• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 de Allah nasip ederse ikiz annesi olacaklar :)

bende kesın yazdırayım ya aslında dısardanda bı ıkı arkadas söylemıstı ama cok oralı olmamıstım sımdı dank ettı :)

Canım kasılmalar ne zaman başladı.4 gündür geceleri bacagımda kasılmalarla uyanıyorum.gün içinde uyuşmalar var çok erken değilmi

aynen beklersem sanırım kasılmaktan felc olcam ya oyle gıcık bı durum

doktora bıkere demıstım uyusman yoksa vermem dedı diye bende oralı olmamıstım. sımdı alıcam ama kesın ne kanıma bakıyor ne ıdrarıma hıc bır test bıle yapılmadı bana oyle seker yuklemesıymıs ıkılı uclu taramaymıs yok fahım ölcumuymus resmen Allaha emanet bı hamılelık gecırıyorum

Hastane ekibi hep tanıdık canım,sağolsınlar çok ilgililer,insanın evi gibi olmuyor ama yine de rahat ettiriyorlar,her usgde ağladığım için yine bilmiyorum kaç gramlar ama 1 kgyi geçmiştik

Canim benim.. seni o kadar iyi anliyorum ki.. insallah sevinc gözyaslarin akicak nasipse subatta.. Allah saglikla kavusmayi nasip etsin.. bu günlerde insallah gecicek.. güclü annesin sen.. Allahin izniyle bununda üstesinden gelirsiniz.. isimleriniz belli mi bu arada?

Kızlar şeker yüklemesiyle ilgli sorularım var

Sizlere kaç gr şeker yüklendi? İkiz olunca şeker miktarı değişiyor mu?

Açlık kanı - 1 saat sonrası - 2 saat sonrası olmak üzere toplamda 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan taktılar mı yoksa her defasında gidip kan mı verdiniz? Bazılarının parmaktan da kanının alındığını duydum. Siz nasıl yaptırdınız, aydınlatırsanız pek memnun olurum :)

Seker yüklemesi genel aynidir canim.. illa o mis gibi icecegi iciyorsun :-) cogul tekil fark etmiyor prosedürde..
bana 50 gr lik yükleme yapildi.. 1. saatte kan alindi 1 tüp hemen degere bakildi.. ona görede sanirim 2. saatte tekrar bakiliyo.. yada hastaneden hastaneye prosedür farkli oldugu icin deger kac cikarsada ciksin 2. saattte mutlaka yine kan aliyorlar.. benim 1 kere kan alindi..
8.15 de gidersen.. 12 yi bulur belki cikman sonuclarla birlikte belki onu kast ettiler.. yanina atistirmalik biseyler al.. insallah bisey cikmaz..

Seker yüklemesi genel aynidir canim.. illa o mis gibi icecegi iciyorsun :-) cogul tekil fark etmiyor prosedürde..
bana 50 gr lik yükleme yapildi.. 1. saatte kan alindi 1 tüp hemen degere bakildi.. ona görede sanirim 2. saatte tekrar bakiliyo.. yada hastaneden hastaneye prosedür farkli oldugu icin deger kac cikarsada ciksin 2. saattte mutlaka yine kan aliyorlar.. benim 1 kere kan alindi..
8.15 de gidersen.. 12 yi bulur belki cikman sonuclarla birlikte belki onu kast ettiler.. yanina atistirmalik biseyler al.. insallah bisey cikmaz..
Sağol pembem merakla yarını bekliyorum bakalım.. canım kek kurabiye çekiyo ama gidip pişirmiyorum yarın ki sonucu etkilemesin diye, ne alaka bilmiyorum ama kendimce tedbir işte :)))

Kızlar maden suyu içiyormusunuz içiyorsanız meyvelimi yoksa Sade mi

Canım madensuyu mutlaka sade içmelisin. Meyveli olanlar bildğin gazlı içecek statüsünde, eğer meyveli soda içeceksen hiç içme daha iyi demişti benim doktorum.. onlar müdahaleli fabrikasyon ürünler.. en sağlam olanı sade madensuyu

Kızlar şeker yüklemesiyle ilgli sorularım var

Sizlere kaç gr şeker yüklendi? İkiz olunca şeker miktarı değişiyor mu?

Açlık kanı - 1 saat sonrası - 2 saat sonrası olmak üzere toplamda 3 defa mı kan alınıyor? Kolunuza kelebek filan taktılar mı yoksa her defasında gidip kan mı verdiniz? Bazılarının parmaktan da kanının alındığını duydum. Siz nasıl yaptırdınız, aydınlatırsanız pek memnun olurum :)
Ikiz olunca seker miktari degismiyo 50 grlik ne icmistim ben oyle tatli degil icilmeyecek gibi su aliyorsun yarisini ďokuyorsun yarisi da glikoz ekleyip karistip iciyorsun

Ikiz olunca seker miktari degismiyo 50 grlik ne icmistim ben oyle tatli degil icilmeyecek gibi su aliyorsun yarisini ďokuyorsun yarisi da glikoz ekleyip karistip iciyorsun
Sağol canım teşekkür ederim:KK36:

PembeHelvam PembeHelvam canım günde bir taneden fazla nar yemeyin diyorlar.. ilk 3 ay düşük yaptırabildiği için tavsiye edilmiyor. Son 3 ayda da çok abartmamak şartıyla yenebilir. Ben de çok severim araştırmıştım önceden.. Salatalarıma filan eksik etmem tüketiyorum ama abartmıyorum miktarı. Aynı hurma gibi.. hurma da doğumu başlatabilen mucize şeylerden biri..

Sağol canım teşekkür ederim:KK36:

PembeHelvam PembeHelvam canım günde bir taneden fazla nar yemeyin diyorlar.. ilk 3 ay düşük yaptırabildiği için tavsiye edilmiyor. Son 3 ayda da çok abartmamak şartıyla yenebilir. Ben de çok severim araştırmıştım önceden.. Salatalarıma filan eksik etmem tüketiyorum ama abartmıyorum miktarı. Aynı hurma gibi.. hurma da doğumu başlatabilen mucize şeylerden biri..

Tamam canim cok sagol .. bende o zaman salatalarima katayim.. bende pek bi severim.. sifa olsun insallah bebislerimize..

Benim b
Demirhan- Metehan, Çınar- rüzgar, emir-Eren, arda- mete, Mert- Ali, Burakmert - yiğitefe, İlhan- Ayhan,
benim bebisler eymen ve emirhan olacak eymen peygamber efendimiz zamaninda sehit dusen sahabenin adiymis bereketli demekmis emirde peygamberimizin soyundan gelene deniliyormus

99440A27-39BA-4847-808C-F529663CB72A.jpeg FC25BDF8-DA55-4ED1-94C1-C0DF31B88900.jpeg 385594BA-89A3-4550-90FA-81A85F9A9E26.jpeg 4DC40BFB-F8EF-44D7-A4A6-12C5A3E4ED4F.jpeg

kızlar bu dolaba baktım bugun normalde 1200 fıyatı ama tek kalmıs eger depoda olursa bana 700 e bırakacak adam. nasıl sizce ? inşallah depoda kalmıstır ya bana uygun geldı fıyatı bıde malı guzel dandık değil

Eki Görüntüle 2071204 Eki Görüntüle 2071205 Eki Görüntüle 2071206 Eki Görüntüle 2071207

kızlar bu dolaba baktım bugun normalde 1200 fıyatı ama tek kalmıs eger depoda olursa bana 700 e bırakacak adam. nasıl sizce ? inşallah depoda kalmıstır ya bana uygun geldı fıyatı bıde malı guzel dandık değil

Bence guzel canim senin de icine siniyorsa sıkıntı yok. Bir tek siyah kulplari değiştirsen yeter bence. Bebek odasina siyah gitmez bence.

Back