- Konu Sahibi marbling817
- #2.061
jeliboni valla bilmiyorum ki canım neden 75 aklımada sormak hiç gelmedii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende kesın yazdırayım ya aslında dısardanda bı ıkı arkadas söylemıstı ama cok oralı olmamıstım sımdı dank ettı :)
Canım kasılmalar ne zaman başladı.4 gündür geceleri bacagımda kasılmalarla uyanıyorum.gün içinde uyuşmalar var çok erken değilmi
aynen beklersem sanırım kasılmaktan felc olcam ya oyle gıcık bı durum
doktora bıkere demıstım uyusman yoksa vermem dedı diye bende oralı olmamıstım. sımdı alıcam ama kesın ne kanıma bakıyor ne ıdrarıma hıc bır test bıle yapılmadı bana oyle seker yuklemesıymıs ıkılı uclu taramaymıs yok fahım ölcumuymus resmen Allaha emanet bı hamılelık gecırıyorum
Hastane ekibi hep tanıdık canım,sağolsınlar çok ilgililer,insanın evi gibi olmuyor ama yine de rahat ettiriyorlar,her usgde ağladığım için yine bilmiyorum kaç gramlar ama 1 kgyi geçmiştik
Kızlar şeker yüklemesiyle ilgli sorularım var
Sizlere kaç gr şeker yüklendi? İkiz olunca şeker miktarı değişiyor mu?
Açlık kanı - 1 saat sonrası - 2 saat sonrası olmak üzere toplamda 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan taktılar mı yoksa her defasında gidip kan mı verdiniz? Bazılarının parmaktan da kanının alındığını duydum. Siz nasıl yaptırdınız, aydınlatırsanız pek memnun olurum :)
Kızlar hatırlayan varmı 18+6 günlüğüm kız 245 gr çokmu küçük sizinkiler nasıldı.
Sağol pembem merakla yarını bekliyorum bakalım.. canım kek kurabiye çekiyo ama gidip pişirmiyorum yarın ki sonucu etkilemesin diye, ne alaka bilmiyorum ama kendimce tedbir işte :)))Seker yüklemesi genel aynidir canim.. illa o mis gibi icecegi iciyorsun cogul tekil fark etmiyor prosedürde..
bana 50 gr lik yükleme yapildi.. 1. saatte kan alindi 1 tüp hemen degere bakildi.. ona görede sanirim 2. saatte tekrar bakiliyo.. yada hastaneden hastaneye prosedür farkli oldugu icin deger kac cikarsada ciksin 2. saattte mutlaka yine kan aliyorlar.. benim 1 kere kan alindi..
8.15 de gidersen.. 12 yi bulur belki cikman sonuclarla birlikte belki onu kast ettiler.. yanina atistirmalik biseyler al.. insallah bisey cikmaz..
Kızlar maden suyu içiyormusunuz içiyorsanız meyvelimi yoksa Sade mi
Kizlar nar yiyebiliyormuyuz ya?
Kizlar nar yiyebiliyormuyuz ya?
Ben yiyorum valla. Tehlikeli mi yoksa yenmemesi mi lazim
1.2 yemek kaşığı kadar fazlasını yememeye çalışıyorumKizlar nar yiyebiliyormuyuz ya?
Ikiz olunca seker miktari degismiyo 50 grlik ne icmistim ben oyle tatli degil icilmeyecek gibi su aliyorsun yarisini ďokuyorsun yarisi da glikoz ekleyip karistip iciyorsunKızlar şeker yüklemesiyle ilgli sorularım var
Sizlere kaç gr şeker yüklendi? İkiz olunca şeker miktarı değişiyor mu?
Açlık kanı - 1 saat sonrası - 2 saat sonrası olmak üzere toplamda 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan taktılar mı yoksa her defasında gidip kan mı verdiniz? Bazılarının parmaktan da kanının alındığını duydum. Siz nasıl yaptırdınız, aydınlatırsanız pek memnun olurum :)
Sağol canım teşekkür ederimIkiz olunca seker miktari degismiyo 50 grlik ne icmistim ben oyle tatli degil icilmeyecek gibi su aliyorsun yarisini ďokuyorsun yarisi da glikoz ekleyip karistip iciyorsun
Sağol canım teşekkür ederim
PembeHelvam canım günde bir taneden fazla nar yemeyin diyorlar.. ilk 3 ay düşük yaptırabildiği için tavsiye edilmiyor. Son 3 ayda da çok abartmamak şartıyla yenebilir. Ben de çok severim araştırmıştım önceden.. Salatalarıma filan eksik etmem tüketiyorum ama abartmıyorum miktarı. Aynı hurma gibi.. hurma da doğumu başlatabilen mucize şeylerden biri..
Nar yiyoruz canım günde 1taneyi geçmemek şartıyla ama suyunu önermiyorlar 1den fazla bardan anca 1bardak çıktığı için ama ben yiyorum yani zaten bir taneden fazlada yiyemiyorum. Fazlası rahim kaslarını gevşetiyormuş kızlarKizlar nar yiyebiliyormuyuz ya?
benim bebisler eymen ve emirhan olacak eymen peygamber efendimiz zamaninda sehit dusen sahabenin adiymis bereketli demekmis emirde peygamberimizin soyundan gelene deniliyormusDemirhan- Metehan, Çınar- rüzgar, emir-Eren, arda- mete, Mert- Ali, Burakmert - yiğitefe, İlhan- Ayhan,
Eki Görüntüle 2071204 Eki Görüntüle 2071205 Eki Görüntüle 2071206 Eki Görüntüle 2071207
kızlar bu dolaba baktım bugun normalde 1200 fıyatı ama tek kalmıs eger depoda olursa bana 700 e bırakacak adam. nasıl sizce ? inşallah depoda kalmıstır ya bana uygun geldı fıyatı bıde malı guzel dandık değil