.. unutma rabbinin sevdigi kullarindansin! Cünkü sana sefaat edicek iki melek verdi... herkese nasib olmaz.. bunu belki suanda öyle idrak edemiyorsun..haliyle acin taze..
Ama zamanla anlayacaksin...
RABBIM SENI TERK ETMEDI...
DARILMADIDA..
sadece sabirli olup ONA gelmeni istiyor..
Care ONDA.. merhem ONDA.. ferahlik ONDA...
Basin sagolsun...
Sagol canim benim.Allah razi olsun soylediklerin için.şimdi ailem yanim da cok kotu degilim ama yanliz kalinca nasil hissedrm bilmiyorum.Rabbim bu durumu yasayan herkese yardim etsin.bitane oglum var ona hayirli uzun ömürler versin inşallah.herkese cok tesekkr ederim.yanliz göğüslerim doldu süt geliyo napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?