- 13 Temmuz 2018
- 224
- 234
- 23
- Konu Sahibi zynpzn8989
-
Bugün yaptm iste canm. 4 gun kaldi. Negatif yine. dunki ile bugunkunu sakladm. Kuruyunca cok hafif çizgi var. Bugunkunde de cok az daha belirgin. Ama ilk birkac dk icinde bariz negatif. Carsamba bat gunu. Bakalm nolcak. Yine de kendimi alıştırmaya çalışıyorm adet olmayacanm naptin bugun test yaptinmi
fotografini cektin mi bi atsana bakalim silik de olsa varsa gebelik vardir cunku cok az kaldi bat a seninBugün yaptm iste canm. 4 gun kaldi. Negatif yine. dunki ile bugunkunu sakladm. Kuruyunca cok hafif çizgi var. Bugunkunde de cok az daha belirgin. Ama ilk birkac dk icinde bariz negatif. Carsamba bat gunu. Bakalm nolcak. Yine de kendimi alıştırmaya çalışıyorm adet olmaya
tamam canim. bi de onu dene bakalim.benim testim yok yapamiuorum ezanelerde kapali pzt ye kadar beklicem mecburAma yarin sabah tekrar yapicam. Bu sefer predictor yapicam bakalm
Senin bat ne zaman canim ? Erken testte de 3 gun kala dogru sonuc cikar artik diye düşünüyorumtamam canim. bi de onu dene bakalim.benim testim yok yapamiuorum ezanelerde kapali pzt ye kadar beklicem mecbur
Bakalm canm. Negatif cikarsa yine erken testte de. Artik bayag bi umidi kescem. Yalniz bu ay ilk defa goguslerimde damarlanma var ya. Normalde adete yakin zaten aciyor. Ama hic damarlanma olmuyordubenim bat 14 u sali gunu cnm. bence de cikar ya ustunde 6 gun once yazio bi de
ins süt damarlaridir onlar :)Bakalm canm. Negatif cikarsa yine erken testte de. Artik bayag bi umidi kescem. Yalniz bu ay ilk defa goguslerimde damarlanma var ya. Normalde adete yakin zaten aciyor. Ama hic damarlanma olmuyordu
Sen bat gunu mu test yapican canmins süt damarlaridir onlar :)
eger dayanabilirsem adetimi beklicem dayanamazsam pzt bi normal test yaparim heraldeSen bat gunu mu test yapican canm
ben de ondan korkuyorum bende de butun belirtiler var ama icimden bi his hamile degilim dio.karnim oyle agrio ki heran adet olcakmisim gibi.Merhaba arkadaşlar net sonuç in gününüzün geçmesini bekleyin bence , Allah isteyen herkese nasip etsin, ben bir gün geçince yaptım ve net iki çizgi vardı , buarada aylardır yaşadığım belirtilerin hiçbiri yoktu bu sefer , her ay kaşık batması Yok kramp Yok damarlanma ,bu ay hiç bir belirtim yoktu ve hamile olduğumu öğrendim
yok artik sm baktim internetten yarin bizim burdaki eczane nobetciymisSen bat gunu mu test yapican canm
Alıp yap istersen canm. Ben artk test konusunu kapattim. Erken gebelik testi de negatif. Bu ay da tutmadi :/yok artik sm baktim internetten yarin bizim burdaki eczane nobetciymisbu bi isaret olabilir miiiiiii
hayirlisi kuzum sıkma canini eylule insAlıp yap istersen canm. Ben artk test konusunu kapattim. Erken gebelik testi de negatif. Bu ay da tutmadi :/
Evet benim de öyleydi üç gün her an oldum olacağım ağrısı vardı ama dördüncü gün birden ağrı geçti ve tahmin ettim , ertesi gün test alıp yaptım , biraz daha bekle canım hayırlısı olsunben de ondan korkuyorum bende de butun belirtiler var ama icimden bi his hamile degilim dio.karnim oyle agrio ki heran adet olcakmisim gibi.
surekli camasirima bakiorum adet mi oldum diye. ins olmam bende 2 gun kaldi zaten.bat sali.beklicem canm cok saolEvet benim de öyleydi üç gün her an oldum olacağım ağrısı vardı ama dördüncü gün birden ağrı geçti ve tahmin ettim , ertesi gün test alıp yaptım , biraz daha bekle canım hayırlısı olsun
bende ayni sen gibiyim. psikolojim bozuldusurekli camasirima bakiorum adet mi oldum diye. ins olmam bende 2 gun kaldi zaten.bat sali.beklicem canm cok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?