2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Ahh güzelim bütün erkekler aynı maalesef benim eşimde hep daha erken daha erken diyenlerden, bakma ben nerdeyse bitirdim alışverişi ama avm evime 5-10dk yürüme mesafesinde git gel aldım devamlı birşeyler bide şu havuzlu hana gitmem herşeyi halletti ve bunların hiç birinde bırak eşimin olmasını haberi bile yoktu bu zamana kadar sadece bir kere mobilya bakmaya çıktım eşimle onuda onunla beğendiğimizi almadım başka aldım daha bir çöp almış beğenmiş bakmış değil yani kızlarına

Evet canım, benim tüm istediğim ağırlaşmadan yavrularımın tüm ihtiyaçlarını yavaş yavaş gezerek alabilmek.. Son ana bırakıp da alelacele olsun istemiyorum ama dediğin gibi erkek kafası nasıl olsa alınır modunda.. Yıllarca bebek sahibi olmak ve bebek giderlerini karşılayabilmek için para biriktirdik, maddi bi sıkıntı da yok o yüzden erteliyo desem o da değil.. Amaann ne biliyim erkek işte duygusuz nolcak

Ay en güzelini yapmışsın valla ben hem romantik romantik el ele bebişlerimizin her şeyini birlikte alalım kafasında olduğumdan kahrını çekiyorum adamın. Ablam söyleyip duruyor çıkıp alalım ne ihtiyacın varsa diye, 3 tane çocuğu var hem de tecrübeli. Onunla gidip alayım her şeyimi artık napiyim.. sen en iyisini yapmışsın oh misss

Günaydın hahaha düşünemiyorum romantik romantik alışveriş yaptığımızı eşimle :) ben annem ve görümcemle yaptım ve inanki daha iyi oluyor çünkü Ne alacağımı nasıl alacağımı bilmiyorsun deneyimli biri olması çünkü eşine sorduğun herşeye ne bileyim bilmemki daha önce çocukmu büyüttüm nerden bileyim diyecek :))

Bu arada ben kafaya sabahtan beri birşey taktım, sabah işyerine gelmem gerekti arabaya bindim ve benim direksiyonla arama bi 5 yaşlarında çocuk oturabilecek kadar mesafe var eee benim karnım çokmu küçük yani millet karnından araba kullanamazken bende bukadar fark öfff zaten kiloda alamıyorum bebeklerde küçük fena taktım bu işe

uzulme canım erkekler genel ıtıbarıyle bu konularda boyle bızım ılk bebek oldugu halde babasına kalsa bende erken basladım :)) yok erken yok acele etme vs vs ama direttim herseyde cunku erken dogum olsa Allah korusun kalırdım ortada.

Tombuldut tombisimmmm hayirli olsun dolabiniz güle güle kullanin insallah ... eee foto bekliyoruz :) bizi mahrum etme ..

tamam canım yerlestırmeye baslayayım resım aklımda atıcam inş

tesekkur ederım canım ya ben hersey hazır olsun bitsin diye böyle acele ettım. kendımı 37. haftaları gormeye adapte etsemde Allah korusun erken dogum rıskınden korktugum ıcın agırlasmadan bitimek ıstedım.. :) dolap kısmı cok zevklı darısı basına :))))

1. araba modelinden de kaynaklı olabılır
2.herkesin karın yapısı bir degıl iç karnın geniş olabılır
3. bebeklere kucuk dıyıp kendını o moda sokma hanı baya bi ufak olurlar sıkıntı edersın ama suan sıkıntı edılecek kadar ufak degıller
4. pozitif düşün anneleri :))))

Aynen öyle, en iyisi deneyimli biriyle alışverişe çıkmak hakikaten:)
Bu arada üzülme ben de çok rahat araba kullanıyorum henüz göbek engel değil direksiyon çevirmeme :) Bebeklerinin kiloları da gayet normal bu konuda lütfen stres yapma canım, bol bol muz+kaşar+ceviz ye, bir sonraki kontrolde görürsün ne kadar büyüdüklerini :)

Tombuldut canım valla bizim de ilk çocuk alışverişimiz ama genel olarak erkek hödüklüğüyle alakalı işte, canı nasıl isterse.. Ben gider alırım oğluşlarımın herbişeyciklerini :))

Hiç kanaması olup sonra biten oldu mu arkadaşlar.bebislere bisey olmadan
Üç ayım bitti, benim üç ay her gün kahverengi akıntı oldu , 3-4 defa da yoğun kanama, ama dr her seferşnde yat dinlen diyor, sebebi yok, rahim ağzı açıklığına ne zaman bakılacak ya da nasıl bakılıyor, bilen var mı

Merhaba arkadaşlar nasılsıniz biz kızlarımla iyiyiz çok şükür perşembe kontrol vardı büyümüş kuzularim biri 1050 gr biri 1100 gr olmuş ikiside 35 cm çıktı Dr sorun çıkmazsa 36+0da alacak bekler inşallah kızlarım hazırlıklar başlamış ufaktan ne güzel benim az kaldı doğuma ama herkes bi dur diye diye bu haftaya geldik ortada bişey yok bikaç kıyafet o kadar böyle olunca insanda heveste kalmıyor valla döktüm yine içimi :)

maşallah canım inşallah boyle devam eder kılo alımları:) 36ları gormeyı bende cok istıyorum darısı hepımızın basına. aynen banada herkes cok engel oldu aman daha var aman acele etme dıye diye salıyosun bisüre sonra insanın hevesı gıdıyo. ama almaya basla tekrar gelıyo o heves merak etme

elif ece 007 Allahım sana şifa versin,yavrularının ve senin yardımcın olsun inşallah
Dmrz lütfen dikkat et kendine verilmiş sadakan varmış Allah beterinden saklasın ama sen de azıcık koşturmasan mı :))

Arkadaşlar merhaba,herkesin doktoru sezeryan doğum mu öneriyor yoksa normal olabilir diyen varmı acabaa

inşallah 2500 gr i görürüz doktor olur diyo ama bakalım alışverişede başlıcam mecbur artık :)

Arkadaşlar merhaba,herkesin doktoru sezeryan doğum mu öneriyor yoksa normal olabilir diyen varmı acabaa
canım benim ilk doğum sezeryan olduğu için direkt yine sezeryan olsun dedim ama kızlarımın ikiside baş gelişli normal olabilirdi belki bebeklerin pozisyonu falan önemli diye biliyorum normal olabilmesi için

Bana kesin sezeryan dedi doktorum, bebekleri riske atmaya gerek yok dedi.. Kısmet bakalım, şunun şurasında 10-12 haftamız kaldı

jeliboni Allah nasip ederse benimde 11 haftam falan kaldı artık gittikçe ağırlaştığımı hissediyorum
Aynen ben de ağırlaştım. Oturduğum yerden kalkmak zor oluyor artık, bir de uzun süre oturmuşsam mesela birden kalktığımda karnımın altınsa baskı hissediyorum. 9 aylık hamile gibi karnımın altını tuta tuta yürüyorum

Ayy ne güzel mutlu sona yaklaşıyorsunuz biz daha çok başındayız hayırlısı inşallahh herkes için
Zaman çok hızlı geçiyor canım ben senin haftandayken cinsiyetleri öğrenmiştim, ondan sonra aktı gitti zaman :) inşallah sağsalim kucağımıza alalım hepimiz yavrularımızı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…