• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 bitmeden hamile kalmak isteyenler...

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.

Aşılama bilgilerim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.gün 228 . 21.gün dayanamdım baktırdım 998 cikti. NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ???? Haftaya kese ve kalp için gel dedi doktor. Hıç açıklamada yapmadı, kendim pimpirikliğimden hep kan vermeye gidiyorum. Yorum yapandan Allah razı olsun.
Çoğul gebelik olabilir,değerin 2 kattan fazla artıyor.

Kaç yumurtan vardı?

Sag tüpüm patladi ve ameliyat oldum tüpüm alındı.

Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin biran önce toparlan inşallah.

Bende 10 aydır evliyim 7 aydır her ay tamam işte bu ay olacak diyorum ama malesef yok. Psikolojik olarak her ay belirti yaşıyorum. Adet günü geldiğindede alışılmış manzara. Doktor bi sorun olmadığını söyledi. Bu ay belirtilerim daha fazla. Mide bulantısı baş dönmesi bide sol kasıkta kramp gibi gerilmeler oluyor ayın 23 adet günüm inşallah hamileyimdir Allah bekleyişlerimizi hayırla sonuçlandırsın inşallah

Back