- 20 Eylül 2015
- 211
- 122
- 103
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
- #1.021
hadi hayirlisi kuzum ins daha da yukselirEvet kızlar kan testi yaptırdım 24.5cıktı adet gunum yarın
inşallah kuzum yarın belli olacak :)hadi hayirlisi kuzum ins daha da yukselir
bize de haber vermeyi unutma olur muinşallah kuzum yarın belli olacak :)
O silik oldugu gün kaç cıktı kanda canım. Benim bugun adet günüm ve kan testi 7,1cıktı sabah çok silik çizgi çıkmıştı. Adetim de 26güne bir oluyor. Erken diye düşük cıkmıştır inşallah bu sefer tutunur inşallah.Canım o gün adet günümdür diye tahmin ettiğim halde epey silikti hatta ilk eşim baktı bir şey yoK dedi sonrasında ben bakınca gördüm adet gecikince daha iyi sonuç veriyor
Canım doktora sordum 4-5 haftalık dedi:)oooooo super canim cok sevindimmm gozun aydin hayirli olsunn :))) kac haftalik oluyo yanii baya yuksek cikmis galiba dimi
Canım o zaman kan tahlili yaptırmamıştım kan tahlilini adetim gecikince yaptırdımO silik oldugu gün kaç cıktı kanda canım. Benim bugun adet günüm ve kan testi 7,1cıktı sabah çok silik çizgi çıkmıştı. Adetim de 26güne bir oluyor. Erken diye düşük cıkmıştır inşallah bu sefer tutunur inşallah.
oh oh masallah :)Canım doktora sordum 4-5 haftalık dedi:)
Belirtlilerin neler oldu peki?Canım o zaman kan tahlili yaptırmamıştım kan tahlilini adetim gecikince yaptırdım
Göğsümde şişkinlik ve biraz ağrı oldu ama tıpkı adet yaklaşırken olduğu gibi. Ayırt edilebilir bir belirti olmadı bende. Sadece şimdi yeni yeni kasıklarım ağrımaya başladı.Belirtlilerin neler oldu peki?
Anladım canım tekrar hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah:)Göğsümde şişkinlik ve biraz ağrı oldu ama tıpkı adet yaklaşırken olduğu gibi. Ayırt edilebilir bir belirti olmadı bende. Sadece şimdi yeni yeni kasıklarım ağrımaya başladı.
e tekrar bi test yapsaydon ya canim baya gecmis cunku gunun.calistigin icin mi kan testi yaptiramadin cunku kanda kesin cikar bebis varsa6gundur gecikiyorum yarin 7 olacak. Gelen giden olmadigi gibi hala bi belirti de yok. Goguslerim dolgunlasti gbi ama aci-agri yok. Kasik agrisi hc yk. Kabizlik ve gaz var. Adet olmaya yakin mutlaka gogus agrisi yasardim 10gun kala falan ve ishal durumu olurdu. Ama yuzumde de sivilce cikti. 9u bat'ti 10unda yptgm test negatfti. 10dkdan snra attm, bisey cikmsmidir ciktysa da gebeligi gosterms mi oluyor bilemiyorum. Bir daha test yapmadm. Cuma gunu izin gunum ve regl olmazsam doktora gidecegim. Eger hala adet olmazsam bi sorun var demektir, muayene olmus olurum.
ins canim hayirlisi olsunbat 23 ağustos.. bugün şiddetli gögüs ağrım var. Hamilelik belirtisidir inşallah.
valla kuzum onu anca dr lar bilebilir.ya yunurta catliodur ya da bebis varsa tutunuyodur onun agrisidir.ins ikincisidirBata 12 gün var sağ kasigim çok acıyor yururken bile batiyor yumurta catliyomudur yoksa yeni mi oluşur bilgisi olan varmıdır?
aklima bisey geldi.dollenme gerceklesitigi anda beta hcg degerleri hergun hizla artiyo ya.mesela yarin kan testi yaptirsam bi de iki gun sonra tekrar yaptirsam eger degerler yukseliyosa hamilelik gerceklsiyo olmaz mi? cok mu sacmaladim kafamda deli sorular dolaniyo
Inş ilk hamileliğimde hatırlamıyorum ama inş oledirvalla kuzum onu anca dr lar bilebilir.ya yunurta catliodur ya da bebis varsa tutunuyodur onun agrisidir.ins ikincisidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?