2018 anneleri zayıflıyor

Ben .hala aynıyım safsaklıyorum ya.. yavaş yavaş toparlıyırım işte..
Çaya inşallah bende bakayım o dediğin marketi bilmşyobil ama büyük marketlerde vardır herhaldr

Bende vermek istiyorum ama abur cubur yani aslnda sadece tatlı delisi olduğum için olmuyor galiba. Bekarken yerdim hiç etkilemezdi. Ama şimdi kaldığm kilodan aşağı inemiyorum

Bende vermek istiyorum ama abur cubur yani aslnda sadece tatlı delisi olduğum için olmuyor galiba. Bekarken yerdim hiç etkilemezdi. Ama şimdi kaldığm kilodan aşağı inemiyorum
Azaltmayı deyebilirsin başlangıçta. Bende çikolata çok severim. Yarın diyetisyene gidiyorum. Aslında besyocu olduğumdan ne yapmam gerektiğini çok iyi biliyorum ama birine hesap vermek kaçamak yapmamı engeller. Bugün ölçüm yapıldı yarın kan değerlerime bakıp programı hazırlayacak. İnş yine yapacağım katıl bana beraber yapalım

Spora devam ediyorum ve kilo vermem hızlandı.
Sabahları kalkıp koşuyorum ve akşam 5-6 gibi evde ağırlık çalışıyorum hafif kilolarla. Squat ve merdiven antremanları da ekledim. Kaslarım ağrıyor ama sonuç almak güzel.

Uzun süredir girmemişim ama bırakmadım devam ediyorum. Güncel kilom 65,3. Spor yaptığım için karın kaslarımda artık belli olmaya başladı. Artık göbeğim yok en azından. Hedefim 56 şimdi. İlk küçük hedefimde 61. Hala emzirmeye devam ediyorum.

Güncel 64.1
Biraz duraksama dönemine girdim ama toparlayacağım. Son 8 kilo
Tebrikler.Hic bıkmadan devam etmissiniz.Bizde ikinci bir bebek düşünüyoruz.Ama korkuyorum çok kilo alırım diye.Zaten yeni 63 kiloya düştüm.Keske biraz daha kilo verseydim .55 olsaydım en azından daha az kilo alırdım.Bakalim hayırlısı olur inşallah .Belki hamilelikte kilo veririm diycem ama o da çok zor gibi.

Teşekkür ederim
Hamile kalana kadar devam edin sonra bebekle ilgilenmekten zayıflarsınız.
Ben hamilelikte insanlıktan çıkıyorum her seferinde 25-30 kilo aldım. Siz aynı hatayı yapmayın, en azından 5. Aya kadar almayın.

İnşallah bende öyle düşünüyorum.İlk 5 ay dikkat etmek istiyorum.

Çift antrenman yaptım 64.1 di
Dün antrenman yapamadım tartıldım 64.2
Sanırım direnç kilosundayım, direnç kilosu sinir ediyor ama kırılınca 1-2 kilo birden fark ediyor. Kendimi iyi gazlıyorum.
Bu arada emzirmeye devam.

Emzirirken diyet yapanlar için tarif vereyim:
3 yk yulaf - 2 kuru kayısı (doğranacak) - süt - 1 yk tahin
Hem tok tutuyor hemde süt yapıyor

Sabah koştum geldim sonuç 64.0 ama bugün şoklayacağım. Yulaf ve süt günü yapıp sabah ucundan da olsa 63 görmek istiyorum.

Akşamda ağırlık ve cardio yapacağım. Sabah yine koşu. Çift antrenman ile bakalım ne sonuç çıkacak.

Yine 64.0 artık sinir oldum 2 gündür spor yapmadım sabah koşacağım. Takıldım kaldım

Selamlar,ben de 2018 Eylül ayında oğlumu doğurdum,76 ile doğuma girdim şu an 65-66 arası fgidip geliyorum.bayram öncesi diyetisyene gittim ama uygulayamadım

Diyet yapmıyorum ama çok sıkı spor yaptım son 1 ay. Güzel kaslandım ve sıkılaştım. Bu akşam 6 Dan sonra yemedim sabah tartılıp son durumu görmek ve küçük hedefler koymak istiyorum. Motive olmam lazım.

63 kiloyum. Türkiye’ye dönüp diyetimi yapmak istiyorum. İtalya da diyet çok zor. Pizza makarna kruvasan... neyse ki spor yapıyorum.
çok rahat beslendim artık dikkat etmemin zamanı geldi. 8 gündür hiç şekerli beslenmedim.paketli hiçbir ürün yemedim. Daha çok balık ve et tüketmeliyim.
Artık yaz gelsinde yoğun spor antremanlarıma başlıyayım istiyorum.
Neyse pazartesi tartılıp bildiririm.

Sabah çok güzel antrenman yaptım.
Kepek ekmeğe tost yedim. Akşamda protein ağırlıklı beslenip pazartesi ye iyi bir sonuç bekliyorum. Bıktım 6 lı kilolardan artık 5 gelsin

Kilom 64.
crossfite başladım. Koşuyorum aynı zaman da da. Fırsat buldukça boksta yapıyorum. Yeniden aktif spor hayatıma döndüm. Çok mutlu oluyorum. 56 kilo ya kaldı 8. İlk mini hedefim 61.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…