Ben .hala aynıyım safsaklıyorum ya.. yavaş yavaş toparlıyırım işte..Antremanlarıma başladım hızlı bir giriş yaptım :) toparlanmayı görüyorum 1 haftada 2 kilo fark etti devam ediyorum. Sen kaçsın şimdi?
ben metro market ten aldım çay süper bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum
Sanırım jokerde de vardı cnmBen .hala aynıyım safsaklıyorum ya.. yavaş yavaş toparlıyırım işte..
Çaya inşallah bende bakayım o dediğin marketi bilmşyobil ama büyük marketlerde vardır herhaldr
Azaltmayı deyebilirsin başlangıçta. Bende çikolata çok severim. Yarın diyetisyene gidiyorum. Aslında besyocu olduğumdan ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama birine hesap vermek kaçamak yapmamı engeller. Bugün ölçüm yapıldı yarın kan değerlerime bakıp programı hazırlayacak. İnş yine yapacağım katıl bana beraber yapalımBende vermek istiyorum ama abur cubur yani aslnda sadece tatlı delisi olduğum için olmuyor galiba. Bekarken yerdim hiç etkilemezdi. Ama şimdi kaldığm kilodan aşağı inemiyorum
Tebrikler.Hic bıkmadan devam etmissiniz.Bizde ikinci bir bebek düşünüyoruz.Ama korkuyorum çok kilo alırım diye.Zaten yeni 63 kiloya düştüm.Keske biraz daha kilo verseydim .55 olsaydım en azından daha az kilo alırdım.Bakalim hayırlısı olur inşallah .Belki hamilelikte kilo veririm diycem ama o da çok zor gibi.Güncel 64.1
Biraz duraksama dönemine girdim ama toparlayacağım. Son 8 kilo
Teşekkür ederimTebrikler.Hic bıkmadan devam etmissiniz.Bizde ikinci bir bebek düşünüyoruz.Ama korkuyorum çok kilo alırım diye.Zaten yeni 63 kiloya düştüm.Keske biraz daha kilo verseydim .55 olsaydım en azından daha az kilo alırdım.Bakalim hayırlısı olur inşallah .Belki hamilelikte kilo veririm diycem ama o da çok zor gibi.
İnşallah bende öyle düşünüyorum.İlk 5 ay dikkat etmek istiyorum.Teşekkür ederim
Hamile kalana kadar devam edin sonra bebekle ilgilenmekten zayıflarsınız.
Ben hamilelikte insanlıktan çıkıyorum her seferinde 25-30 kilo aldım. Siz aynı hatayı yapmayın, en azından 5. Aya kadar almayın.
Selam neden uygulayamadınız?Selamlar,ben de 2018 Eylül ayında oğlumu doğurdum,76 ile doğuma girdim şu an 65-66 arası fgidip geliyorum.bayram öncesi diyetisyene gittim ama uygulayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?