• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

:KK70::KK70::KK70::KK70: Ayy sesli kahkaha attım resmen yaaa :KK70:valla ben şuan bile hamile yastığımla oturuyorum belime doladım ohh
Ohh ne güzel valla :))
Bi ben rahat edemedim o yastıkla, kullanmayı mı beceremedim acaba :D

:KK70: İyiymiş sizin kocalar yaa :KK70::KK70: benimki hiç denemedi bile allahtan denememiş ozaman :KK70: kurtaramıcakmışım meğerse yastığı
Gece yatarken yastık önce bende oluyor, bi şekilde uykuya dalıyorum. Gece lavaboya kalktığımda bi bakıyorum yastık benden gitmiş kocam sarılmış koca yastığa yatıyor :D Yakında ikisini birden yataktan kovcam o olcak :D :D

Hanimlar ikiz bebeklerim olmasini cok istiyodum ama yazdiklarinizi okuyunca gözüm korktu valla:eek: benimde 14 gün once tüpbebek 2embriyo transferim oldu. Degerlerim hizli katlaninca bugun doktor vajinal ultrasonla bakti 2kese gördü:21: ama henuz keseler cok minik ve icinde bebekte kalp atisida görünmuyor. Doktor ikiside devam edebilir yada biri kaybolabilir dedi.Bu ikiz gebeligi cokmu zor:KK17:

Hanimlar ikiz bebeklerim olmasini cok istiyodum ama yazdiklarinizi okuyunca gözüm korktu valla:eek: benimde 14 gün once tüpbebek 2embriyo transferim oldu. Degerlerim hizli katlaninca bugun doktor vajinal ultrasonla bakti 2kese gördü:21: ama henuz keseler cok minik ve icinde bebekte kalp atisida görünmuyor. Doktor ikiside devam edebilir yada biri kaybolabilir dedi.Bu ikiz gebeligi cokmu zor:KK17:
Her gebelik zordur mutlaka ama ikiz olması iki kat dikkat gerektiriyor ama güzel ayrıcalıklı bir duygu :) hayırlısi olsun sizin içinde

Kızlar mustela çatlak önleyici krem yada yağını kullanan varmı birde kullanan varsa ne kadara kaç ml aldınız.internette 60-65 arası fiyatı 150 ml eczaneden sordum 150 ml 110 lira civarında neredeyse yarı yarıya fark var kullananlar varsa sizezahmet birde internetten şipariş sahte ürün gelir diye cesaret edemiyorum.

Canım daha çok küçükler zaten kese zar zor gözküyor zaten. Rabbim gönlündekini hayırlı eylesin.

Çok acıktım uykudan uyandım şuan süt ve kurabiye yiyorum :kk77: :olamaz: 25.hafta çok açıldı iştahım şu mide yanmamda olmasa aralıksız yerim herhalde :KK70: ne yersem yiyeyim o mide yanıyor ya hiç birşey yiyesim gelmiyor ama bu saatte kurabiyeleri götürüyorum :KK70:

Çok acıktım uykudan uyandım şuan süt ve kurabiye yiyorum :kk77: :olamaz: 25.hafta çok açıldı iştahım şu mide yanmamda olmasa aralıksız yerim herhalde :KK70: ne yersem yiyeyim o mide yanıyor ya hiç birşey yiyesim gelmiyor ama bu saatte kurabiyeleri götürüyorum :KK70:
Ohhh yarasın şifa olsun :))
Benim de mide yanmam 15.haftada bi bsşladı sağolsun hala devam ediyor.. Ama süt iyi gelir yanmaya, kurabiyedeki yağ da rahatsız etmeyecek bi yağsa bişey olmaz canım:)

Geleceksin biliyorum Geleceksin biliyorum canım ben mustela kullandım sma hiç satın almadım o yüzden bilemiyorum.. Kadın doğumcu arkadaşım kendisine firmadan getirilip bırakılan mustela kremleri vermişti bu zamana kadar onları kullandım.. şimdi coresatin kullanıyorum

Kızlar bu arada sağ parmaklarım sürekli uyuşuyor :(
Şu karpal tünel sendromu dedikleri şeymiş doktorum öyle dedi :( bunun için bileklik alıp kullanıcam. Var mı aranızda yaşayan kullanan??

Malesef bebeklerimi kaybettim.nerdeyse 5.aylarında..hemde 1gun araliklarla normal dogum yaparak.okadar zor okadar aciki Rabbim kimseye yasatmasin.sizler ins sagsalim alin kucaginiza.sanci cekerken gitsinler artik istedim ama yavas yavas kendime gelince çok üzülüyorum:KK42:

Malesef bebeklerimi kaybettim.nerdeyse 5.aylarında..hemde 1gun araliklarla normal dogum yaparak.okadar zor okadar aciki Rabbim kimseye yasatmasin.sizler ins sagsalim alin kucaginiza.sanci cekerken gitsinler artik istedim ama yavas yavas kendime gelince çok üzülüyorum:KK42:

Canim basin sagolsun... cok.gecmis olsun. Rabbum bu daha boyle acilar yasatmasin...

Kızlar mustela çatlak önleyici krem yada yağını kullanan varmı birde kullanan varsa ne kadara kaç ml aldınız.internette 60-65 arası fiyatı 150 ml eczaneden sordum 150 ml 110 lira civarında neredeyse yarı yarıya fark var kullananlar varsa sizezahmet birde internetten şipariş sahte ürün gelir diye cesaret edemiyorum.

Canim ben sebamed kullaniyorum. Ilk gebeligimde de kullandım. Sebamedin herseyini kullandim ben cok memnunun. Birde aktardan catlak yagi aldim. Arada zeytin yagi ve nemlendirici sürüyorum.
Genelde internetten aliyoruz. Daha hesapli oluyor.

canim ayni aciyi bendebyasadim 24 haftalika ikiz kaybim var allah hayirli uzun omurlu saglikli evlat versi en kisa surede uzulme en kisa surede hamile kalirsin civi civiyi sökuyor omurleri yokmus yavrucaklarin omur dunyada sefaatci olsunlar ins

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin.

Canim ben sebamed kullaniyorum. Ilk gebeligimde de kullandım. Sebamedin herseyini kullandim ben cok memnunun. Birde aktardan catlak yagi aldim. Arada zeytin yagi ve nemlendirici sürüyorum.
Genelde internetten aliyoruz. Daha hesapli oluyor.
İlk hamileliğinde Peki sebamedi kullandıktan sonra çatlagın nasıldı doğumdn sonra

Şimdi düşünüyorsun ki bi tek benim başıma geldi niye böyle oldu vs. Bir sürü düşünce beyninde yankılanıp duruyor.. Ama şunu bil ki bunu burada ve dünyanın herhangi bir yerinde yaşayan o kadar çok insan var ki..

Ben de kızımı kaybettim.. Normal doğum için bana sancı verdiklerinde yatak kenarlarını tuta tuta ağladığımı bağırdığımı ve o kadar sancıyla doğursam bile kucağıma alamayacağımı haykırıp durdum. Öyle tarifsiz bir acı ki.. Hele de en son hastaneden çıkarken beni arabanın arka koltuğuna oturtmaları ama bebeğimi patoloji poşetine sarılı şekilde bagaja koymalarıydı.. hastaneye karnımda canlı canlı götürdüğüm yavrum, çıkışta poşete sarılıydı.. kucağımda olması gerekirken bagajdaydı.. Hatırladıkça acıdan başımı duvarlara vurasım geliyor.. Mezarına şimdi karnımda olan yavrularımı kucağıma alıp gideceğim günü düşündükçe hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum. Elden gelen bişey var mı? Yok.. O yüzden bırak acını yaşa sonra da tekrar rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sana.. Unutulmuyor acısı, hepsinin yeri ayrı. Sadece alışıyorsun..

Ah canım benim o kadar üzüldüm ki inan aklım hep sendeydi :( bu kadar ilerlemişti gebelik.. allah sabır versin sana.

Back