• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Hergecen gun daha da kotuye gidiyorum
Bebeklerin suyu bitmis.plesantadan beslenemiyolarmis.cok aşırı kan kaybediyorum.galiba olcekler ikiside.4.5ayliklar nasil kendime gelccem bilmiyorum

Canim Allah sifa versin. Havuc suyu iyo geliyor diyorlar bebeklerin suyuna. Bi dene sifa olir insallah.

Kızlar şu aralığın 4üne kadar bişey olmadan bi geçirsem şükür dicem, 1haftadır eşimin yeğenleri geldi Antalya’dan onlarla ilgileniyorum gezdiriyorum aralığın 3ünde gidecekler, bi Yandanda aralığın 2sinde abimin düğünü var 2gün öncesi kına var onun koşturanları hazırlıkları, önümüzdeki hafta memleketten misafirler gelmeye başlıcak bende kalanlarda olacak haftaya pazara herşey bitmiş olacak ama inşallah bende bitmem :KK17:

Allah yardimcin olsun canim...misafir agirlamak zor dugunde kinada dikkat et kendine.

Kızlar şu aralığın 4üne kadar bişey olmadan bi geçirsem şükür dicem, 1haftadır eşimin yeğenleri geldi Antalya’dan onlarla ilgileniyorum gezdiriyorum aralığın 3ünde gidecekler, bi Yandanda aralığın 2sinde abimin düğünü var 2gün öncesi kına var onun koşturanları hazırlıkları, önümüzdeki hafta memleketten misafirler gelmeye başlıcak bende kalanlarda olacak haftaya pazara herşey bitmiş olacak ama inşallah bende bitmem :KK17:

Canim okurken ben yoruldum... sana Allah yardim etsin.. cok yogun bi program
Var önünde ama sende kendini iyi hissediyorum diye lütfen herseye kosturma.. cok önemli haftalardasin. Yorma kendini.. bak hepimizin bi zorlu süreci oluyo ikiz gebelikte.. tabi olmasin sende böyle bisey .. olucak diye biseyde yok ama lüüüüüüüürfen kendini baskalarini mutlu edicem diye zorlama.. oldugu kadar.. durumun sonucta belli...

Oh cok sükür
Canim cooook sevindim.. kac cikti degerlerin?
Eh hadi bunuda atlattin cok sükür :-) sira su kasintilarinda.. nasil bi degisiklik fark ediyormusun?
Canım bal yemeyi kesince kaşıntılarım azaldı, zamanla geçiyor.. Demekki hakiki bal alerji yapmış bana.. Doktorum bir de sağlam bi nemlendirici verdi bugün coresatin diye, onu da kullanıcam tüm kaşıntılar bitecek inşallah :) kan sonucu değerlerimi dosya olarak yükledim.

Kuzum yorma kendini sen ikiz bebek taşıyorsun, misafirlerin de bu konuda anlayışlı olacaktır.. sen yıpratma kendini yeter..

Eklentiler

• 4DB349B7-D7F6-4394-87E6-D2A366203669.jpeg
    4DB349B7-D7F6-4394-87E6-D2A366203669.jpeg
    27,4 KB · Görüntüleme: 53
Canim okurken ben yoruldum... sana Allah yardim etsin.. cok yogun bi program
Var önünde ama sende kendini iyi hissediyorum diye lütfen herseye kosturma.. cok önemli haftalardasin. Yorma kendini.. bak hepimizin bi zorlu süreci oluyo ikiz gebelikte.. tabi olmasin sende böyle bisey .. olucak diye biseyde yok ama lüüüüüüüürfen kendini baskalarini mutlu edicem diye zorlama.. oldugu kadar.. durumun sonucta belli...
Kendimi yormadan herşeyi yapmaya çalışıyorum canım bu haftayı öyle böyle geçirdim sayıyorum bakalım yarınımıda anneme ayırdım alışverişe çıkıcaz :) bide abiyemin altına ayakkabı alıcam ayağım büyüdüğü için ayakkabılarım olmuyor :işsiz: off yüksek topukta alamıcam zaten ne alacaksam :işsiz:zaten saçlarımında yarısı kızıl yarısı siyah onuda ne yapıcam bilmiyorum :olamaz: ayy bi geçse şu düğün :süslü:

Canım bal yemeyi kesince kaşıntılarım azaldı, zamanla geçiyor.. Demekki hakiki bal alerji yapmış bana.. Doktorum bir de sağlam bi nemlendirici verdi bugün coresatin diye, onu da kullanıcam tüm kaşıntılar bitecek inşallah :) kan sonucu değerlerimi dosya olarak yükledim.

Kuzum yorma kendini sen ikiz bebek taşıyorsun, misafirlerin de bu konuda anlayışlı olacaktır.. sen yıpratma kendini yeter..
Eşimin yeğenleri görümcemde kalıyor allahtan ben sabah kalkıp oraya gidiyorum akşam geliyorum eve ama bütün gün gezdiriyorum onları şoförlük yapıyorum bi nevi :olamaz: düğünde eve gelecekleri de en yakınlarım gelsin istiyorum yatakları kurup kaldıracak insanlar olsun istiyorum kimseye hizmet edebilecek durumda değilim çünkü :KK66:

Merhaba kızlar bugün kızlarımı gördüm kafa kafaya vermiş yatıyorlardı :) 20 cm 258 gr civarındalar 18+2 bugün.
Buarada hep 1 hafta önden gidiyorduk artık öyle değil bitanesi dr normal dedi
Canım sanırım ikizlerin farkları yavaş yavaş çıkıyor benimde hep önden giderlerdi kız geriledi bakalım sağlıklı olsunlarda napalım. Normal bi bebek gibi olmayacaklar alıştırmak lazım kendimizi

Canım sanırım ikizlerin farkları yavaş yavaş çıkıyor benimde hep önden giderlerdi kız geriledi bakalım sağlıklı olsunlarda napalım. Normal bi bebek gibi olmayacaklar alıştırmak lazım kendimizi
Evet canım doktor da aynı şeyi söyledi önemli değil buna takılma dedi.herşey yolunda giderse 37. Haftada alırız dedi martın son haftası.

Eşimin yeğenleri görümcemde kalıyor allahtan ben sabah kalkıp oraya gidiyorum akşam geliyorum eve ama bütün gün gezdiriyorum onları şoförlük yapıyorum bi nevi :olamaz: düğünde eve gelecekleri de en yakınlarım gelsin istiyorum yatakları kurup kaldıracak insanlar olsun istiyorum kimseye hizmet edebilecek durumda değilim çünkü :KK66:
Aynen öyle canım ben artık kendimi bile zor taşıyorum bi de misafir çok zor olur.. Çaya bile misafir kabul etmiyorum artık, sıkıntılanıyorum hemen

Back