- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Evde 8 tane daha test var canım ama hiçbir belirti yoktur görünce de şaşırdım çizgiyi :)Canim ben de gordum silik cizgiyi yarin da yapacak misin tekrar test?
Yok canım bu 3 kala. Diğer testi 6 kala yapmıştım hiç çizgi yoktu o yüzden umutsuzum gebeliği erken öğrenmem lazım kan pıhtılaşması çıktı ben de iğneyle başlamam lazımİnşallah kuzum :)
6 kala güzel çizgi
Giderek koyulaşır zaten sen hemen kan vermeyeceksen iyice koyulaşana dek test yap :)
Yok canım bu 3 kala. Diğer testi 6 kala yapmıştım hiç çizgi yoktu o yüzden umutsuzum gebeliği erken öğrenmem lazım kan pıhtılaşması çıktı ben de iğneyle başlamam lazım
Evet baktirdi sonuçlar güzeldi kaç tane doktora gittik problem yok dendi
Amin canım cümlemize insallahAllah gönlüne göre versin canım...sabah ilk idrarinla dene birde ovulasyon testi koyu cikarsa da hamile olduğunu gösterirmiş burda öğrendim
Adetin biter bitmez temizlenip gidiyorsun eşinle birlikte olmadan. Ben iki defa çektirdim. Böyle biliyorumBenim de bir kizim var ikinci 2 yildir olmuyo ben de rahim filmi çekilmeliyim gibi geliyo adet gunu mu cekilir acaba ve kendi talebimizle olur mu bilen var mi
Bu sefer kocama söylemedim canım surpriz yapmak istiyorum ama yaz tatili deyiz eşimin memleketinde buraları da çok bilmiyorum yarın bir daha idrar testi yaparım on göre surprizimi yapıp gideriz hastaneye :)O zaman erken öğrenmek daha sağlıklı tabi iyi yapmışsın canım
Yarın dr a git bi kan ver o zaman
Bende de iki düşük oldu dr um da erken öğrenme ihtiyacı içinde
6 kala çıkmayabilir evet
Bir ark vardı burda
Yumoş günlermiz aynıydı batlar aynıydı bende 7 kala onda 3 kala çıktı bünyeye göre değişiyor canım
Kana ve ordan idrara ne kadar hızlı geçtiği önemli
Bu sefer kocama söylemedim canım surpriz yapmak istiyorum ama yaz tatili deyiz eşimin memleketinde buraları da çok bilmiyorum yarın bir daha idrar testi yaparım on göre surprizimi yapıp gideriz hastaneye :)
Sabah tek gözünü açıp testin sonucunu sordu yok yine çıkmadı dedim :) hayırlısı dedi uyudu bakalım inşallah güzel olurNe güzel :) harika bir sürpriz olucak :))
Sabah tek gözünü açıp testin sonucunu sordu yok yine çıkmadı dedim :) hayırlısı dedi uyudu bakalım inşallah güzel olur
Bende kürtajdan snra kalamam korkusu yoktu şuan ciddi ciddi kalamıyorum:) ilk 2. Ayında olunca bu da hemen olur sandım öyle olmadı şimdi hiç anne olamıycam gibi geliyoBende kurtajdan sonra kalamicam diye korkuyorum aslında. Doktor her şey normal diyor ama içimde korku var
Bende kürtajdan snra kalamam korkusu yoktu şuan ciddi ciddi kalamıyorum:) ilk 2. Ayında olunca bu da hemen olur sandım öyle olmadı şimdi hiç anne olamıycam gibi geliyo[/QUOT
Allahım moralim bozuldu
Seninle ilgisi yok kuzum zaten bende hep bir düşünceydi buAhh canım kesinlikle morelini bozmak istemezdimaynı değiliz sonuçta sen daha çabuk kalırsın çok duydum rahim filminden sonra hamile kalan inşallah sende kalırsın çok özür dilerim inan morelni bozmak istemezdim
yüzdeyüz korumak yok kiBu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş için
. Amin inşallah canım hepiniz o güzel haberi alırsınızAmin inşallah canım tek duam hayırlı sağlıklı bir evlat
yüzdeyüz korumak yok kigeneli geri çekilme yöntemi yapıyor ama kaza oluyor kaçak oluyor ben korkuyorum çünkü ilkkez o yöntemi denedik ve tamda bndeki programa göre yumurtlama günümmüş o gün .. tırsıyorum bişi olursa diye ve 31 i bnm regl günüm hep dua ediyorum Rabbim isteyene tez vakitte nasip et diye
Seninle ilgisi yok kuzum zaten bende hep bir düşünceydi buaslinda düşünmemek beklememek lazim ama elde değil.
Evet malesef varsa kısmette haplada spirallede condomlada hamile kalan çok . En az riskli hap aslında ve en çok riskli geri çekilme denilen yöntem bazısı bunu korunmadan saymıyor bile ama çoğu aile bunu kullanıyor bnm duyduğum ama çok güvensiz bir yöntem. Anne oluncada en büyük dert bu korunma mevzusu oluyor. Rabbim korunma mevzusu nasip etsin sizleredeBenim bir arkadaşımın 2 hamileliği de istemeden oldu ve bu arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu :) Allahın takdiri işte.
Iliskiye girerken aliyorduysa demek kiBenim bir arkadaşımın 2 hamileliği de istemeden oldu ve bu arkadaşım doğum kontrol hapı kullanıyordu :) Allahın takdiri işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?