2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Masallah harika canim.. insallah sagliklica devam eder hamileligimiz.. hayirlisiyla hedeflerimize dualarimiza insallah ulasiriz...

Bacim ne görümce varmis sende beeee..
Herseyini dikip biciyo masaAllah..
banada bi elbise lazim bana yollasana görümceni
Ayy evet valla süper görümce :) buranın en iyi gelinlikçisi en sosyete terzisidir kendisi :) nişanlığımla bi başladı dikmeye o gün bu gün dikiyor :) gel canım sanada diker yurt dışından çok müşterileri var hrrsene izne geldiklerinde soluğu onda alan

Sakarya yakin zaten hem sana bi kahveye gelirim hem görümcene elbisemi diktirmeye

Bebeklerinizin isim düşündünüz mü kız ve erkek yeni öğrendik cinsiyetleri isimleri paylaşır mısınız

Hergecen gun daha da kotuye gidiyorum
Bebeklerin suyu bitmis.plesantadan beslenemiyolarmis.cok aşırı kan kaybediyorum.galiba olcekler ikiside.4.5ayliklar nasil kendime gelccem bilmiyorum

aklımdasın sürekli dua edıcem inşallah rabbım şifalarını versın umarım iyileşirler. yeterki umutsuz olma..

sanada maşallah ben eve komsuları bıle almıcam nerdeyse cok yorulma dikkat et

kızlar bugun dolabımız geldı ama ogun size attıgım degıl baska aldık kalmamıs cunku:) bugun kıyafetlerı yıkıcam. beşikler kurulacak. ay ev esya doldu düzen karıstı bı degısık oldu odalarım ya tayıncıyız üstelık. sizinde bebekler yuzunden evınızın düzeni degıstımı. mesela bazı mobılyaların yerını degıstirmek veya kaldırmak gibi. kıtaplıgımızı diğer odada yer acılsın diye mecburen salona tasıdık annemle. gözüme batıyo resmen

Mobilyalarınız hayırlı olsun canım.. Bizim evde de baya büyük değişiklikler olacak mobilyalar gelince.. ıvır zıvır her şeyi koyduğum çok amaçlı bi odam vardı onu çocuk odası yapıyorum. Dolayısıyla içindeki her şeyin çıkarılıp evin diğer bölmelerine dağıtılması gerekiyor. Bakalım daha kafamda tamamen oturtamadım ama sonuçta biz bugüne kadar hep 2 kişiydik. Şimdi çok şükür 2 kişi daha geliyor eve :) onlara yer açmamız lazım bütün eve yayılmışız resmen :) o yüzden epey değişiklikler yapmamız gerekecek daha büyük bir eve çıkana kadar

Kızlar bugün parkta düştüm ayağım burkuldu kendimi yerde buldum allahtan dizimin üstüne kontrollü düştüm ama bileğim şişti oturdum ağladım korkudan bi süre ama üstüne 4 saattir topallaya topallaya park park geziyoruz hala

Canım çok geçmiş olsun hay aksi yaa.. neden hala geziyorsun o kadar yorma kendini. Bu dünyada şuan bebeklerinden daha önemli bişey yok, lütfen telaşeye kapılıp yavrularını da yorma

Gecmis olsun canim.. canim ya niye geziyorsun hala agrim.var de gec evine cok.canlisin sen :)

Bebekler gelince evin oturma odasini cocuk odası yapcaz. Cocuk odası oturma odadi olacak. Çocuklara genis alan kalsin diye. Cocul odadi epey kucuk ama idare etcez.

Canım çok geçmiş olsun hay aksi yaa.. neden hala geziyorsun o kadar yorma kendini. Bu dünyada şuan bebeklerinden daha önemli bişey yok, lütfen telaşeye kapılıp yavrularını da yorma
Yaa çocukları Sapanca’ya getirmiştim daha gelir gelmez düştüm dönemedim şimdi geldim eve bu arada bide görümcemle pazara gidip geldik bebişlerim iyi şükür de ben pek canımın kıymetini bilenlerden değilim neyse şimdi yatıyorum buz koyduk şişmiş baya basamıyorum hiç artık ayağımın üzerine

Ee düşmenin sıcağıyla farketmemişsindir tabi, keşke zorlamasaydın kuzum yok mu senden başka şoförlük yapacak birileri?
Lütfen kalkmadan dinlen hem ayağın hem bebeklern için

Guzelim ta gecmis olsun. Bi kac gun yat dinlen. Naz yap azcik etrafina lutfen. Pazaar mazar dolanma yat dinlen..

Ee düşmenin sıcağıyla farketmemişsindir tabi, keşke zorlamasaydın kuzum yok mu senden başka şoförlük yapacak birileri?
Lütfen kalkmadan dinlen hem ayağın hem bebeklern için
Bayanlarda Yok maalesef şoförlük yapabilecek erkeklrde hem yanaşmıyor hemde çoluk çocuk tam bir araba oluyoruz o yüzden bana kaldı valla şuan istesemde basamıyorum şişmiş morarmış ayağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…