Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rezene iç bol bol canım başka bitki çayı pek işe yatamıyoy belki ıhlamur falan..Merhaba bayanlar bende bir hafta oldu doğum yapalı 84le doğuma girdim 74 'le hamile kaldım şimdi 77.5 um hedefim en az 68 olmak 3. Bebeğim ve ben 68 i yeni evliyken görmüştüm bir daha 6 'li rakamlara inemedim emziriyorum ama su ve bitki çayları kadar yemek hiç etki etmedi bende bide gaz yapınca bebeğe iyice yeme seçeneğim azaldı inşallah yaza görürüm hedefimi
MerhabaMerhaba :)
Aynı bensin arkadaşım:)
Ben de 90 la doğuma girdim şu an 70 in 69 u heyecanla bekliyorum :)
Doğum kilolarımı verdim ben daha fazla vermek istiyorum :) oğlum henüz 2.5 aylık :)
Ben de çok kaçamak yapıyorum bebek için gelen giden oluyor ikramlar vs derken çok yiyorum bazen iştahım çok fazla kaşık kaşık kaymak yiyebiliyorum bazense hiç yok saatlerce aç durabiliyorum..
Ama ne gariptir ki kaçamak yapsam bile hergğn daha da eksilerdeyim :)
Merhaba daha çok yenisin kırkın çıkana kadar 4-5 kilo gider. Kanama ödem vs. Sadece 10 kilo almışsın çok iyi. Ben 25 kilo aldım abur cubur yemeden. Boy kaç?Merhaba bayanlar bende bir hafta oldu doğum yapalı 84le doğuma girdim 74 'le hamile kaldım şimdi 77.5 um hedefim en az 68 olmak 3. Bebeğim ve ben 68 i yeni evliyken görmüştüm bir daha 6 'li rakamlara inemedim emziriyorum ama su ve bitki çayları kadar yemek hiç etki etmedi bende bide gaz yapınca bebeğe iyice yeme seçeneğim azaldı inşallah yaza görürüm hedefimi
Hamilelik öncesi 70 dğm... Şu an tam 70 im ama maalesef bir göbek var sarkan işte onu da sporla toparlayacağımMerhaba
Hamilelik öncesi kaç kiloydun? Bende kaçamak yapıyorum bazen çünkü emzirdikten sonra ellerim titriyor. Bende iştahsızlık başladı 2-3 gündür. Spor yapmak istiyorum en güzel zayıflama yöntemi.
Benden hızlısın ben 80le girdim yeni 68,8 oldum.
Göbek zamanla toparlanıyor spor gerekli onun için. Arası açılan karın kasları tekrar sıkılaşıyor.Hamilelik öncesi 70 dğm... Şu an tam 70 im ama maalesef bir göbek var sarkan işte onu da sporla toparlayacağım
Her yerde pilates diye bir site buldum ayda 30 TL 6 ders olarak pilates var doğum sonrası için hem de ona başlayacağım karnımın daha da sıkılaşacağını düşünüyorum
Boyum 170 allahtan boy var zaten yoksa daha da kötü dururda boy sakliyo biraz 8. Aya kadar dikkat ettim sonra saldım biraz ama yinede bi hamile iştahı olmadı şimdide koşturma içindeyim biraz ona güveniyorum hızlı veririm diye biri 5 diğeri 3 yaşında iki kızım daha var pek oturmaya firsatim yokMerhaba daha çok yenisin kırkın çıkana kadar 4-5 kilo gider. Kanama ödem vs. Sadece 10 kilo almışsın çok iyi. Ben 25 kilo aldım abur cubur yemeden. Boy kaç?
Her gelen tatlı getiriyor zor tutuyorum kendimi zayıf olduğum günleri hayal ediyorum çünkü gecede açlık oluyor suyla bastırıyorum rezene kimyon bide ısırgan otu çayı içiyorum canm faydasi oluyo baya inşallah böyle devam eder çünkü bundan önceki bebeklerinde emzirmedim sütüm gelmedi bunda baya hevesliyim hemde spor yerine geçer bulgur mercimek meyve süt ürünleri gaz yaptı bende başka cesaret edemedim biraz büyüsün azar azar başlamayı düşünüyorum insallahRezene iç bol bol canım başka bitki çayı pek işe yatamıyoy belki ıhlamur falan..
Yeme içme olarak tatlı hiç tüketme o zaman 68 görürsğmçok kolay olur emzirmek hemen kilo verdiriyor ama gerçekten tatlı y az tüket.. şeker süt yapmıyor emin ol en çok su yapıyor.. bir de her yemek gaz yapmaz bebeğine bunu keşfet
Ben lahana kuru fasulye nohut aklına ne gelirse yiyorum sadece taze soğan bebeğime gaz yaptı.. şu an muz yemeye başladım 2 gündür bir kabız olacak mı diye gözlemliyorum.. sana da tavsiye ederim yoksa gerçekten bu kış mevsiminde de ne yice zbaşka yiyecek türleri azalıyor az az dene inşallah gaz olmax
Maşallah canm bende görürüm inşallah 70 leri senin hedefine az kalmış darısı bizeBen de bir 68 görsem baklava yiyeceğimama yok hala 70.1-70.5 arası gidip geliyor.. boğaz da durmuyor ama her gün ayrı kaçamaklar.. emzirirken gerçekten bazı günler insanın gözü dönüyor