- Konu Sahibi zynpzn8989
- #1.061
kuzum benim arkadasimin gunu iki gun gecikmesine ragmen silik cikmisti.Gunaydin kizlae. Bugun bat günüm. Sabahki testim bu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzum benim arkadasimin gunu iki gun gecikmesine ragmen silik cikmisti.Gunaydin kizlae. Bugun bat günüm. Sabahki testim bu :)
benim önce 7 çıktı regl 1 hafta kala şüpheli dediler ama önceki gece acayip sancılanmıştım sonra 25 5gün sonra 240 tabi bende bi an 4 günde bu ladar niye yükseldi acaba ikiz mi tepkisi
Canım inşallah ümit oldun bana.kuzum benim arkadasimin gunu iki gun gecikmesine ragmen silik cikmisti.
Hayirli olsun canimmGunaydin kizlae. Bugun bat günüm. Sabahki testim bu :)
Doğru söylüyorsun kendimizi umutlandirmazsak adet olunca daha sakin atlatıyorsun hicbirsey olmamis gibi devam ovu donemini bekliyonButun hamilelere hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ve darisi basimiza insAllah benim bat'a daha 6 gun kaldi. Asiri derecede karnimdan rahatsiz oluyorum ignemeler var ve karnimda surekli olarak bi baski hissediyorum. Baska biseyim yok aslinda bakarsan. Zaten hamile oldugumu dusunmuyorum aman oyle dusunimde snra adet oldugumda cok uzulmim..
Kan kaç çıktı canım hayırlı olsunGunaydin kizlae. Bugun bat günüm. Sabahki testim bu :)
Kan henüz baktirmadim canim. Baktirmak istemiyorum aslinda. Bayramdan sonra direkt doktora gideyim diyorumKan kaç çıktı canım hayırlı olsun
Baktır ya ona göre önlem alırsın Folik asit bilmem ne başlarsınKan henüz baktirmadim canim. Baktirmak istemiyorum aslinda. Bayramdan sonra direkt doktora gideyim diyorum
Kan verdiginizde nereye veriyorsunuz ? Ve adet olmaniz gereken gun gectimi ?kizlar ben dayanamadim yine.gittim kan verdim.aksam 6 da cikcak sonucu ama hic umudum yok.sirf icimdeki suphe gitsin diye
ozel poliklinige gittim.adetimde 2 gun geciktiKan verdiginizde nereye veriyorsunuz ? Ve adet olmaniz gereken gun gectimi ?
Saglik ocagina da verebiliyorsun tatlımKan verdiginizde nereye veriyorsunuz ? Ve adet olmaniz gereken gun gectimi ?
Hmm anladim. Turkiyede yasamadigim icin merak ettim hani ev doktorunami gidiyorsunuz nereye gidiyorsunuz diye.Saglik ocagina da verebiliyorsun tatlım
Oncelikle hayirli olsun, bikac sey merak ettim; sonuc kac dk'da cikti? Belirtilerin neydi? Akintin var mi?Gunaydin kizlae. Bugun bat günüm. Sabahki testim bu :)
Ben cizgi goremedm ama bilemiyorum, kac gun gecktnİyi geceler kızlar . Rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inşallah Benim birkaç gündür sol kasık ağrım var bacağım kasılıyor ve ishaldim geçti adetim de gecikti psikolojik mi bilmiyorum da . İki gün önce baktım böyle çıktı .