• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ayy inşallah ya:)erkek mi sizinkiler erken öğrenmişsiniz ben oğlumda bu haftalarda öğrenmiştim
Evet canım erkekler :) erkenden gösterdiler hiç utanmadan sere serpe maşallah :KK70:
jeliboni jeliboni demekki tek ben değilmişim karnını tutan,çünkü benimde kalktığımda göbeğim beni çok aşağı çekiyor doğrulamıyorum biranda
Ben onu doktora sordum çok normal dedi. Bundan sonra daha fazla artacak baskı hissi dedi, yer çekimine karşı koyamazsın göbek ileri doğru gidiyor dedi :)))
Bi de ben şimdiye kadar 13 kilo aldım da:oops:

PembeHelvam PembeHelvam günaydın pembişiimmm :)

Evet canım erkekler :) erkenden gösterdiler hiç utanmadan sere serpe maşallah :KK70:

Ben onu doktora sordum çok normal dedi. Bundan sonra daha fazla artacak baskı hissi dedi, yer çekimine karşı koyamazsın göbek ileri doğru gidiyor dedi :)))
Bi de ben şimdiye kadar 13 kilo aldım da:oops:

PembeHelvam PembeHelvam günaydın pembişiimmm :)

Canim :KK19: Bende 9 kilo almisim.. o_O ki bundan sonra haftalik kilo artisi duble duble gidiyor... bide yatista olunca daha bi yüklenicek... ama kiloya takilmiyorum
Acikcasi.. saglikli beslenerek aliniyorsa bence hicte sknti degil...

Canim :KK19: Bende 9 kilo almisim.. o_O ki bundan sonra haftalik kilo artisi duble duble gidiyor... bide yatista olunca daha bi yüklenicek... ama kiloya takilmiyorum
Acikcasi.. saglikli beslenerek aliniyorsa bence hicte sknti degil...
Canım çok sağlıksız şeyler yemiyorum aslında ama çok hızlı kilo alıyorum.. bebeklerin haftalık alması gereken kiloyu ben alıyorum :D
Kiloya ben de takılmıyorum, ben kesin gebelik şekerim çıkar diyordum ama çıkmamasına şaşırdım, ilk duyduğumda en sevindiğim şey ‘yaşasın diyet yapmama gerek yok’‭ oldu :D nasıl bi homililikse benimki :D

Günaydın guzel hamisler kica gobisler :anneadayı::anneadayı: hamilelik.kilolardan ve göbekten mutlu olma zamani. Musmusltly bir hafta olsun insallah... PembeHelvam PembeHelvam carsamba randevu canim bizim insallah. Bakalim pasalar ne kadar olmuslar. Dogum tarihi konusmak icin erken mi sizce? Ne zman yorum.yapar doktorlar?

Günaydın tatlış hamişler :anneadayı: allahım ne güzel bir haftayı bitirdim sıra geldi bu haftayıda sağsalim atlatmaya :emir_bebek::emir_bebek: yaa ben bu sıra çok uykuya düşkün oldum özellikle sabah uykusuna ama bu minnoşlar beni uyutmuyor sabahları resmen kavga ediyoruz kızlarımla onlar tepindikçe ben hayır kalkmıcam uyucam diye tepiniyorun :KK48: annem çarşıya çıkmak için beni bekliyor ama ben daha kahvaltı sofrasını toplamadım :olamaz: yatağımı toplamadım:olamaz: duşumu almadım:KK48: veee ölee koltuğa uzanmış miskinlik yapıyorum :KK70:

Ay maşallah dünürüm şimdi uyu uyuyabildiğin kadar Dmrz Dmrz . Ben geceleri çok zorlanıyorum, hem mukoza salgısından burnum kapanıyor gece nefes almakta çok zorlanıyorum hem de sağa dönsem sağdaki tekmeliyor sola dönsem soldaki tekmeliyor. :)

Sağım solum çürüdü resmen, çok ağrıyor bacaklarımın yanları.. gece rahatım yok uyku kalitem de sıfır doğal olarak.. o yüzden uyuyabilen herkes uyusun istediği kadar doya doya ohh misss..

Her pazartesi benim için de heyecanlı oluyor, tam döngü haftam yeni yeni gelişmeler keyifli oluyor.. bu haftayı da atlattık çok şükür diyorum her pazartesiye uyanırken.. darısı 36.haftayı devirdiğimiz pazartesiye inşallah :)))

Ay maşallah dünürüm şimdi uyu uyuyabildiğin kadar Dmrz Dmrz . Ben geceleri çok zorlanıyorum, hem mukoza salgısından burnum kapanıyor gece nefes almakta çok zorlanıyorum hem de sağa dönsem sağdaki tekmeliyor sola dönsem soldaki tekmeliyor. :)

Sağım solum çürüdü resmen, çok ağrıyor bacaklarımın yanları.. gece rahatım yok uyku kalitem de sıfır doğal olarak.. o yüzden uyuyabilen herkes uyusun istediği kadar doya doya ohh misss..

Her pazartesi benim için de heyecanlı oluyor, tam döngü haftam yeni yeni gelişmeler keyifli oluyor.. bu haftayı da atlattık çok şükür diyorum her pazartesiye uyanırken.. darısı 36.haftayı devirdiğimiz pazartesiye inşallah :)))
Canım geceleri bende düzensiz uyuyorum çok zor nefes alıyorum salonda koltukta uyuyorum zaten :( kaburgam batıyor, midem yanıyor, nefesim kesiliyor, wc ye kalkıyorum derken geceleri çok uyanıyorum bazende nefes hiçbir pozisyonda nefes alamıyorum diye kalkıp oturuyorum :( sabah 7-8gibi yatağa eşimin yanına gidiyorum onunla uyumak istiyorum bu seferde zilloşlar anlıyorlar sanki başlıyorlar tekmelemeye :) bu arada sağıma yatsam sağdaki tekmeliyor soluma yatsam soldaki tekmeliyor benimde :)) ayy rahatsız ediyorum çocukları diye oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum bende

586B24B2-6E64-4E01-8706-2ED78B0E7F15.jpeg Bi arkadaş benden hamile yastığı resmî istemişti :olamaz: anca aklıma geldi :olamaz: 160cm falan herhalde boyu çok konforlu rahat

Canım geceleri bende düzensiz uyuyorum çok zor nefes alıyorum salonda koltukta uyuyorum zaten :KK43: kaburgam batıyor, midem yanıyor, nefesim kesiliyor, wc ye kalkıyorum derken geceleri çok uyanıyorum bazende nefes hiçbir pozisyonda nefes alamıyorum diye kalkıp oturuyorum :KK43: sabah 7-8gibi yatağa eşimin yanına gidiyorum onunla uyumak istiyorum bu seferde zilloşlar anlıyorlar sanki başlıyorlar tekmelemeye :) bu arada sağıma yatsam sağdaki tekmeliyor soluma yatsam soldaki tekmeliyor benimde :)) ayy rahatsız ediyorum çocukları diye oturur vaziyette uyumaya çalışıyorum bende
Aynı durumdayız canım, ben uzanır pozisyonda yatıyorum ama soldan sağa ya da sağdan sola dönmek çok zor oluyor. Resmen göbeğimi tutup taşıyorum öbür tarafa :))
Hamile yastığının benzeri bende de var ama rahat edecek bi pozisyon bi türlü bulamadım. Benden çok eşim kullanıyor bu ne kadar rahatmış diye göbeğini içine yerleştirip uyuyor paşam :D

Aynı durumdayız canım, ben uzanır pozisyonda yatıyorum ama soldan sağa ya da sağdan sola dönmek çok zor oluyor. Resmen göbeğimi tutup taşıyorum öbür tarafa :))
Hamile yastığının benzeri bende de var ama rahat edecek bi pozisyon bi türlü bulamadım. Benden çok eşim kullanıyor bu ne kadar rahatmış diye göbeğini içine yerleştirip uyuyor paşam :KK70:
Ay bi benim koca öyle sanıyordum şimdilik normal ince yastık kullanıyorum oda bu ne kadar rahatmış diyor:KK54:

Hamile yastığının benzeri bende de var ama rahat edecek bi pozisyon bi türlü bulamadım. Benden çok eşim kullanıyor bu ne kadar rahatmış diye göbeğini içine yerleştirip uyuyor paşam :KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: Ayy sesli kahkaha attım resmen yaaa :KK70:valla ben şuan bile hamile yastığımla oturuyorum belime doladım ohh

Slm 11+2 günlük ense kalınlığı 0.12 cm çıktı doktor birsey demedi anlayan yorumlasin sizin kaç cikti o haftalarda

Evet canım ben istemiştim teşekkür ederim bugün kumaşına bakacagım bebek desenli oldunki bebişleti emzirirkende kullanabileyim
Bende bidaha kılıf diktirecem canım ben acil isteyince görümcem dükkanda Ne varsa onunla dikti hemen, şimdi sırtıma koyuyorum otururken öne doğru koyuncada rahat emzirilir ikisi birden hemde

Geçen hafta çarşamba ilk değerim 461 çıkmıştı. Cumartesi günü 3696 çıktı. Çift yumurta atmışsın ikiz olabilir dedi doktorum ama çift kese filan yoktu var mı böyle birşey yaşayan. Tek çift ne olacaksa sağlıklı olsun, önce kalp atışı duymayı sonra sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin inşallah ama merak işte

Back