Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar çatlatma iğnesi olan varmı aranızda bu ay? Benim bugün çatlatma iğnesinden sonra 14. Günüm ama erken gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı morelim bozuldu olsa çıkardı diye düşünüyorum

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Bugün kızlar okuyun
Müjdeli haber alırsanız lütfen beni etiketleyin

Canım o gün adet günümdür diye tahmin ettiğim halde epey silikti hatta ilk eşim baktı bir şey yoK dedi sonrasında ben bakınca gördüm adet gecikince daha iyi sonuç veriyor
O silik oldugu gün kaç cıktı kanda canım. Benim bugun adet günüm ve kan testi 7,1cıktı sabah çok silik çizgi çıkmıştı. Adetim de 26güne bir oluyor. Erken diye düşük cıkmıştır inşallah bu sefer tutunur inşallah.

Canım o zaman kan tahlili yaptırmamıştım kan tahlilini adetim gecikince yaptırdım

Göğsümde şişkinlik ve biraz ağrı oldu ama tıpkı adet yaklaşırken olduğu gibi. Ayırt edilebilir bir belirti olmadı bende. Sadece şimdi yeni yeni kasıklarım ağrımaya başladı.
Anladım canım tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)

6gundur gecikiyorum yarin 7 olacak. Gelen giden olmadigi gibi hala bi belirti de yok. Goguslerim dolgunlasti gbi ama aci-agri yok. Kasik agrisi hc yk. Kabizlik ve gaz var. Adet olmaya yakin mutlaka gogus agrisi yasardim 10gun kala falan ve ishal durumu olurdu. Ama yuzumde de sivilce cikti. 9u bat'ti 10unda yptgm test negatfti. 10dkdan snra attm, bisey cikmsmidir ciktysa da gebeligi gosterms mi oluyor bilemiyorum. Bir daha test yapmadm. Cuma gunu izin gunum ve regl olmazsam doktora gidecegim. Eger hala adet olmazsam bi sorun var demektir, muayene olmus olurum.

e tekrar bi test yapsaydon ya canim baya gecmis cunku gunun.calistigin icin mi kan testi yaptiramadin cunku kanda kesin cikar bebis varsa

Bata 12 gün var sağ kasigim çok acıyor yururken bile batiyor yumurta catliyomudur yoksa yeni mi oluşur bilgisi olan varmıdır?

Canım aslında hcg döllenmeden sonda salınmaya başlar bölünmeye başlar çünkü ama o kadar azdır ki kanda ölçülemez
Rahme yerleştikten sonra yani plesentaya sıra geldiğinde daha hızlı ve birden yükselmeye başlar
Yani kan testin negatifse iki gün değil ertesi gün bile pozitif çıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…