2018 anneleri zayıflıyor

3. Geliyorsa zaten kilo kalmaz merak etme

Ay kıyamam ya ne çok yemek gaz yapmış ben senin kadar içmiyorum rezene vs çok şükür sadece tqze soğan bebeğime gaz yaptı..
Maşallah canm bende görürüm inşallah 70 leri senin hedefine az kalmış darısı bize
Hedefim 58
70 le hamile kalmıştım şu an 70 e döndğm ama daha çok vermek istiyorum

Ay hadi inşallah biraz daha motive olur bana pilates.. daha önce hiç yapmadım hep Leslie yaparak verdim pilatesi denemek istiyorum inşallah şu göbeği toparlar yamçok moral bozuyor . Önceden de 70 kilo oldum ama böyle bir göbek yoktu.. dikişin üzerine çok hafif sarkıyor boyum 168 benim de

Haftalık tartı sonucunu yazabilirsin birbirimizi motive ederiz

Haftalık tartı sonucunu yazabilirsin birbirimizi motive ederiz
1 ocağa kadar tartılmamaya söz verdim kendime.. yeni yıla 6lı rakamlarla gireceğim.. inşallah öylede bitereceğim. bu son 2 gündür çok kaçamak yaptım kendime gelmeliyim...
senin nasıl gidiyor

1 ocağa kadar tartılmamaya söz verdim kendime.. yeni yıla 6lı rakamlarla gireceğim.. inşallah öylede bitereceğim. bu son 2 gündür çok kaçamak yaptım kendime gelmeliyim...
senin nasıl gidiyor
Ben cuma ve pazartesi tartılıyorum. Benim kilom takılıp birden düşüyor. Kaçamaktan sonra dikkat etmek gerekiyor tartıda + görmemek için. İnşallah 6lardan da kurtuluruz

Ben cuma ve pazartesi tartılıyorum. Benim kilom takılıp birden düşüyor. Kaçamaktan sonra dikkat etmek gerekiyor tartıda + görmemek için. İnşallah 6lardan da kurtuluruz
İnşallah canım :)
Emzirirken kaçamak bir şekilde de telafi oluyor ama gitgide farkediyorım emzirirken daha az kalori yakmaya başladım..
Önceden gün için de ev ihtiyacım bile olmazdı su hemen süt olurdu sanırım şimdi hep WC .. bir de terlerdim emzirirken artık oda olmuyor...
Hamile kaldiğim kiloya düştğm ondan mı sanırım acaba bundan sonraki kilolar çok zor gidecek galiba

Bugün hiç kaçamak yapmadım :)

Kaçamakları dengelemek lazım yoksa koruma dönemin de kilo aloroz

Şimdi kaç kilolardasın?? Hedef kaçtı :)

Inşallah hedefine ulaşırsın canm benm 1.5 kilo daha gitmiş 76 olmuşum ama ne gece ne gündüz uykum var ondan herhalde gece uyumuyor anladım ama gündüz neden uyumuyor sürekli ayağımda kucağımda gezdiriyorum bide üstüne dikişler enfeksiyon kapmış ben zayıflayacak ama diyetten değil rezillikten herhalde bunu anladım

eyvah eyvah noldun sen öyle.. neden uyumuyorki yavrucak..

Motivasyon sıkıntısı yaşıyorum spor yapmayınca. Sezaryen yüzünden spor yapamıyorum zaman geçse de başlasam

Motivasyon sıkıntısı yaşıyorum spor yapmayınca. Sezaryen yüzünden spor yapamıyorum zaman geçse de başlasam
Merhaba,
Ne zaman dogum yapmistiniz acaba? Ben de agustos basinda dogum yaptim ve kilo vermeye calisiyorum.

Merhaba ekim 17 yaptım kaç kilo aldınız? Hedefiniz nedir?
Ben 60la hamile kalip 71le dogum yaptim (gebelik sekeri ciktigi icin fazla kilo alma demislerdi). Hedefim 45-48 arasi birsey (boyum kisa oldugu icin). Dogumdan sonra kolayca 58e indim ama sonrasinda zorlaniyorum. Simdi 55 civarindayim. Bir gun dikkat etmesem hemen kilom artiyor emzirmeme ragmen.

Sadece 11 kilo almak çok iyi. Ben 80 e çıktım :s

Sadece 11 kilo almak çok iyi. Ben 80 e çıktım :s
ya hamileyken hayat daha kolaydi, ise yuruyerek gidip geliyordum, 10bin adimi geciyordu. Ilk 3 ay leslie yaptim, sonra da haftada birkac kez spor salonuna ve yuzmeye gittim. Ama simdi bebekle spor salonuna veya yuzmeye gidemiyorum, leslie'ye de bazen vakit ayirabiliyorum Spor olmayinca da pek gitmiyor sanki kilolar. Bilseydim once tum fazla kilolari verir oyle hamile kalirdim :S

Normal doğum mu sezaryen mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…