Gebeliğe Hazırlık 2018 Ağustosta çift çizgiyi bekleyenler toplanalım mi :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hmmm anladim canim yani sonuc olarak normal zamanli bi dollenme adet gunu gecikmeden pek belli olmuyo.acele davranip erkenden test yaptirmanin bi anlami yok dimi

hmmm anladim canim yani sonuc olarak normal zamanli bi dollenme adet gunu gecikmeden pek belli olmuyo.acele davranip erkenden test yaptirmanin bi anlami yok dimi

Bu cümle doğru ama benim için geçerli değil :)
Bir hafta önceden test yapmaya başlarım ve kesinlikle hamile isem silik çizgi çıkar
Mantık dışı çıkmaması
Ama dikkat
Eger çatlama zamanından emin isek :)
Ben çatlamayı bilirim eger geç döllenme değilse hayali de olsa silik çizgi çıkar

26 günde bir ama yumurta tembelliğin varmış.doktora kalırsa yumurtlamam ortasında ama ben adetten hemen sonra ilk çocuğuna hamile kalmıştım.

Canım yumurta tembelliğine ragmen adetlerin düzenli ise yumurta tembelde olsa şaşmadan çatlıyor demektir
Bende de aynı sorun var ordam biliyorum
Deliler gibi arastırdım ve dr umun beyin hücrelerini felç ettim
İnternette iletişim kurabildiğim tüm dr lara sordum
Adet düzenli ise yumurtlamadan korkma
Bence seninki çatlama ağrısı değildi
Yumurta büyürken agrı yapıyor eminim
Çünkü agrıdan dayanamayıp dr a gittiğimde büyümüş birden çok dedi
Üç gün önce usg de görünmeyen yumurta 15 mm olmuştu

Teşekkür ederim cevapladığın ıcin..evet hiç şaşmaz adetim.hayirlsii bakalm

Bu ağustos çift çizgi görmeden bitmesin inşallahhhh

Kızlar biraz da olsa adet düzensizliği yaşadığımdan bu ay ovulasyon testi kullandım. Erken yumurtladım sandım. Sonra daha koyu çizgi yakalayınca geç yumurtladım sandım. Sat bittikten sonra her gün ( en fazla 2 gün fireyle) eşimle birlikte olduğumdan erken ya da geç değerlendirmiş oldum. İkinci koyulukta meşhur yumurtlama akıntısını gördüm ve kasık sancım oldu.
Şimdi bat a ya 4 gün var ya 10:)))

Belirtilerimi yazıyorum:
Sağ kasıkta batma, çimdik gibi. Sık sık ama sürekli değil. Bacağıma da vuruyor.
Nadiren sol kasıkta batma. Bu batmalar 2 gündür var.
Bugün bel ağrısı başladı ama regl öncesi gibi değil ağır bir şey taşımışım gibi. O da sürekli sayılmaz.

Tabi ki test yaptım -.- ovulasyon testim koyu çıktı. Pik olmaya 1 gün var gibi koyu. Hcg ise bi kaç saatte silik çizgi (bunu umut verici değerlendirmedim)

Şimdi kendimi dinlemeye devam ediyorum. O çörek otları o ballar o kötü kokulu çaylar eşimi müptela ettiğim o keçiboynuzu bakalım işe yaradı mı. Gelişmeleri yazacağım. Hamileysem erken belirtileri hem kendime hatırlatmak hem de size yardımcı olmak için yazdım.

Değilsem her zamanki gibi bi gün ölesiye ağlayıp ertesi gün kür bakmaya başlarım:)))

Umarım hepimizin bebeği olur sağlıkla, aminnnn

merhaba arkadaşlar benimde bir yıldır olmuyor daha önceden gitmiştik doktora fakat sadece alttan muayene etmişti sonra bırakmıştım bu ay başladım hormon testlerim iyi çıktı iltihap varmış mümkün değil bu iltihapla dedi doktor geçen hafta gittiğimde ovülasyon dönemindesin dedi 1 hafta beraberlik olucak dedi.2 kutu fitil(yarından itibaren başlıyorum) birde ligone diye vitamin hapı verdi yumurtalıklarını güçlendirelim dedi. eğer adet olursan reglinin 3. günü sperm testiyle gelin klomen kullanmaya başlayabilirsin ve yumurtalık filmi çekebiliriz dedi

cok tatlisin ya :) ins hamilesindir canimm

benim önce 7 çıktı regl 1 hafta kala şüpheli dediler ama önceki gece acayip sancılanmıştım sonra 25 5gün sonra 240 tabi bende bi an 4 günde bu ladar niye yükseldi acaba ikiz mi tepkisi

e tekrar bi test yapsaydon ya canim baya gecmis cunku gunun.calistigin icin mi kan testi yaptiramadin cunku kanda kesin cikar bebis varsa
Evet calistigim icin kan testi ypamadm. Idrari da ypmk istmyrm. Nasl olsa doktra gittgmde gebelik varsa da yksa da once test istyck. Izin gunmde test yptirp doktruma gotrcm bakalim..

benim önce 7 çıktı regl 1 hafta kala şüpheli dediler ama önceki gece acayip sancılanmıştım sonra 25 5gün sonra 240 tabi bende bi an 4 günde bu ladar niye yükseldi acaba ikiz mi tepkisi
Canım benim adet günümdü dün 7,1cıktı. Yarını bekliyorum allahımdan ümit kesilmez inşallah. Ama senin 7 cıktığında adetine 1 hafta mı vardı :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…