• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

elif ece 007 elif ece 007
O kadar merak etmisim ki seni... kac kere etiketledim hep dua ettim insallah iyi haberler aliriz senden diye :-(
Acini cok iYi hissedebiliyorum... bende koskocaman bi bebegi verdim topraga... son nefesini koynumda verdi yavrum.. :-( herkesin acisi kendine agirdir... seni suan hic bisey teselli edemez.. Rabbinden gayri... ONA cok cok siginacaksin... merhem ONDA.. baska hic bisey acini dindiremez... Zor bir sürec seni beklesede.. unutma rabbinin sevdigi kullarindansin! Cünkü sana sefaat edicek iki melek verdi... herkese nasib olmaz.. bunu belki suanda öyle idrak edemiyorsun..haliyle acin taze..
Ama zamanla anlayacaksin...
RABBIM SENI TERK ETMEDI...
DARILMADIDA..
sadece sabirli olup ONA gelmeni istiyor..
Care ONDA.. merhem ONDA.. ferahlik ONDA...

Basin sagolsun...

Kızlar bu arada sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor :KK43:
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi :KK43: bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??
Canim benimde karpal tünel sendromum var.. ikiz gebelikte cok daha sIk görülüyormus.. ben o bileklikle rahat edemem diye almadim.. sabit
Pozisyonda kalmasini saglio.. denemelisincanim.. ben geceleri hep bu yüzden uyaniyorum.. bazen sanki elim kopmus gibi hissedip sokla bi uyaniyorum :KK57:

Maalesef doguma kadar yapilcak fazla bisey yok.. :(

Canim benimde karpal tünel sendromum var.. ikiz gebelikte cok daha sIk görülüyormus.. ben o bileklikle rahat edemem diye almadim.. sabit
Pozisyonda kalmasini saglio.. denemelisincanim.. ben geceleri hep bu yüzden uyaniyorum.. bazen sanki elim kopmus gibi hissedip sokla bi uyaniyorum :KK57:

Maalesef doguma kadar yapilcak fazla bisey yok.. :KK43:
Ayy kızlar bugün öğlenden buyana sağ elim hem şiş hem uyuşuk gibi ayy çook ağrıyor yaa bilekliğim vardı şimdi eve geldim taktım hemen inşallah iyi gelir çok ağrıyor sağ elim olmasaydı iyiydi :(

Ayy kızlar bugün öğlenden buyana sağ elim hem şiş hem uyuşuk gibi ayy çook ağrıyor yaa bilekliğim vardı şimdi eve geldim taktım hemen inşallah iyi gelir çok ağrıyor sağ elim olmasaydı iyiydi :KK43:

Cok fazla yüklendiysen yorulduysan bugün canim illa bi yerden patlaklik veriyo.. dinlen güzelce.. gecer insaAllah..

Merhaba bende birşey sormak istiyorum . Benim yumurtlamam adetime 2 gün kala oldu yanı 12 kasımda ve ben 24 kasımda gebe olduğunu öğrendim beta hcg 54 çıktı ve bugün tekrar kan verdim 480 küsür çıktı yani 4 gün sonra . Arkadasım ikiz olabilir dedi sizce olabilir mi

Merhaba bende birşey sormak istiyorum . Benim yumurtlamam adetime 2 gün kala oldu yanı 12 kasımda ve ben 24 kasımda gebe olduğunu öğrendim beta hcg 54 çıktı ve bugün tekrar kan verdim 480 küsür çıktı yani 4 gün sonra . Arkadasım ikiz olabilir dedi sizce olabilir mi

Canim maalesef degerle ikiz olup olmadigi
Tam anlamiyla anlasilmiyo.. kimi kadin beta hcg hormonunu kat kat salgiliyo.. genelde iki katindan fazla artis olunca ikiz deniliyo
Ama sen yinede kese gününü bekle..hayirli olsun..

Canim maalesef degerle ikiz olup olmadigi
Tam anlamiyla anlasilmiyo.. kimi kadin beta hcg hormonunu kat kat salgiliyo.. genelde iki katindan fazla artis olunca ikiz deniliyo
Ama sen yinede kese gününü bekle..hayirli olsun..[/QUOTE
Teşekkür ederim kesinlikle hayırlısı olsun tek çift hepsi Allah’ıma emanetler . Yani bu değer normal ozaman dimi çok artış yok

Cok fazla yüklendiysen yorulduysan bugün canim illa bi yerden patlaklik veriyo.. dinlen güzelce.. gecer insaAllah..
Sızlamasından salya sümük ağlıyorum şuan :( bugün yeğenler bendeydi yemekleri yap et mutfaktaydım hep akşam yemeğinden sonra gittiler bende güne gidip geldim bide akşam 8,5dan sonra şuan elim, sırtım, burktuğum ayağım ve sol kaburgam ağrıyor :( offff

Sızlamasından salya sümük ağlıyorum şuan :KK43: bugün yeğenler bendeydi yemekleri yap et mutfaktaydım hep akşam yemeğinden sonra gittiler bende güne gidip geldim bide akşam 8,5dan sonra şuan elim, sırtım, burktuğum ayağım ve sol kaburgam ağrıyor :KK43: offff
Bacim bana bunlari anlatma... tansionum firliyo :sinirli: sen cok yoruyorsun kendini yaaaa..
Bi otur otur.. birak onlar sana hizmetlensin.. hey Allaaaammmmm..

Bendede başladı canım magnezyum içtiğim zaman çok rahatım ama içmeyince kötü.siz kullanıyormusunuz

Bacim bana bunlari anlatma... tansionum firliyo :sinirli: sen cok yoruyorsun kendini yaaaa..
Bi otur otur.. birak onlar sana hizmetlensin.. hey Allaaaammmmm..
Yaa nırmalde görümcemlerde iş falan yapmıyorum en fazla 3 yaşındaki bıdıkla oturup puzzle yapıyorum ama bugün hem bendeydik hemde görümcem yoktu ee yeğende de biri 3, diğeri 7aylık iki bebe zaten beceriksiz :) ondan ben yaptım öff bide özlemişim yemek yapmayı ;) heleki onlar bayıla bayıla yiyince daha bi hoşuma gidiyo :)

Canım bugün alıcam bilekliği, gece boyu yine sağ parmaklarım sürekli uyuştu.. gece uykudan uyuşmayla uyanıyorum sürekli.. doğuma kadar çekicez yani.. hadi hayırlısı

Yaa nırmalde görümcemlerde iş falan yapmıyorum en fazla 3 yaşındaki bıdıkla oturup puzzle yapıyorum ama bugün hem bendeydik hemde görümcem yoktu ee yeğende de biri 3, diğeri 7aylık iki bebe zaten beceriksiz :) ondan ben yaptım öff bide özlemişim yemek yapmayı :KK66: heleki onlar bayıla bayıla yiyince daha bi hoşuma gidiyo :)

Bizde gelelim
Madem yemege :-) zaten kilolar aldi basini gidiyo.. batti balik yan gider :-) gerci ben baliklik durumundan cikali coktan oldu.. su aygirligi ile yola devam :-)

Back