- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
Normal olunca yapiliyorsa da benim icin farketmiyor cunku vakit bulamiyorum. Bebek 5 aylik oldu bile ama.. Neyseki yeni yeni leslie yapmaya basladim ben de, o da yuruyus gibi.Çok iyi sezeryan olunca 6 ay spor yapılmıyor maalesef sadece yürüyüş
Olsun yine de başlamışsınız. Bebekle zor gerçekten. Artık yaza kadar elimizden geleni yapıcaz yazın daha kolay olurNormal olunca yapiliyorsa da benim icin farketmiyor cunku vakit bulamiyorum. Bebek 5 aylik oldu bile ama.. Neyseki yeni yeni leslie yapmaya basladim ben de, o da yuruyus gibi.
bende 9 ekim sezeryan doğurdum canım. 5. gün yürüyüşe başladım.. 3 ay bitti şu an hergün squat jumping jack belirli karın hareketleri yapabiliyorum.. canım hiç acımıyor.. ve hamile kaldığım kilonun altına düştümÇok iyi sezeryan olunca 6 ay spor yapılmıyor maalesef sadece yürüyüş
Kaç kilo almıştın hamile kalmıştın ? Kaç kg aldın?bende 9 ekim sezeryan doğurdum canım. 5. gün yürüyüşe başladım.. 3 ay bitti şu an hergün squat jumping jack belirli karın hareketleri yapabiliyorum.. canım hiç acımıyor.. ve hamile kaldığım kilonun altına düştüm
70 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim 80 olarak çıktım şu an 65 kiloyumKaç kilo almıştın hamile kalmıştın ? Kaç kg aldın?
Bende kondisyon bisikleti ne başladım
diyet yaptınız mı? süt etkilendi mi?70 le hamile kaldım 90 la doğuma girdim 80 olarak çıktım şu an 65 kiloyum
Ben de Leslie falan ağırlıklı onu yapıyorum eliptik alsam mı bilmiyorum daha 7 kilo daha vermek istiyorum
Diyet adı altında sağlıklı beslendim..diyet yaptınız mı? süt etkilendi mi?
Aynen aburcubur gereksiz karbonhidratta süt yapmaz. Protein ve sıvı tüketimi sütü artırır.Diyet adı altında sağlıklı beslendim..
Kimse benim gibi dolu dolu kahvaltı yapmadı..
Yine kimse benim gibi 5 öğün yemedi hergğn süt içmesi hurma yemedi vs...
Düzenli ve faydalı besinler tğkettim ve bol bol tğkettğm porsiyon kontrolü çok yapamadom..
Sütüm hiç eksilmedi çok şükür.. çok fazla tatlı vs yiyen arkadaşlarıma göre sütüm daha çok.. yani sen düşün tatlının hamurın neye faydası olmuş ki dünya dakika en doğal besin olan anne sütüne faydası olacak??
Aynen öyle canım :)Aynen aburcubur gereksiz karbonhidratta süt yapmaz. Protein ve sıvı tüketimi sütü artırır.
Selam cnm. Nasıl gidiyor kaç oldun?1 ocağa kadar tartılmamaya söz verdim kendime.. yeni yıla 6lı rakamlarla gireceğim.. inşallah öylede bitereceğim. bu son 2 gündür çok kaçamak yaptım kendime gelmeliyim...
senin nasıl gidiyor
Hala aynıyım canım.. çok kaçamak yapıyorum çünkü denegelemeceyim sürekli.. spor da her gün 15 dj yarım saat falan anca vakit bulabiliyorum..Selam cnm. Nasıl gidiyor kaç oldun?
Sütüm azaldı bir ara bebeğimde memede ağlayınca yedim. Tekrardan toparlıyorum. Spora başladım 2 gündür ama ne başlamak :) tüm vücudum ağrıyor. Eşim de destek her sabah tartı kontrolü ve gün içinde bebeğe bakıyor spor yaptırıyor. Bu gece açlıktan uyuyamıyorum :)
Sanırım göğsün uyarılması gerekiyor önce. Bende de öyle merak etme cnm. Tuvaletini yapıyorsa doyuyordur. Zaten doymasa gelişimini doktor söylerdi. Hiç canını sıkma.Hala aynıyım canım.. çok kaçamak yapıyorum çünkü denegelemeceyim sürekli.. spor da her gün 15 dj yarım saat falan anca vakit bulabiliyorum..
Bu süt konusu benim de canımı sıkıyor.. sütüm var ama geç alıyor.. sen de nasıl?
Misal bebeğim emiyor ilk emmeye başladıpında bir dk flaan damla damla çok az akıyor oğlum da ağlıyor emmeye devam ettiği için bir yandan bir anda süt akmaya başlıyıp doya doya emşyor.. ama neden böyle hani?? Her emme de iki memeyi bitiyor .. karnı doyuyor günde en az 3 en çok 6 büyük tuvaletini yapıyor..
Ama geç akması cnaımı çok sıktı..
Su da içiyorum.. anlamadım ..
Galiba canım ama bu beni be korkutuyor.. sanki bitecek gibi.. insan için de pek emziremiyorım artık ilk başta çok uğraşıyor bağırıyor diye..Sanırım göğsün uyarılması gerekiyor önce. Bende de öyle merak etme cnm. Tuvaletini yapıyorsa doyuyordur. Zaten doymasa gelişimini doktor söylerdi. Hiç canını sıkma.
2 öğün beslenince daha hızlı kilo veriyorum ama emzirirken zor uzun aralar veremiyorsun. 2 ana öğün ve ara öğünler olarak olabilir. 4 saatten uzun açlıklarda spor yapmakta yağ yakımını hızlandırdı bende.2 öğün beslenme hakkında ne düşünüyorsun??
Ben her zaman devam edebileceğim bir rutin aşışkanlık kazanmaya çalışıyorum.. 2 öğün de mantıklı geliyor ama emzirirken ne kadar doğru??
Bu hafta da çok kötü saldım ya.. kilo almadım ama kendimi kötü hissetmeye başladım hızlıca geri dönmem lazım..
Lactamil in anne çayı var benim sütümü çok arttırdı tavsiye ederim. Kıyamam miniğe bol bol sütü olsun inşallahGaliba canım ama bu beni be korkutuyor.. sanki bitecek gibi.. insan için de pek emziremiyorım artık ilk başta çok uğraşıyor bağırıyor diye..
Evet canım ufak ufak deneyeceğim İnşallah..2 öğün beslenince daha hızlı kilo veriyorum ama emzirirken zor uzun aralar veremiyorsun. 2 ana öğün ve ara öğünler olarak olabilir. 4 saatten uzun açlıklarda spor yapmakta yağ yakımını hızlandırdı bende.
Evet bu çayları duydum.. eczane de mi satılıyırlar??Lactamil in anne çayı var benim sütümü çok arttırdı tavsiye ederim. Kıyamam miniğe bol bol sütü olsun inşallah
Antremanlarıma başladım hızlı bir giriş yaptım :) toparlanmayı görüyorum 1 haftada 2 kilo fark etti devam ediyorum. Sen kaçsın şimdi?Evet canım ufak ufak deneyeceğim İnşallah..
Senin nasıl gidiyor kilo verişin şu an neler yapıyorsun?
ben metro market ten aldım çay süper bu kadar hızlı sonuç beklemiyordumEvet bu çayları duydum.. eczane de mi satılıyırlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?