• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

Bence guzel canim senin de icine siniyorsa sıkıntı yok. Bir tek siyah kulplari değiştirsen yeter bence. Bebek odasina siyah gitmez bence.
canım bebek odası yapmadım zaten. bıtane odam vardı koyu mor kanepe var mor fonlar var ufak oturma odası gibi düşün. oraya bu dolabı koyacagım. zaten beşiklerde park yatak siyahlı grili. görsel olarak düzenli olmayacak mecburen. cunku o odadakı esyaları gozden cıkaramam hepsu yeni. anca batıya tayınımız cıkarsa ozaman oda dusunuyorum hem cocuklar buyumus olur hemde ıkeanın uc boyutlu karyolalarında gozum var. bakalım artık nasıp olursa:işsiz:

Nar yiyoruz canım günde 1taneyi geçmemek şartıyla ama suyunu önermiyorlar 1den fazla bardan anca 1bardak çıktığı için ama ben yiyorum yani zaten bir taneden fazlada yiyemiyorum. Fazlası rahim kaslarını gevşetiyormuş kızlar
Sagol canim.. bende zaten her gün tüketmem öyle bi nefis körelsin yeter yani.. onu disinda kis meyvelerini cok seviyorum mandalina portakal cennet hurmasi kiwi vs :-)

Günaydın tatlı anneler, grip aşısı oldunuxmu ben iki hafta önce oldum daha yeni etkileri çıkıyo sanırım her yanım ağrıyo halsiz ve iştahsızım. Sizin aşıdan sonrası nasıl geçti ne kadar sürdü atlatmanız ve en önemlisi neler yaptınız:KK15:

Günaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK200: :dua::KK200::dua::KK200:

Canimmm cok sükür demek kasilmalarin dindi ki evine cikabildin... insallah hersey cok daha güzel olucak.. benimde nasipse haftaya kontrölüm.. hayirli saglikli haberler aliriz insallah daimi olur.. 38 leri hayirlisiya saglikla görelim..

Günaydın Kızlar,dün öğleye doğru taburcu oldum,şimdi evde yatak sürecine geri döndüm,1 hafta sonra da kontrolüm var umarım herşey yoluna girer,iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,bu zorlu süreçte Allah hepimizin yardımcısı olsun:KK200: :dua::KK200::dua::KK200:

Canim cok.cok.gecmis olsun. Insallah bi sıkıntı olmadan 37+leri goruruz. Bol bol dinlen insallah.

cok gecmıs olsun ınsallah 37. haftaları gormek nasıp olur :KK200:

Bir aydır onsuz yatamıyorum :) hamile yastığımla oturuyorum yatıyorum beni çook rahatlattı sağolsun görümcem dikti iyiki de dikmiş
Bende ince bi yastıkla yatıyorum uzun zamandır. Olmuyor ama artık yastıkla.Dışardan alayım dedim 60 lira küçücük birşey kalıbını kendim çizsem diktirmeyi düşünüyorum. Daha sonrada emzirme yastığı olarak kullanılıyor.

Canımm çok teşekkür ederim ne kadar incesin :KK200:

75 gr şeker yüklendi, çok şükür normal çıktı değerlerim.. ama öyle illet bişeymiş ki sabahtan beri ağzım dilim yapış yapış, su içmekten midem bulandı resmen​

Oh cok sükür
Canim cooook sevindim.. kac cikti degerlerin?
Eh hadi bunuda atlattin cok sükür :-) sira su kasintilarinda.. nasil bi degisiklik fark ediyormusun?

Merhaba kızlar bugün kızlarımı gördüm kafa kafaya vermiş yatıyorlardı :) 20 cm 258 gr civarındalar 18+2 bugün.
Buarada hep 1 hafta önden gidiyorduk artık öyle değil bitanesi dr normal dedi

Bende ince bi yastıkla yatıyorum uzun zamandır. Olmuyor ama artık yastıkla.Dışardan alayım dedim 60 lira küçücük birşey kalıbını kendim çizsem diktirmeyi düşünüyorum. Daha sonrada emzirme yastığı olarak kullanılıyor.
Ben eve gidince fotosunu çekip atayım sana diktirebilirsin içine elyaf doldurursun al sana yastık 10₺ ye :)

Hergecen gun daha da kotuye gidiyorum
Bebeklerin suyu bitmis.plesantadan beslenemiyolarmis.cok aşırı kan kaybediyorum.galiba olcekler ikiside.4.5ayliklar nasil kendime gelccem bilmiyorum

Kızlar şu aralığın 4üne kadar bişey olmadan bi geçirsem şükür dicem, 1haftadır eşimin yeğenleri geldi Antalya’dan onlarla ilgileniyorum gezdiriyorum aralığın 3ünde gidecekler, bi Yandanda aralığın 2sinde abimin düğünü var 2gün öncesi kına var onun koşturanları hazırlıkları, önümüzdeki hafta memleketten misafirler gelmeye başlıcak bende kalanlarda olacak haftaya pazara herşey bitmiş olacak ama inşallah bende bitmem :KK17:

Back