3. Geliyorsa zaten kilo kalmaz merak etmeBoyum 170 allahtan boy var zaten yoksa daha da kötü dururda boy sakliyo biraz 8. Aya kadar dikkat ettim sonra saldım biraz ama yinede bi hamile iştahı olmadı şimdide koşturma içindeyim biraz ona güveniyorum hızlı veririm diye biri 5 diğeri 3 yaşında iki kızım daha var pek oturmaya firsatim yok
Ay kıyamam ya ne çok yemek gaz yapmış ben senin kadar içmiyorum rezene vs çok şükür sadece tqze soğan bebeğime gaz yaptı..Her gelen tatlı getiriyor zor tutuyorum kendimi zayıf olduğum günleri hayal ediyorum çünkü gecede açlık oluyor suyla bastırıyorum rezene kimyon bide ısırgan otu çayı içiyorum canm faydasi oluyo baya inşallah böyle devam eder çünkü bundan önceki bebeklerinde emzirmedim sütüm gelmedi bunda baya hevesliyim hemde spor yerine geçer bulgur mercimek meyve süt ürünleri gaz yaptı bende başka cesaret edemedim biraz büyüsün azar azar başlamayı düşünüyorum insallah
Hedefim 58Maşallah canm bende görürüm inşallah 70 leri senin hedefine az kalmış darısı bize
Ay hadi inşallah biraz daha motive olur bana pilates.. daha önce hiç yapmadım hep Leslie yaparak verdim pilatesi denemek istiyorum inşallah şu göbeği toparlar yamçok moral bozuyor . Önceden de 70 kilo oldum ama böyle bir göbek yoktu.. dikişin üzerine çok hafif sarkıyor boyum 168 benim deGöbek zamanla toparlanıyor spor gerekli onun için. Arası açılan karın kasları tekrar sıkılaşıyor.
Pilates gayet güzel bir başlangıç. Ben pilates dersleri verdim yıllarca aletli ve mat. Düzenli gelenlerde çok fark oluyordu.
Haftalık tartı sonucunu yazabilirsin birbirimizi motive ederizAy hadi inşallah biraz daha motive olur bana pilates.. daha önce hiç yapmadım hep Leslie yaparak verdim pilatesi denemek istiyorum inşallah şu göbeği toparlar yamçok moral bozuyor . Önceden de 70 kilo oldum ama böyle bir göbek yoktu.. dikişin üzerine çok hafif sarkıyor boyum 168 benim de
1 ocağa kadar tartılmamaya söz verdim kendime.. yeni yıla 6lı rakamlarla gireceğim.. inşallah öylede bitereceğim. bu son 2 gündür çok kaçamak yaptım kendime gelmeliyim...Haftalık tartı sonucunu yazabilirsin birbirimizi motive ederiz
Ben cuma ve pazartesi tartılıyorum. Benim kilom takılıp birden düşüyor. Kaçamaktan sonra dikkat etmek gerekiyor tartıda + görmemek için. İnşallah 6lardan da kurtuluruz1 ocağa kadar tartılmamaya söz verdim kendime.. yeni yıla 6lı rakamlarla gireceğim.. inşallah öylede bitereceğim. bu son 2 gündür çok kaçamak yaptım kendime gelmeliyim...
senin nasıl gidiyor
İnşallah canım :)Ben cuma ve pazartesi tartılıyorum. Benim kilom takılıp birden düşüyor. Kaçamaktan sonra dikkat etmek gerekiyor tartıda + görmemek için. İnşallah 6lardan da kurtuluruz
Şimdi kaç kilolardasın?? Hedef kaçtı :)Ben cuma ve pazartesi tartılıyorum. Benim kilom takılıp birden düşüyor. Kaçamaktan sonra dikkat etmek gerekiyor tartıda + görmemek için. İnşallah 6lardan da kurtuluruz
Inşallah hedefine ulaşırsın canm benm 1.5 kilo daha gitmiş 76 olmuşum ama ne gece ne gündüz uykum var ondan herhalde gece uyumuyor anladım ama gündüz neden uyumuyor sürekli ayağımda kucağımda gezdiriyorum bide üstüne dikişler enfeksiyon kapmış ben zayıflayacak ama diyetten değil rezillikten herhalde bunu anladımAy kıyamam ya ne çok yemek gaz yapmış ben senin kadar içmiyorum rezene vs çok şükür sadece tqze soğan bebeğime gaz yaptı..
Hedefim 58
70 le hamile kalmıştım şu an 70 e döndğm ama daha çok vermek istiyorum
eyvah eyvah noldun sen öyle.. neden uyumuyorki yavrucak..Inşallah hedefine ulaşırsın canm benm 1.5 kilo daha gitmiş 76 olmuşum ama ne gece ne gündüz uykum var ondan herhalde gece uyumuyor anladım ama gündüz neden uyumuyor sürekli ayağımda kucağımda gezdiriyorum bide üstüne dikişler enfeksiyon kapmış ben zayıflayacak ama diyetten değil rezillikten herhalde bunu anladım
Merhaba,Motivasyon sıkıntısı yaşıyorum spor yapmayınca. Sezaryen yüzünden spor yapamıyorum zaman geçse de başlasam
Merhaba ekim 17 yaptım kaç kilo aldınız? Hedefiniz nedir?Merhaba,
Ne zaman dogum yapmistiniz acaba? Ben de agustos basinda dogum yaptim ve kilo vermeye calisiyorum.
Ben 60la hamile kalip 71le dogum yaptim (gebelik sekeri ciktigi icin fazla kilo alma demislerdi). Hedefim 45-48 arasi birsey (boyum kisa oldugu icin). Dogumdan sonra kolayca 58e indim ama sonrasinda zorlaniyorum. Simdi 55 civarindayim. Bir gun dikkat etmesem hemen kilom artiyor emzirmeme ragmen.Merhaba ekim 17 yaptım kaç kilo aldınız? Hedefiniz nedir?
Sadece 11 kilo almak çok iyi. Ben 80 e çıktım :sBen 60la hamile kalip 71le dogum yaptim (gebelik sekeri ciktigi icin fazla kilo alma demislerdi). Hedefim 45-48 arasi birsey (boyum kisa oldugu icin). Dogumdan sonra kolayca 58e indim ama sonrasinda zorlaniyorum. Simdi 55 civarindayim. Bir gun dikkat etmesem hemen kilom artiyor emzirmeme ragmen.
ya hamileyken hayat daha kolaydi, ise yuruyerek gidip geliyordum, 10bin adimi geciyordu. Ilk 3 ay leslie yaptim, sonra da haftada birkac kez spor salonuna ve yuzmeye gittim. Ama simdi bebekle spor salonuna veya yuzmeye gidemiyorum, leslie'ye de bazen vakit ayirabiliyorum Spor olmayinca da pek gitmiyor sanki kilolar. Bilseydim once tum fazla kilolari verir oyle hamile kalirdim :SSadece 11 kilo almak çok iyi. Ben 80 e çıktım :s
Normal doğum mu sezaryen mi?ya hamileyken hayat daha kolaydi, ise yuruyerek gidip geliyordum, 10bin adimi geciyordu. Ilk 3 ay leslie yaptim, sonra da haftada birkac kez spor salonuna ve yuzmeye gittim. Ama simdi bebekle spor salonuna veya yuzmeye gidemiyorum, leslie'ye de bazen vakit ayirabiliyorum Spor olmayinca da pek gitmiyor sanki kilolar. Bilseydim once tum fazla kilolari verir oyle hamile kalirdim :S
Normal dogum yaptim.Normal doğum mu sezaryen mi?
Çok iyi sezeryan olunca 6 ay spor yapılmıyor maalesef sadece yürüyüşNormal dogum yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?