- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.121
Vallahi aklım sende
Canım bal yemeyi kesince kaşıntılarım azaldı, zamanla geçiyor.. Demekki hakiki bal alerji yapmış bana.. Doktorum bir de sağlam bi nemlendirici verdi bugün coresatin diye, onu da kullanıcam tüm kaşıntılar bitecek inşallah :) kan sonucu değerlerimi dosya olarak yükledim.
Kuzum yorma kendini sen ikiz bebek taşıyorsun, misafirlerin de bu konuda anlayışlı olacaktır.. sen yıpratma kendini yeter..
Inşallah canım ogünleri görmeyi Rabbim nasip etsin tüm hamilelereEvet canım doktor da aynı şeyi söyledi önemli değil buna takılma dedi.herşey yolunda giderse 37. Haftada alırız dedi martın son haftası.
Güle güle kullan.çok şanslısın ne güzel becerikli bir görümce
Ayy evet valla süper görümce :) buranın en iyi gelinlikçisi en sosyete terzisidir kendisi :) nişanlığımla bi başladı dikmeye o gün bu gün dikiyor :) gel canım sanada diker yurt dışından çok müşterileri var hrrsene izne geldiklerinde soluğu onda alanBacim ne görümce varmis sende beeee..
Herseyini dikip biciyo masaAllah..
banada bi elbise lazim bana yollasana görümceni
Ayy evet valla süper görümce :) buranın en iyi gelinlikçisi en sosyete terzisidir kendisi :) nişanlığımla bi başladı dikmeye o gün bu gün dikiyor :) gel canım sanada diker yurt dışından çok müşterileri var hrrsene izne geldiklerinde soluğu onda alan
Aaa tabi Canıım gel gel kahve neki yemek yerizSakarya yakin zaten hem sana bi kahveye gelirim hem görümcene elbisemi diktirmeye
Hergecen gun daha da kotuye gidiyorum
Bebeklerin suyu bitmis.plesantadan beslenemiyolarmis.cok aşırı kan kaybediyorum.galiba olcekler ikiside.4.5ayliklar nasil kendime gelccem bilmiyorum
Kızlar şu aralığın 4üne kadar bişey olmadan bi geçirsem şükür dicem, 1haftadır eşimin yeğenleri geldi Antalya’dan onlarla ilgileniyorum gezdiriyorum aralığın 3ünde gidecekler, bi Yandanda aralığın 2sinde abimin düğünü var 2gün öncesi kına var onun koşturanları hazırlıkları, önümüzdeki hafta memleketten misafirler gelmeye başlıcak bende kalanlarda olacak haftaya pazara herşey bitmiş olacak ama inşallah bende bitmem
Mobilyalarınız hayırlı olsun canım.. Bizim evde de baya büyük değişiklikler olacak mobilyalar gelince.. ıvır zıvır her şeyi koyduğum çok amaçlı bi odam vardı onu çocuk odası yapıyorum. Dolayısıyla içindeki her şeyin çıkarılıp evin diğer bölmelerine dağıtılması gerekiyor. Bakalım daha kafamda tamamen oturtamadım ama sonuçta biz bugüne kadar hep 2 kişiydik. Şimdi çok şükür 2 kişi daha geliyor eve :) onlara yer açmamız lazım bütün eve yayılmışız resmen :) o yüzden epey değişiklikler yapmamız gerekecek daha büyük bir eve çıkana kadarkızlar bugun dolabımız geldı ama ogun size attıgım degıl baska aldık kalmamıs cunku:) bugun kıyafetlerı yıkıcam. beşikler kurulacak. ay ev esya doldu düzen karıstı bı degısık oldu odalarım yatayıncıyız üstelık. sizinde bebekler yuzunden evınızın düzeni degıstımı. mesela bazı mobılyaların yerını degıstirmek veya kaldırmak gibi. kıtaplıgımızı diğer odada yer acılsın diye mecburen salona tasıdık annemle. gözüme batıyo resmen
Canım çok geçmiş olsun hay aksi yaa.. neden hala geziyorsun o kadar yorma kendini. Bu dünyada şuan bebeklerinden daha önemli bişey yok, lütfen telaşeye kapılıp yavrularını da yormaKızlar bugün parkta düştümayağım burkuldu kendimi yerde buldum allahtan dizimin üstüne kontrollü düştüm ama bileğim şişti oturdum ağladım korkudan bi süre ama üstüne 4 saattir topallaya topallaya park park geziyoruz hala
Kızlar bugün parkta düştümayağım burkuldu kendimi yerde buldum allahtan dizimin üstüne kontrollü düştüm ama bileğim şişti oturdum ağladım korkudan bi süre ama üstüne 4 saattir topallaya topallaya park park geziyoruz hala
Yaa çocukları Sapanca’ya getirmiştim daha gelir gelmez düştüm dönemedim şimdi geldim eve bu arada bide görümcemle pazara gidip geldikCanım çok geçmiş olsun hay aksi yaa.. neden hala geziyorsun o kadar yorma kendini. Bu dünyada şuan bebeklerinden daha önemli bişey yok, lütfen telaşeye kapılıp yavrularını da yorma
Ee düşmenin sıcağıyla farketmemişsindir tabi, keşke zorlamasaydın kuzum yok mu senden başka şoförlük yapacak birileri?Yaa çocukları Sapanca’ya getirmiştim daha gelir gelmez düştüm dönemedim şimdi geldim eve bu arada bide görümcemle pazara gidip geldikbebişlerim iyi şükür de ben pek canımın kıymetini bilenlerden değilim neyse şimdi yatıyorum buz koyduk şişmiş baya basamıyorum hiç artık ayağımın üzerine
Yaa çocukları Sapanca’ya getirmiştim daha gelir gelmez düştüm dönemedim şimdi geldim eve bu arada bide görümcemle pazara gidip geldikbebişlerim iyi şükür de ben pek canımın kıymetini bilenlerden değilim neyse şimdi yatıyorum buz koyduk şişmiş baya basamıyorum hiç artık ayağımın üzerine
Bayanlarda Yok maalesef şoförlük yapabilecek erkeklrde hem yanaşmıyor hemde çoluk çocuk tam bir araba oluyoruz o yüzden bana kaldıEe düşmenin sıcağıyla farketmemişsindir tabi, keşke zorlamasaydın kuzum yok mu senden başka şoförlük yapacak birileri?
Lütfen kalkmadan dinlen hem ayağın hem bebeklern için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?