- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Arkadaş istemesek kazayla tek seferde kalırız . Şimdi istiyoruz yok2 ağustos ama fazla umut yok ovulasyon testi yaptım malesef silik çıktı.2.cocugun bu kadar zor geleceğini tahmin etmezdim
Aynen kuzum şimdi gözüküyor:)) super hadi insallah gun gectikce koyulaşır :)Eki Görüntüle 2173539 bir de böyle baksana canım
ay masallah bizde iyi haberler alalimEki Görüntüle 2173539 bir de böyle baksana canım
Amin amin inşallah canım :) darısı bekleyenlerin başınaAynen kuzum şimdi gözüküyor:)) super hadi insallah gun gectikce koyulaşır :)
Çok sevindirdin iz beni canım amin inşallah tez zamanda hayırla gelsin bebişleray masallah bizde iyi haberler alalim
Eki Görüntüle 2173539 bir de böyle baksana canım
Kızım da hemen olmamıştı ama ugrastirmamisti preesed jel le bir sefer denemiştim olmuştum simdi yine denedim bakalım nasipArkadaş istemesek kazayla tek seferde kalırız . Şimdi istiyoruz yokRabbim sınıyor mu deniyor mu anlamadım ki ama cok yoruldum
Adetine daha vakit olduğu için bole çıkması iyi bile bence ben 3 gün geçince yapmış tüm o zaman netlesmistiEki Görüntüle 2173539 bir de böyle baksana canım
Bata 6 varken çıkmadı canım bir de hiçbir belirti yok o yüzden umutsuzca yaptım testi sizden başka kimseyle de paylaşamıyorum :) Allah razı olsun test uzmanı darısı hayırlısıyla sanaCanım senin çizgin var o kesin :)
Ağzından bal damlıyor canım :) Tesekkurler mutlu ettin beniAdetine daha vakit olduğu için bole çıkması iyi bile bence ben 3 gün geçince yapmış tüm o zaman netlesmisti
Kuloduma bulasiyor ben oyle farkediyorum cok olursa gunluk ped takiyorum ama koyu renk kulotta daha cok belli ediyor kendini isterseniz bi sure koyu renk kulot giyinBu akıntıları nasıl fark ediyorsunuz? Ben bu işten hic anlamıyorum. Günlük ped kullanıyorum onda herhangi bi akıntı olsa fark edilir mi
Ayni seyi dusunuyorum ustune dusmeyenler kaliyor zirt diye nedir bu cektigimizArkadaş istemesek kazayla tek seferde kalırız . Şimdi istiyoruz yokRabbim sınıyor mu deniyor mu anlamadım ki ama cok yoruldum
Canim ben de gordum silik cizgiyi yarin da yapacak misin tekrar test?Ağzından bal damlıyor canım :) Tesekkurler mutlu ettin beni
Biz de kullanıyoruz eşimle 3.kutu bitmek üzere..kurtaj yapan dr vermişti.4.adeti olursam başka dr a gidip muayene olacam sorcm devam edeyim mi gerçekten faydalı mi diyearkadaşlar merhaba dün itibariyle doktorum esıme proman k vıtamını baslattı bende prowomen kullanıyorum bu ılacı kullanınız oldumu?
Bata 6 varken çıkmadı canım bir de hiçbir belirti yok o yüzden umutsuzca yaptım testi sizden başka kimseyle de paylaşamıyorum :) Allah razı olsun test uzmanı darısı hayırlısıyla sana
Allah gönlüne göre versin canım...sabah ilk idrarinla dene birde ovulasyon testi koyu cikarsa da hamile olduğunu gösterirmiş burda öğrendimAğzından bal damlıyor canım :) Tesekkurler mutlu ettin beni
Bu sene iki tanıdığım hamile iki çift de kaza ile oldu diyor kaza nasıl oluyor anlamadım biz çalışıyoruz bu iş içinAyni seyi dusunuyorum ustune dusmeyenler kaliyor zirt diye nedir bu cektigimiz
Evet baktirdi sonuçlar güzeldi kaç tane doktora gittik problem yok dendiEşin de baktırdımı canım spermlere
Amin inşallah canım tek duam hayırlı sağlıklı bir evlatBöyle umutsuz olma bna olmaz dedilerde oldurdu Rabbim hayırlı vakitte sağlıkla gelsinler bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?