- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Aynen oyle canim. Isyan etmiyorum bende. Baktım en son yine adet oldum. Vardır Rabbim bir bildigin deyip susuyorum ne yapayimHerşey nasip tabi canım ben 18 aylık evliyim sıkıntımız olmadığı halde daha nasip olmadı bebeğim
Bende 18 aydır yoruldum inan ki canımAynen oyle canim. Isyan etmiyorum bende. Baktım en son yine adet oldum. Vardır Rabbim bir bildigin deyip susuyorum ne yapayim
Canm olabilir de olmayabilir de. En neti bat gununden sonra test yapman. Bende kendimi cok umitlendirdim. Şurama şu oldu burama bu oldu falan diye. Umarim hamilesindir kuzum ama o cift cizgiyi görmeden cok umutlanma. Cok hayal kırıklığı oluyor sonraKızlar sarı akıntım oldu bat 6.
Bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Evet canım çook haklısın... Boşu boşuna umutlandırmayacağım kendimi..Zaten eşim de çok umutlu...Onu hüsrana uğratmamak için uğraşırken bir de ben hayallere kapılmayayım...Canm olabilir de olmayabilir de. En neti bat gununden sonra test yapman. Bende kendimi cok umitlendirdim. Şurama şu oldu burama bu oldu falan diye. Umarim hamilesindir kuzum ama o cift cizgiyi görmeden cok umutlanma. Cok hayal kırıklığı oluyor sonra
Rahim filmi sıkıntılı bi olay değil canım anestezili olmanı tavsiye ederim haberin dahi olmuyo olanlardan
Bazı makineler ağrılı oluyomuş c kollu makinelerde ağrı sızı minimummuş. Yarın çektircem ben istersen sonrasında önerebilirim ağrım olmazsa
Bende bat 15 agustosa kadar asla test yapmicam. Kafama koydum. Belirti de beklemicem. Cunku hep psikolojik oluyor
Aynen öyle canım. Yok karnım batti. Yok geçiyorum aynanın karsisina göğüslerimde değişiklik var mi yok bugun sinirliyim ani ruh dalgalanmalari yasiyorum falan uzar gider.. sonuc yine adetkatılıyorum sana kesinlikle. Ben de bu sefer umursamayacağım. Artık nasipse olur insallah. Nasipten öte yol yok.
Hsg çekilen yerin cihazları yeni sistem ise tabi anestezisiz al canım onlar ağrısız oluyomuş. Ben doğu dayım burada sağlık imkanları kısıtlı eski cihazlarla işlem yapılıyo hsg sonrası videosunu izlediğim de o aleti görünce iyiki anestezi aldım dedim yoksa dayanamazdım. En basidinden olduğum yerde hareket ederdim tüplerim açık olduğu halde kapalı görünebilirdiBirkaç yerle görüştüm de anesteziyi verip sen uyuyana dek zaten bitiyor 3-5 dk ancak sürüyor işlem dedi. Şişlide ecomar , gop yeniyuzyil ve gop Medical Park ile konuştum. Medical parkta filmi çeken bayanmış. Muhtemelen orada çektiririm eşim illa bayan olsun diye tutturdu da.
Nerde yaptırıyorsun canim ? Buradan ya da özelden yaz bana muhakkak.
Umarım sorunsuz sıkıntısız yapılır biter sonucu da temiz çıkar.
Hemde o kadar zor ki bizi bi tek biz anlarızMerhaba
Günaydın kızlar benimde 2.5 ay sonra tam 4 sene olucak olmuyor malesef rabbim isteyenleri bekletmeden hayırlısı ile nasib etsin.
gerçekten çok zor beklemek
Aynen öyle isyan etmiyorum ama artık normal yollar ile hamile kalacağımı düşünmüyorum umudum yok artık.Hemde o kadar zor ki bizi bi tek biz anlarız
Öğle demeyin umut hep varAynen öyle isyan etmiyorum ama artık normal yollar ile hamile kalacağımı düşünmüyorum umudum yok artık.
Bu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.Öğle demeyin umut hep varRabbim sağlıcakla nasip edicektir InşAllah. Sadece bi sınavdan geçiyoruz sabrımızla çabamızla bunu da atlatıcaz InşAllah
18 aydır olmuyo benimde bu ay ikinci aşılamamı yaptırdım. Ne eşimde ne bende sıkıntı yok ama nasip olmadı henüz. Siz ne tedaviler gördünüz herhangi bi sorununuz var mıydıBu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.
Ama artık inanamıyorum imkansız gibi geliyor bana rabbim hepimize nasib eder inşallah.
Sizin ne kadardır olmuyor herhangi bir sorun var mi?
Gereken testler yapıldı eşime ve bana bir sorun çıkmadı gayet iyi herşey sebepsiz infertilite yani.18 aydır olmuyo benimde bu ay ikinci aşılamamı yaptırdım. Ne eşimde ne bende sıkıntı yok ama nasip olmadı henüz. Siz ne tedaviler gördünüz herhangi bi sorununuz var mıydı
Canım biz de eşimle 30 yasindayiz hiç endiselenmiyorum içini ferah tut dediğin gibi hersey nasip, 35 yaş altı sorun yoksa gebelik elde etme şansi yüksek sonuçta rabbim verir inşallah sana da tez zamandaGereken testler yapıldı eşime ve bana bir sorun çıkmadı gayet iyi herşey sebepsiz infertilite yani.
4 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı yumurta oluştu çatladı ama negatif malesef.
Eşim de artık tüp bebek istiyor yaşı 30 oluyor diye hemen olsun istiyor şuan beklemedeyim bikac aya inşallah yaptiricaz
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese nasib etsinCanım biz de eşimle 30 yasindayiz hiç endiselenmiyorum içini ferah tut dediğin gibi hersey nasip, 35 yaş altı sorun yoksa gebelik elde etme şansi yüksek sonuçta rabbim verir inşallah sana da tez zamanda
Merhaba
Günaydın kızlar benimde 2.5 ay sonra tam 4 sene olucak olmuyor malesef rabbim isteyenleri bekletmeden hayırlısı ile nasib etsin.
gerçekten çok zor beklemek
Özelden yazdım canım echomarda da bayan çok ilgililerBirkaç yerle görüştüm de anesteziyi verip sen uyuyana dek zaten bitiyor 3-5 dk ancak sürüyor işlem dedi. Şişlide ecomar , gop yeniyuzyil ve gop Medical Park ile konuştum. Medical parkta filmi çeken bayanmış. Muhtemelen orada çektiririm eşim illa bayan olsun diye tutturdu da.
Nerde yaptırıyorsun canim ? Buradan ya da özelden yaz bana muhakkak.
Umarım sorunsuz sıkıntısız yapılır biter sonucu da temiz çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?