- Konu Sahibi zynpzn8989
-
- #1.001
canm foto acilmio
Yükleyemiyorum ya dosya yukleye tikladigimda da hicbir sey acilmiyorrrcanm foto acilmio
aynen benimde.kizlar nasil yukluyolar o zamanYükleyemiyorum ya dosya yukleye tikladigimda da hicbir sey acilmiyorrr
Valla bilmiyorum canim açılmıyor bendeaynen benimde.kizlar nasil yukluyolar o zaman
Ooo harika tebrik ediyorum canim:)kızlarrr tahlil sonucum yayınlandı 513.5 çıkmış :)))
test mi yaptin onun fotosu muydu? nasil cikti cizgi varmiYükleyemiyorum ya dosya yukleye tikladigimda da hicbir sey acilmiyorrr
Test yaptm canm. Adet günüm yarin. Cok silik cizgi cikiyor ya da ben mi hayal goruyorum bilmiyorum:/ ama yukleyemedm istetest mi yaptin onun fotosu muydu? nasil cikti cizgi varmi
Çoook tebrik ederim cnıımm sağlıkla huzurla kucağına almayı nasip etsin rabbimkızlarrr tahlil sonucum yayınlandı 513.5 çıkmış :)))
Oyy sende de çizgi gözüküyor çok silik ama bariz var sende kan testi ver hadi hayırlısııı bizede yaz hemenhayali çizgi mi görüyorum ben kızlar ? bir şey diyin :/
İnşallah daha da yükselmiş şekilde yazıcaksın bize tebrik ederim canımEvet kızlar kan testi yaptırdım 24.5cıktı adet gunum yarın
sağol canım inşallah :))İnşallah daha da yükselmiş şekilde yazıcaksın bize tebrik ederim canım
Cizgiyi gordüm ve cok cok mutlu oldum saglikla al kucagina :)hayali çizgi mi görüyorum ben kızlar ? bir şey diyin :/
Vaysss harikaa tebrikler :)kızlarrr tahlil sonucum yayınlandı 513.5 çıkmış :)))
Ins bakalm :) kan testi yaptrmam gerekCizgiyi gordüm ve cok cok mutlu oldum saglikla al kucagina :)
Sen erken gebelik testi yapip negatif almistin di mi ? Demek ki dogru sonuc vermioIns bakalm :) kan testi yaptrmam gerek
Aynen oyle canm. Bat a 3 gun kala yaptm. Predictor early ile. Guya 6 gun kalaya kadar sonuc veriyorduSen erken gebelik testi yapip negatif almistin di mi ? Demek ki dogru sonuc vermio
canim var cizgi silik cikmis ama bende gordum hadi hayirlisi bakalim kan verhayali çizgi mi görüyorum ben kızlar ? bir şey diyin :/
Bilgisayardan yukleyebildim canim. Telde hala dosya yukle açılmıyorcanim var cizgi silik cikmis ama bende gordum hadi hayirlisi bakalim kan verbu arada nasi foto yukledin ben hala yukleyemiyorum
neyse bosver onu simdi hadi git hemen kan testi yaptirrBilgisayardan yukleyebildim canim. Telde hala dosya yukle açılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?