- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Kızlar sarı akıntım oldu bat 6.
Bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Hsg çekilen yerin cihazları yeni sistem ise tabi anestezisiz al canım onlar ağrısız oluyomuş. Ben doğu dayım burada sağlık imkanları kısıtlı eski cihazlarla işlem yapılıyo hsg sonrası videosunu izlediğim de o aleti görünce iyiki anestezi aldım dedim yoksa dayanamazdım. En basidinden olduğum yerde hareket ederdim tüplerim açık olduğu halde kapalı görünebilirdi
Onu da denedim canım malesef olmuyor.Ovulasyon testi yapıyormusun kuzum
Aynen canım kıpırdama durumunda tüpler açık olduğu halde kapalı gorulebiliyo bu durumda yeniden çekiyolarmışO esnada hic kımıldamamak gerek demiiiii
Ben yaptirmadim ama yaptirmak lazim aslinda canm muhakkak. Benim de fırçalarken diş etlerim kanıyor hep. Hamile kalırsam sıkıntıKızlar hamilelikte l
Öncesi diş taşı temizliği veya bakımı yaptiran var mı aranızda
Onu da denedim canım malesef olmuyor.
Doktor bile ilaçsız yumurta takibi yaptı gayet iyi büyüyüp kendi çatlıyor ama olmuyor nasip
Bnde geçen yıl bi kürtaj geçirdim 2. Ayımda olmştu benmde 1 yol geçti hala hamile kalamadım rahim filmi bile çekildim hala yok bat 10 agustosArkadaşlar merhaba. Ben geçen yıl bir kurtaj gecirdim. O hamileliğim de 2. Ayki denemede tutmuştu. Bu ay ilk denememizdi kurtajdan sonra ama olmadı, tutmadı. Bat 15 Ağustos. Sizde durumlar nasıl :) kaçıncı denemeniz? :)
Oda bi marifet değil canım emin ol ki. Herseyin vakti zamanı var ben triod hastasıyım ve bunu düğünüme 1 ay kala öğrendim nisanda evlendim ve mayısta ilaca başladım dr çocuğun olmaz zaten degern 2.5 ve altına inmeden dedi ama ben ilk geceden hamile kalmışım bir oğlum var 3.5 yaşında ve korunmasız ilişki olurda pat diye hamile kalırım korkusu yasıyorum cinsellikten soğucam hamilelik korkum yüzündenYani canım hiç sorunu olmayan çiftlerden kaçı tek denemede gebelik elde ediyor ki
Böyle umutsuz olma bna olmaz dedilerde oldurdu Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler bebişlerBu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.
Ama artık inanamıyorum imkansız gibi geliyor bana rabbim hepimize nasib eder inşallah.
Sizin ne kadardır olmuyor herhangi bir sorun var mi?
Aynen canım kıpırdama durumunda tüpler açık olduğu halde kapalı gorulebiliyo bu durumda yeniden çekiyolarmış
Benim de 14-15 agustos gibi canım. Hayırlısı olsun inşallah14 agustos ins guzlk haberler aliriz.
Bende kurtajdan sonra kalamicam diye korkuyorum aslında. Doktor her şey normal diyor ama içimde korku varBnde geçen yıl bi kürtaj geçirdim 2. Ayımda olmştu benmde 1 yol geçti hala hamile kalamadım rahim filmi bile çekildim hala yok bat 10 agustos
Canım inşallah hamilesindir ama ister birkaç gün sonra denesen daha net olur. Foto netliginden kaynaklı olarak da göremiyor olabilirimEki Görüntüle 2173537 kızlar günaydın bat 1 agustos :) benim gördüğümü siz de görebiliyor musunuz
Buraya atıp baktığımda ben de net göremiyorum canım :) bakalım daha var bata inşallah koyulaşırCanım inşallah hamilesindir ama ister birkaç gün sonra denesen daha net olur. Foto netliginden kaynaklı olarak da göremiyor olabilirim
Hadi inşallah canım :)Buraya atıp baktığımda ben de net göremiyorum canım :) bakalım daha var bata inşallah koyulaşır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?