Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

O esnada hic kımıldamamak gerek demiiiii

Bnde geçen yıl bi kürtaj geçirdim 2. Ayımda olmştu benmde 1 yol geçti hala hamile kalamadım rahim filmi bile çekildim hala yok bat 10 agustos

Yani canım hiç sorunu olmayan çiftlerden kaçı tek denemede gebelik elde ediyor ki
Oda bi marifet değil canım emin ol ki. Herseyin vakti zamanı var ben triod hastasıyım ve bunu düğünüme 1 ay kala öğrendim nisanda evlendim ve mayısta ilaca başladım dr çocuğun olmaz zaten degern 2.5 ve altına inmeden dedi ama ben ilk geceden hamile kalmışım bir oğlum var 3.5 yaşında ve korunmasız ilişki olurda pat diye hamile kalırım korkusu yasıyorum cinsellikten soğucam hamilelik korkum yüzünden bu eşimle aramda sorun oluyor ikimizi mutlu eden korunma yönt yok o bna hap istemio ben geri çekilme istemiyorum kondomu ikimizde istemiyorum ben hamile kalmktan korkuyorum ilişkiden kaçıyorum derken etkileniyor insan. Kimide hamilelik için cabalıyor hayat çok garip.! Hep dua ediyorum Rabbim isteyenlerin kucagını sağlıklı evlatla doldur diye inş isteyen herkese nasip olur tez zamanda.

Bu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.
Ama artık inanamıyorum imkansız gibi geliyor bana rabbim hepimize nasib eder inşallah.
Sizin ne kadardır olmuyor herhangi bir sorun var mi?
Böyle umutsuz olma bna olmaz dedilerde oldurdu Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler bebişler

2 ağustos ama fazla umut yok ovulasyon testi yaptım malesef silik çıktı.2.cocugun bu kadar zor geleceğini tahmin etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…