- 5 Şubat 2014
- 1.186
- 1.399
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.141
Sağol canım yarın zaten hep beraber köye gidip mangal yapıcaz orda yatarım artık gezemem zaten hatta kucakta bile taşıttırabilirim kendimiGuzelim ta gecmis olsun. Bi kac gun yat dinlen. Naz yap azcik etrafina lutfen. Pazaar mazar dolanma yat dinlen..
Sağol canım yarın zaten hep beraber köye gidip mangal yapıcaz orda yatarım artık gezemem zaten hatta kucakta bile taşıttırabilirim kendimi
Kızlar bugün parkta düştümayağım burkuldu kendimi yerde buldum allahtan dizimin üstüne kontrollü düştüm ama bileğim şişti oturdum ağladım korkudan bi süre ama üstüne 4 saattir topallaya topallaya park park geziyoruz hala
Pembişime katılıyorum dünürcümDmrz
Benim gibi doktorunun sürekli seni yatırmasını mı istiyorsun acabaaa.. Sonradan çok pişmanlık duyacağın şeyler lütfen yapma.. Kaç tane ikiz annesiyle konuştum, bebekleri bi gün bile erken doğursalar o an ki psikolojiyle hep kendilerini suçlamışlar keşke şöyle yatsaydım böyle otursaydım diye..
Oklavani kap gel kiz... gidiyoruz sakaryaya.. hadi..
Yaa o nazlanma olayı bende Yok nedense hergün sabah evde kahvaltı bulaşık evi toplayıp evimi süpürüyorum 12de gidip akşam 9a kadar onlarla oluyorum devamlı ayakta değilim aslında her fırsatta yatıyorum veya oturuyorum ama dışarıdayken çok mümkün olmuyor neyse şu önümüzdeki hafta abimin düğününüde bi geçirelim vallahi yatıcam yani en azından evde kendi işimi yaparım sadece aman iyi olayım yeterki herşeyi yaparım benYa hamile hamile gitmeyin ustune kızın... yazik belki yapmak zorunda hissediyordur. Üzülür sonra....
Ama kizlar da hakli. Artik yat lutfen. Bugun iki oda süpürdum sabah belim kopuyor agridan... nasil dayaniyorsun guzelim bu tempoya. Naza cek kendini lutfen...
Geçmiş olsun canımYaa çocukları Sapanca’ya getirmiştim daha gelir gelmez düştüm dönemedim şimdi geldim eve bu arada bide görümcemle pazara gidip geldikbebişlerim iyi şükür de ben pek canımın kıymetini bilenlerden değilim neyse şimdi yatıyorum buz koyduk şişmiş baya basamıyorum hiç artık ayağımın üzerine
aynen ya tamda sızın gıbıyız bızde. yayılmısız resmen evın heryerıne :) bugun butun kıyafetler esyalar yıkandı yarınada ütüleyip yerlestırcem. gerıye bana alısverıs kaldı sadece. resmen bitmıyor yahuMobilyalarınız hayırlı olsun canım.. Bizim evde de baya büyük değişiklikler olacak mobilyalar gelince.. ıvır zıvır her şeyi koyduğum çok amaçlı bi odam vardı onu çocuk odası yapıyorum. Dolayısıyla içindeki her şeyin çıkarılıp evin diğer bölmelerine dağıtılması gerekiyor. Bakalım daha kafamda tamamen oturtamadım ama sonuçta biz bugüne kadar hep 2 kişiydik. Şimdi çok şükür 2 kişi daha geliyor eve :) onlara yer açmamız lazım bütün eve yayılmışız resmen :) o yüzden epey değişiklikler yapmamız gerekecek daha büyük bir eve çıkana kadar
Kızlar bugün parkta düştümayağım burkuldu kendimi yerde buldum allahtan dizimin üstüne kontrollü düştüm ama bileğim şişti oturdum ağladım korkudan bi süre ama üstüne 4 saattir topallaya topallaya park park geziyoruz hala
aynen ya tamda sızın gıbıyız bızde. yayılmısız resmen evın heryerıne :) bugun butun kıyafetler esyalar yıkandı yarınada ütüleyip yerlestırcem. gerıye bana alısverıs kaldı sadece. resmen bitmıyor yahuerken dogum olur belkı dıye depara kalktım bı an once bitirmek ıstıyorum
Oh maşallah valla pek bişey kalmamış geriye :)
Ben de sayfalarca ihtiyaç listesi yaptım 1 aydır buna uğraştım, bugün eşim canımı sıktı. Daha erken alışveriş için diyor. Ben bu kadar heveslenirken onun sürekli ertelemeye çalışması resmen hevesimi kursağıma tıktı.. O kadar hevesliydm ki, çok kızdım çok moralim bozuldu. Yıllardır bunu bekliyorum ama beni anlamıyor.. Balon gibi söndüm resmençok kırıldım
Bende 10 gün agırladımm misafir. Sen gibi sonuç agrılı varis sag olsunlarKendimi yormadan herşeyi yapmaya çalışıyorum canım bu haftayı öyle böyle geçirdim sayıyorum bakalım yarınımıda anneme ayırdım alışverişe çıkıcaz :) bide abiyemin altına ayakkabı alıcam ayağım büyüdüğü için ayakkabılarım olmuyoroff yüksek topukta alamıcam zaten ne alacaksam zaten saçlarımında yarısı kızıl yarısı siyah onuda ne yapıcam bilmiyorum ayy bi geçse şu düğün
Benimde boyum uzun değil ama karnım çok yok daha canım o yüzden rahat kullanıyorum :) dizinde dolabınız hayırlı olsun :) ay Ne güzel heyecanlar bizimki de aralığın 25inde gelecek mobilya ocak 1den sonra yıkar ütüler yerleşiriz diye düşünüyorum bende çok erkende koyup dolap içinde tozlansınlar istemiyorumcanım gecmıs olsunda maşallah hala araba kullanabılıyosan. benım boyum cok uzun degıl mınnak yapılıyım ve göbegımden direksiyonu cok zor cevırıyorum oyuzden bıraktım. göbüşüm sıkışıyo resmen ki direksiyon hidrolik oldugu halde. sende yorma kendını. bak ben ust uste dısarıya cıkayım hareketlı olayım karnım taş kesılıyo resmen cocukların huzursuzlandıgını hıssedıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?