• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 anneleri zayıflıyor

Evet emziriyorum kızım 16 aylık. Vermem gereken kilom 8 kaldı ve devam ediyorum. Yoğun spor yapıyorum o yüzden az yemek zorlaşıyor
Tebrik ederim benim.kizim da 23 aylik bende hala emziriyorum .bende 4 5 ay once sîkî diyet yaptim 59 kiloya kadar dustum ama hic dikkat etmedim 5 ayda hepsini geri aldim yine buralardayim ne yazikki ...

Tebrik ederim benim.kizim da 23 aylik bende hala emziriyorum .bende 4 5 ay once sîkî diyet yaptim 59 kiloya kadar dustum ama hic dikkat etmedim 5 ayda hepsini geri aldim yine buralardayim ne yazikki ...
Teşekkür ederim 🙏🏻 siz kalıcı değişiklik için akşam öğününün kalorisini düşürmelisiniz. Yine zayıflarsınız iradeniz güçlü

İsveç diyetine başladım ve 2.gün bitti. Sonuna kadar tartılmayacağım. 13.gün tartılıp yazarım.
Antrenmanlarıma tam hız devam ediyorum. Crossfit, boks, koşu yapıyorum. Sporu zayıflamak için yapmıyorum sanırım bağımlılık bende ki.

61 kiloya indim vücudum çok değişti. Yoğun spor yapmamın da etkisi vardır. 59 u ucundan görmek istiyorum artık.

Back