• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim önce 7 çıktı regl 1 hafta kala şüpheli dediler ama önceki gece acayip sancılanmıştım sonra 25 5gün sonra 240 tabi bende bi an 4 günde bu ladar niye yükseldi acaba ikiz mi tepkisi :KK70:

Genelde öyle oluyor ben de ikizdir inşallah demiştim birden yükselince :)
Ama öyle değilmiş

ben kan testi yaptirmicam vazgectim beklicem biraz daha.cunku hamile degilim buyuk ihtimalle.bosu bosuna para vermeyim teste muayeneye.yarin hasta olurum kesin.

Butun hamilelere hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi basimiza insAllah :KK200: benim bat'a daha 6 gun kaldi. Asiri derecede karnimdan rahatsiz oluyorum ignemeler var ve karnimda surekli olarak bi baski hissediyorum. Baska biseyim yok aslinda bakarsan. Zaten hamile oldugumu dusunmuyorum :KK49: aman oyle dusunimde snra adet oldugumda cok uzulmim.. :dondurma:

Butun hamilelere hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi basimiza insAllah :KK200: benim bat'a daha 6 gun kaldi. Asiri derecede karnimdan rahatsiz oluyorum ignemeler var ve karnimda surekli olarak bi baski hissediyorum. Baska biseyim yok aslinda bakarsan. Zaten hamile oldugumu dusunmuyorum :KK49: aman oyle dusunimde snra adet oldugumda cok uzulmim.. :dondurma:
Doğru söylüyorsun kendimizi umutlandirmazsak adet olunca daha sakin atlatıyorsun hicbirsey olmamis gibi devam ovu donemini bekliyon

kan sonucum negatif.Allah isteyenlere versin.sizinle paylasimda bukunmak cok guzeldi.hamile olanlarinizin haberiyle sevindim mutlu oldum ama bana kismet olmadi.ins saglicakla sıhatle kucginiza alirsiniz bebislerinizi.hoscakalin..

İyi geceler kızlar . Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah Benim birkaç gündür sol kasık ağrım var bacağım kasılıyor ve ishaldim geçti adetim de gecikti psikolojik mi bilmiyorum da . İki gün önce baktım böyle çıktı .

Eklentiler

• 3B9CAA8F-8E57-428F-8F9D-DD0763AC63AD.jpeg
    3B9CAA8F-8E57-428F-8F9D-DD0763AC63AD.jpeg
    20,6 KB · Görüntüleme: 72
İyi geceler kızlar . Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah Benim birkaç gündür sol kasık ağrım var bacağım kasılıyor ve ishaldim geçti adetim de gecikti psikolojik mi bilmiyorum da . İki gün önce baktım böyle çıktı .
Ben cizgi goremedm ama bilemiyorum, kac gun gecktn

Back