- Konu Sahibi zynpzn8989
kizlar test yaptim negatif.butun belirtiler.psikolojikmis demekki.yarin regl olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Idrar testi yaptım yine yok gibi belirsiz bişey çıktı ve dünkünden daha belirsiz hamile değilim yani[/QUOTE
Kan tahlili yaptırdınmı canım
Benim de ilk testim böyleydi canım ertesi gün sabah ve iki gün sonra sabah tekrar yaptım giderek çizgi netleşti şu an çok net çizgi var bugün de kan tahlili verdim bakalım canım bence gün aşırı tekrar test yapıp takip edebilirsin ya da direkt kan testi
Evet kızlar kan testi yaptırdım 24.5cıktı adet gunum yarın
Adetin geçmiş miydi canım silik çıktıgındaBenim de ilk testim böyleydi canım ertesi gün sabah ve iki gün sonra sabah tekrar yaptım giderek çizgi netleşti şu an çok net çizgi var bugün de kan tahlili verdim bakalım canım bence gün aşırı tekrar test yapıp takip edebilirsin ya da direkt kan testi
Tam Adet günümdü canım. Ama bazen gecikedebiliyor o yüzden net bir şey söylemem doğru olmaz. 4kere yaptım her seferinde çizgi belirginleştiAdetin geçmiş miydi canım silik çıktıgında
kuzum benim adetim yarin.bugun test yaptim hic bisey yoktu negatif.acaba adetim henuz gecmedigi icin midir? ama olsaydi silik de olsa bi gun kalmis bi sekilde cikmaz miydi?Tam Adet günümdü canım. Ama bazen gecikedebiliyor o yüzden net bir şey söylemem doğru olmaz. 4kere yaptım her seferinde çizgi belirginleşti
Canım o gün adet günümdür diye tahmin ettiğim halde epey silikti hatta ilk eşim baktı bir şey yoK dedi sonrasında ben bakınca gördüm adet gecikince daha iyi sonuç veriyorkuzum benim adetim yarin.bugun test yaptim hic bisey yoktu negatif.acaba adetim henuz gecmedigi icin midir? ama olsaydi silik de olsa bi gun kalmis bi sekilde cikmaz miydi?
haklisin canim benim hic umudum kalmadi bugunki testten sonra ama yine de yarını dusunmeden edemiyorumCanım o gün adet günümdür diye tahmin ettiğim halde epey silikti hatta ilk eşim baktı bir şey yoK dedi sonrasında ben bakınca gördüm adet gecikince daha iyi sonuç veriyor
oooooo super canim cok sevindimmm gozun aydin hayirli olsunn :))) kac haftalik oluyo yanii baya yuksek cikmis galiba dimikızlarrr tahlil sonucum yayınlandı 513.5 çıkmış :)))
2 gun sonra tekrar mi yaptircaksin kan testiEvet kızlar kan testi yaptırdım 24.5cıktı adet gunum yarın
Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Valla hiç bilmiyorum ki 20 gün falan sanırım yarın doktora göstereceğim bakalım :)oooooo super canim cok sevindimmm gozun aydin hayirli olsunn :))) kac haftalik oluyo yanii baya yuksek cikmis galiba dimi
cok sevindim adina:) burda birilerinin hamileyim hsberini almak bile cok guzelmiss.Çok teşekkür ederim canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla. Valla hiç bilmiyorum ki 20 gün falan sanırım yarın doktora göstereceğim bakalım :)
o bi kac gunde biz ölüp ölüp dirildik bi bilsenAaa ne ilginc bende kac gundur ses seda cikmiyor bu gruptan diye hic girmedim. Bi girdim meger 300den fazla mesajlar yazilmis fakat bana hic bildiri gelmedi ??
Evet canım yarın gidecem2 gun sonra tekrar mi yaptircaksin kan testi