- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.241
AyyyBizde gelelim
Madem yemegezaten kilolar aldi basini gidiyo.. batti balik yan gider gerci ben baliklik durumundan cikali coktan oldu.. su aygirligi ile yola devam
Benimde gündüz hiç birşey yok arada uyuşukluk oluyor.akşamları tam dalmaya başladığım zaman oluyor.ilk gün magnezyum etki etmedi sonra ediyor düzenli kullanıncaKullaniyorum canim.. ama onun bi faydasi yok maalesef.. benimde daha cok gece oluyo..‘gündüz biseylerle mesgul olunca hissedilmiyo haliyle..
napalim dayanicaz.. yeterki bebislerimiz iyi olsun..
Ayyyjeliboni yide al gel ne güzel olur ama şu hafta sonu düğünü geçireyim Çarşamba gün yemekleri, mezeleri, tatlıları yapmaya başlayayım hafta sonu gelin homini gırtlak yiyelim dinlenip dinlenip
jeliboni canım al mutlaka bilekliği ben dün gece taktım ağlaya ağlaya uyudum sabaha biraz hafiflemişti benim romatait artiritm olduğu için daha ağır yaşıyorum sanırım bide fazla yorma elini çok birşey yapmamaya çalış
Yaaa o gün olayını sorma benim bir tane günüm var arkadaşlarla onuda kafede yapıyoruz akşamları, bende görümceme diyorum şu akraba gününü başlatsanız artıkta bende gelsem bikere börekler poğaçalar salatalar tatlılar yesem dursamAyy bana yeter ki yemek olsun atlar gelirm :)) özellikle hamileliğin 4.ayından beri birileri gün filan yapsa da homili gırtlak yesem diyorumama bugüne kadar hiç öyle gün mün olayına girmedim hiç yok etrafımda.. Reklamlarda gördüğüm sofralara filan özeniyorum olsa da yesek diye
Doğuma giderken tartıya çıkmaya yüzüm olmayacak bu gidişle :)
Canım evet uyuşma fena özellikle geceleri.. Aslında bu ara çok fazla bilgisayarla uğraşıyorum. Doktora ödevlerimi yetiştirmeye çalışıyorum gecegündüz makale yazıyorum ellerim hep laptopun üzerinde.. Belki o yüzden de artmış olablir uyuşukluklar.. şu haftayı bitireyim daha rahat olacak umarım, yani en azından final projelerine kadar rahatlamış olurum..
Ahahhaha aynı şehirde olsak hamileler günü yapardıkYaaa o gün olayını sorma benim bir tane günüm var arkadaşlarla onuda kafede yapıyoruz akşamları, bende görümceme diyorum şu akraba gününü başlatsanız artıkta bende gelsem bikere börekler poğaçalar salatalar tatlılar yesem dursamo günde yapılanın lezzeti evde olmuyor sanki ya başkası yapınca lezzetli oluyo ama şuan canım felaket patates salatası çekti ağZım sulandı kalkıp patates koyayım ocağa bari
Perinatolog takibindeyim 2 haftada bir kontrole gidiyorum, ikili üçlü dörtlü tüm testlerin yerine sadece Nifty test yaptırdım 11. Haftamda. Kesinlikle tavsiye ederim en güvenilir testlerden biri. Örneğin bebeklerimden birinin göbek kordonunda beslenme kanallarından biri eksik. Yani tek umblikal arter var. Eğer zamanında Nifty test yaptırmamış olsaydım doktorum amniyosentez yapacaktı, ama Nifty test sayesinde amniyosentezden kurtuldum çok şükür. Güvenilirliği %99.8Herkese Merhaba!
Kızlar siz ikili test yaptırdınız mı?ya da bu konu ile ilgili neler yaptırdınız?bir de dr perinatolog mu normal mi?
Benim sadece ense kalınlıklarina bakıldı normal doktor baktı kan tahlili doğru sonuç vermiyomus çoğul gebelikler deHerkese Merhaba!
Kızlar siz ikili test yaptırdınız mı?ya da bu konu ile ilgili neler yaptırdınız?bir de dr perinatolog mu normal mi?
Hayırlı kandiller :)
Ahahhaha aynı şehirde olsak hamileler günü yapardıkpaso ye iç yat, yuvarlana yuvarlana dönerdik evlerimize
Yaa aynı şehir yetmez komşu olmamız lazımdı
ETrafımda bi tane hamile arkadaşım yok yaaa ne olurdu ankarada yaşıyor olaaydınız.. işe de gitmiyorum artık zaten akşama kadar evdeyim, sürekli yiyecek bişeyler yapacak işler bulup duruyorum kendime.. en azından birlikte vakit geçirirdik kiloları üçe beşe katlardık fena mı olurdu yani
Ayy sen çok yaşa yaa ye iç yat günü offf çok güzel olurdu yaa bu arada ben şimdi dr dan geldim ayak bileğim iyileşmeyince ortapediciye gideyim dedim ya çatlak yada bağ kopması var dedi jel verdi geçmezse haftaya mr çektir dedi bileğimi sordum hamilelikte oluyor maalesef bilekliğini kullanmaya devam et dedi, mutfakta olmadığım sürece hiç çıkarmıyorum zaten
Benimde hiç Yok çevremde hamile ne güzel olurdu gerçekten bir arada olsaydık :) düşünsene topluca avm ye gittiğimizi herkes bize bakardı :))ETrafımda bi tane hamile arkadaşım yok yaaa ne olurdu ankarada yaşıyor olaaydınız.. işe de gitmiyorum artık zaten akşama kadar evdeyim, sürekli yiyecek bişeyler yapacak işler bulup duruyorum kendime.. en azından birlikte vakit geçirirdik kiloları üçe beşe katlardık fena mı olurdu yani
Ayy canım sıcağıyla anlamamışsındır dedik sana ama dnletemedik, hala millete hizmet düğün dernek modundasın
İnşallah sürdüğün jel bir an önce işe yarar canım, tekrar çok çok geçmiş olsun
Aynen canım bi kaç kişi daha olsaydı buluşurduk ne güzel olurduETrafımda bi tane hamile arkadaşım yok yaaa ne olurdu ankarada yaşıyor olaaydınız.. işe de gitmiyorum artık zaten akşama kadar evdeyim, sürekli yiyecek bişeyler yapacak işler bulup duruyorum kendime.. en azından birlikte vakit geçirirdik kiloları üçe beşe katlardık fena mı olurdu yani
Ayy canım sıcağıyla anlamamışsındır dedik sana ama dnletemedik, hala millete hizmet düğün dernek modundasın
İnşallah sürdüğün jel bir an önce işe yarar canım, tekrar çok çok geçmiş olsun
Benim varda yürümeye eriniyor biri. Nereye giderse arabayla. Yengemde yeni hamile onunda çocuklar var .yine yalnızımBenimde hiç Yok çevremde hamile ne güzel olurdu gerçekten bir arada olsaydık :) düşünsene topluca avm ye gittiğimizi herkes bize bakardı :))
Ayyy gelin bi dövün beni rahatlayın siz pembeyledüğün geçsin valla sakin yaşıcam gerçi gelmek isteyenler var bu sıra onlarada hafta sonu düğünümüz var onu geçireyim sonra beklerim diyorum
Ahahah anca öyle rahatlarız yapcak bişey yok :))Benimde hiç Yok çevremde hamile ne güzel olurdu gerçekten bir arada olsaydık :) düşünsene topluca avm ye gittiğimizi herkes bize bakardı :))
Ayyy gelin bi dövün beni rahatlayın siz pembeyledüğün geçsin valla sakin yaşıcam gerçi gelmek isteyenler var bu sıra onlarada hafta sonu düğünümüz var onu geçireyim sonra beklerim diyorum
Valla hamileyken buluşmak da güzel olurdu ama efsane olan var ya ikizlerle bi buluşma yapsak düşünün artık cümbüş curcunayıAynen canım bi kaç kişi daha olsaydı buluşurduk ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?