2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ahahah anca öyle rahatlarız yapcak bişey yok :))

Valla hamileyken buluşmak da güzel olurdu ama efsane olan var ya ikizlerle bi buluşma yapsak düşünün artık cümbüş curcunayı
Ben hep diyorum halada geçerli istanbul, Almanya, ankaranın ortası Sakarya Allah nasip ederde bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırsak seneye temmuz-ağustosta Sapanca’ya mangala davetlimsiniz inşallah :)

Ay kızlar ben gerçekten şanslı hatunum haa karşı dairem boştu tutulmuş ev sahibinden öğrendiğim sağlık ocağında hemşireymiş tutan kişi şimdi dua ediyorum inşallah bizim sağlık ocağındakilerdendir inşallah iyi biridir diye

Bu arada günaydın demeyi unuttum ben şimdi duşumu alıp çıkıyorum akşama kınamız var kuaför işlerimi erken erken bitireyim gelip dinleyebileyim kınadan önce öpüyorum hepinizi

Am
Amin insallah canim cift transfer olacak belki bende bu topige gelirim :))

Dmrz canım valla sapancaya gelmeyi çok isterim inşallah evlatlarımızla birlikte nasip olur, gözüm şu nc sapanca otelde :)
Hemşire taşınıyor diyince bak ne anlatıcam
Bi ay önce hastanede kontrol için sıramı beklerken eşim eğilip kulağıma dedi ki, şu karşıda oturanlar bizim apartmanda oturuyolar dedi.. ben hiç görmemiştim emin misin filan dedim. Evet dedi, neyse orda laf attık karı koca sıra bekliyorlardı onlar da, sonra şaşırdık güldük hakkaten aynı sitede oturduğumuza ve sitede karşılaşmayıp alakasız yere hastanede karşılaşmamıza ( bu arada hastane ve evimiz kilometrelerce uzak birbirine )
Sonra öğrendim ki kadın o hastanede hemşireymiş, doğum zamanı yardımcı olurum ben sana dedi :)) böylece muhabbet gelişti akşamları oturmaya gidip geliyoruz yemekler çaylar :)) o da hamileydi doğumunu yaptı, sıra bende inşallah :)
4 yıldır oturduğum binada bi kere birbirimizi görmeyip de ikimiz de hamile ve aynı doktoru beklerken tanıştık :))

basbelasiyim canımmm hadi al gel bebişini inşallah, onun rahme gönderildiği anı görmek, o an dua etmek öyle ulvi bi duygu ki.. evladın sana sımsıkı tutunsun inşallah :)

Amin saol cnaim

jeliboni & Dmrz valla kizlar harikasiniz yani.. bulusmaya hayir demem.. biliyorsunuz ki senede en az 1 kere geliyorum vatanima.. tabi bi durum Allah nasip ederse seneye 3 bebeyle nasil olur bilmem ama takilirim size yani
jeliboni ankarayida pek bi severim.. en son 8 yil önce gitmistim is seyehatine.. ve o zaman tam nisan hazirligim vardi.. valla gitmisken samannpazarina git dediler.. o nasil dehset bi yer.. tüm kiyafetlerimi ayakkabimi vs ordan almistim.. tepeye ciktikca fiyatlar düsüyordu.. unutamadigim yerlerden biri esim
Eskisehirli.. hizli trenle cok niyetlenmistik ankaraya ama hic nasip olmadi.. kim bilir belki seneye insallah

C Camgulu canim dün kontrolün nasil gecti? Napiodu pasaciklar?

Keyifleri yerindeymiş beylerin :) hersey yolunda cok sukur
Tedbir amaclu kan ve idrar tahlili istedi onlarda temiz cikti sukur
Ama belim cok ağrıyor bol bol yatıyorum.

PembeHelvam senin guzel haberlerini bekliyoruz insallah. Prensesler de sen de iyi olun.

Sagol canim benim.Allah razi olsun soylediklerin için.şimdi ailem yanim da cok kotu degilim ama yanliz kalinca nasil hissedrm bilmiyorum.Rabbim bu durumu yasayan herkese yardim etsin.bitane oglum var ona hayirli uzun ömürler versin inşallah.herkese cok tesekkr ederim.yanliz göğüslerim doldu süt geliyo napcam bilmiyorum

Kızlar sizinde hala çok uykunuz oluyormu?Ben 27.haftaya girdim sayılır ama hala daha uykuya doyamıyorum

Canim sana ilac vermediler mi? Sütün kesilmesi icin? Hemen doktoruna söyle.. eczaneye git.. bi kere icince kesiliyo hemen..özel bi ilac ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…