- 7 Nisan 2017
- 2.554
- 1.798
- 53
- 34
- Konu Sahibi marbling817
-
- #2.041
Yarin ozele gitcem canim ins yönlendirir daha iyisine belki.bu gidicem doktorda iyi bakalim.cok teşekkür ederim bu aradaCanim sanada cok gecmis olsun.. bi perintaloga gitsen daha iyi olmaz mi? Ikkz gebelik gercekten ayricalik.. o yüzden ona göre bi doktor bu durumu degerlendirmeli... gözden hic bi detay kacmamali veya hafife alinmamali..
Maşallah senin de mi kuzOlmamıştır allahın izniyle. Benim kanamam olduğu zaman diyolardı 9 ay kanama yaşayan var diye.ben öyle böyle idare ediyorum çalışmak zor geliyor yorulunca ağrılarım oluyor.18 haftayı bitirdik kızlarımla. 19. Haftadayız bakalım. Alışverişe falan hiç elim gitmiyor henüz ikizler riskli diye
Benim öncesinde rutin kan tahlilleriyle birlikte bi kanım alındı sonra 50lik yükleme yapıldı 1saat sonrası birdaha kan alındı ama kelebek falan takılmadı ilkinde bir kolumdan ikincisinde diğer kolumdan alındı kan canım sen ne zaman yaptıracaksınKızlar şeker yüklemesiyle ilgli sorularım var
Sizlere kaç gr şeker yüklendi? İkiz olunca şeker miktarı değişiyor mu?
Açlık kanı - 1 saat sonrası - 2 saat sonrası olmak üzere toplamda 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan taktılar mı yoksa her defasında gidip kan mı verdiniz? Bazılarının parmaktan da kanının alındığını duydum. Siz nasıl yaptırdınız, aydınlatırsanız pek memnun olurum :)
Canım cuma günü yapılacak bana da. Sabah 8:15te hastanede olmam söylendi ve öğlene kadar sürecek dediler, anlamadım kaç defa alınacak bu kan diye gözüm korktu açıkçasıBenim öncesinde rutin kan tahlilleriyle birlikte bi kanım alındı sonra 50lik yükleme yapıldı 1saat sonrası birdaha kan alındı ama kelebek falan takılmadı ilkinde bir kolumdan ikincisinde diğer kolumdan alındı kan canım sen ne zaman yaptıracaksın
Geçmiş olsun cnmSagolun kizlar
Kasilmalarim oldu.. ve cok sIklasinca
Kostum doktoruma.. rahimde hunilesmeyi gördü ve kisalma..hemen yatisim
Yapti.. sanci kesici verildi 52 saat.. damar yolunda ve her gün sIki bi sekilde nts ye girdim..
Lütfen agri ve sizilarinizi hafifie almayin agir is yapmayin..bende pimpirikli degilim gezdim is yaptim kizim var sonucta 1.5 yasinda kaldiriyorum indirioyrum kostuk.. cok iyidim cok sükür.. taki gecen haftaya kadar...
gerekirse haftada 1 gidin doktora sikayetinizde varsa hemen gidin.. fazla kontrol göz cikarmaz.. cok sükürki zamaninda yetistim.. doktorum dogru zamanda dogru karari verdin dedi hamd olsun.. suanda bi bardak su kaldirmam bile yasak..
NOLURSUNUZ BIZE DUA EDIN
Hastane ekibi hep tanıdık canım,sağolsınlar çok ilgililer,insanın evi gibi olmuyor ama yine de rahat ettiriyorlar,her usgde ağladığım için yine bilmiyorum kaç gramlar ama 1 kgyi geçmiştikHastanede rahat edebiliyorsan.. mecburiyetten ayri konu tabiide.. ben hic uyuyamiyodum..
yeterki bebisler iyi olsun gerisi önemli degil..
insallah canim.. bebislerimiz gelisimlerini en saglikli bi sekilde tamamlarlar.. kac gram olmus pasaciklar?
Amin canım eksik olmaHerşey. Yoluna girer insallah kizlar. Rabbim.korusun hepimizi
Allah Allah niye okadar uzunkiCanım cuma günü yapılacak bana da. Sabah 8:15te hastanede olmam söylendi ve öğlene kadar sürecek dediler, anlamadım kaç defa alınacak bu kan diye gözüm korktu açıkçası
Demirhan- Metehan, Çınar- rüzgar, emir-Eren, arda- mete, Mert- Ali, Burakmert - yiğitefe, İlhan- Ayhan,Kızlar bana erkek ikiz bebek önerisinde bulunur musunuz Doğuma az kaldı ve hala isim bulamadık yaaa
Yarın sabah gidil görcez artık canım, 13:30a da normal kontrol randevusu aldım.. tüm günüm hastanede geçecek gibime geliyor :)Allah Allah niye okadar uzunkiokadar aç kalamazsın bikere ben sabah 9da ilk kanımı vermiştim, 9,5a kadar içeceği içtim 10:30da kan verip koşa koşa kahvaltı yapmaya gitmiştim bence tahlillerin çıkmasıyla falan öğleni bulur canım endişelenme sen
Tombuldut canım bende magnezyumu hergün düzenli içiyorum gerçekten çok iyi geliyor,bacaklarıma giren kramplarda çok azaldı artık magnezyum içmeye başladığımdan beri
Canim benum doktorum bi ayi geçti vereli. Seni rahatlatir kramplari azaltir yatmadan al dedi. Aksam olsada icsem.diye.sabirsizlikla bekliyorum. Bilmiyorum psikolojik mi ama bana com iyi geliyor. Aile hekimine yazdira bilirsin. En son ben oyle yaptim. Kadin dogum.icin randevu tarihini bekleme derim.
doktora bıkere demıstım uyusman yoksa vermem dedı diye bende oralı olmamıstım. sımdı alıcam ama kesın ne kanıma bakıyor ne ıdrarıma hıc bır test bıle yapılmadı bana oyle seker yuklemesıymıs ıkılı uclu taramaymıs yok fahım ölcumuymus resmen Allaha emanet bı hamılelık gecırıyorumArkadaslarin dedigi gibi aile hekimine
Yazdir hemen.. recetesizde aliniordur kesin manezyum sonucta oda bi vitamin.. ama
Icmeni cok tavsiye ederim.. rahatlarsin..
Evet benimki de öyle olacak muhtemelen, genelde 50 gr yüklüyorlar sana neden 75 gr verdiler bişey söylediler mi canım? İnşallah bende de çıkmaz şeker filanjeliboni canım ben pazartesi oldum şeker yüklemesi,75gr yükleme yapıldı.yüklemeden önce kan aldılar yüklemeden sonra 1er saat arayla iki kez kan aldılar kelebek falan takılmadı her seferinde gittim kan verdim,sonuçların çıkması için biraz bekleyebiliyorsun o yüzden öğlene kadar demiş olabilirler sanada.çok şükür bende birşey çıkmadı inşallah sende de çıkmaz canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?