Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sarı akıntım oldu bat 6.
Bu erken gebelik belirtisi olabilir mi?
Canm olabilir de olmayabilir de. En neti bat gununden sonra test yapman. Bende kendimi cok umitlendirdim. Şurama şu oldu burama bu oldu falan diye. Umarim hamilesindir kuzum ama o cift cizgiyi görmeden cok umutlanma. Cok hayal kırıklığı oluyor sonra

Evet canım çook haklısın... Boşu boşuna umutlandırmayacağım kendimi..Zaten eşim de çok umutlu...Onu hüsrana uğratmamak için uğraşırken bir de ben hayallere kapılmayayım...

Rahim filmi sıkıntılı bi olay değil canım anestezili olmanı tavsiye ederim haberin dahi olmuyo olanlardan

Birkaç yerle görüştüm de anesteziyi verip sen uyuyana dek zaten bitiyor 3-5 dk ancak sürüyor işlem dedi. Şişlide ecomar , gop yeniyuzyil ve gop Medical Park ile konuştum. Medical parkta filmi çeken bayanmış. Muhtemelen orada çektiririm eşim illa bayan olsun diye tutturdu da.

Bazı makineler ağrılı oluyomuş c kollu makinelerde ağrı sızı minimummuş. Yarın çektircem ben istersen sonrasında önerebilirim ağrım olmazsa

Nerde yaptırıyorsun canim ? Buradan ya da özelden yaz bana muhakkak.
Umarım sorunsuz sıkıntısız yapılır biter sonucu da temiz çıkar.

katılıyorum sana kesinlikle. Ben de bu sefer umursamayacağım. Artık nasipse olur insallah. Nasipten öte yol yok.
Aynen öyle canım. Yok karnım batti. Yok geçiyorum aynanın karsisina göğüslerimde değişiklik var mi yok bugun sinirliyim ani ruh dalgalanmalari yasiyorum falan uzar gider.. sonuc yine adet zaten boyle oldukca belirti beklemekten de sıkıldım. En iyisi adam gibi bat gunu ve sonrasi test yapmak

Hsg çekilen yerin cihazları yeni sistem ise tabi anestezisiz al canım onlar ağrısız oluyomuş. Ben doğu dayım burada sağlık imkanları kısıtlı eski cihazlarla işlem yapılıyo hsg sonrası videosunu izlediğim de o aleti görünce iyiki anestezi aldım dedim yoksa dayanamazdım. En basidinden olduğum yerde hareket ederdim tüplerim açık olduğu halde kapalı görünebilirdi

Öğle demeyin umut hep var Rabbim sağlıcakla nasip edicektir InşAllah. Sadece bi sınavdan geçiyoruz sabrımızla çabamızla bunu da atlatıcaz InşAllah
Bu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.
Ama artık inanamıyorum imkansız gibi geliyor bana rabbim hepimize nasib eder inşallah.
Sizin ne kadardır olmuyor herhangi bir sorun var mi?

Bu zamana kadar hep umutlu oldum yeni ay yeni umutlar dedim.
Ama artık inanamıyorum imkansız gibi geliyor bana rabbim hepimize nasib eder inşallah.
Sizin ne kadardır olmuyor herhangi bir sorun var mi?
18 aydır olmuyo benimde bu ay ikinci aşılamamı yaptırdım. Ne eşimde ne bende sıkıntı yok ama nasip olmadı henüz. Siz ne tedaviler gördünüz herhangi bi sorununuz var mıydı

18 aydır olmuyo benimde bu ay ikinci aşılamamı yaptırdım. Ne eşimde ne bende sıkıntı yok ama nasip olmadı henüz. Siz ne tedaviler gördünüz herhangi bi sorununuz var mıydı
Gereken testler yapıldı eşime ve bana bir sorun çıkmadı gayet iyi herşey sebepsiz infertilite yani.
4 kere klomen+catlatma iğnesi kullandım ama nasip olmadı yumurta oluştu çatladı ama negatif malesef.
Eşim de artık tüp bebek istiyor yaşı 30 oluyor diye hemen olsun istiyor şuan beklemedeyim bikac aya inşallah yaptiricaz

Canım biz de eşimle 30 yasindayiz hiç endiselenmiyorum içini ferah tut dediğin gibi hersey nasip, 35 yaş altı sorun yoksa gebelik elde etme şansi yüksek sonuçta rabbim verir inşallah sana da tez zamanda

Özelden yazdım canım echomarda da bayan çok ilgililer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…